Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acsoves

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ön azok közé tartozik, akik nem értik a prémium-márkákat és nem hisz a minőségi, drága dolgok tartósságában, akkor ezen tesztünk önnek készült. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Túl nyilvánvaló lenne azzal kezdeni a németgyalázós posztot, azért verjük meg őket ma este, mert már 2006-ban is a halálba szopattuk őket, akkor ráadásul hazai pályán, de kénytelen vagyok megemlíteni a tényt, hadd nyomassza őket a tudat. Még jobban. Olvasgassák csak a…..
acsoves 2012.06.28 16:19:49
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: egyébként minden tiszteletem a tiéd hogy az EB-re bevallaltad az olaszokat ! Mar csak az olaszok és nőként a foci miatt is :) félreértés ne essék sok nőt ismerek aki szereti a focit sőt olyat is aki játssza. Remélem este én leszek boldog és közös kedvencük Klose beveszi párszor Buffon kapuját ! :) szép focit és fair küzdelmet szeretnek este ! (btw más blogokon is olvastam már pár írásod és azok jók :) )
Ma este Varsóban az Európa-bajnokság elődöntőjében kiderül megtöri-e a Nationalelf az olasz átkot és harcba szállhat-e az Európa-bajnoki címért. Ebben a posztban nem fogjuk vissza magunkat a digógyalázás terén, hátha ez segít eltiporni Pirloékat, majd miután kieresztettük…..
Megkaptam a forgalmazótól a Magyarországon legnépszerűbb tíz Oakley listáját, ami egyébként nem sokban különbözik a globális trendektől. Van pár Oakleym, de most kellett észrevennem, hogy rettenetesen le vagyok maradva: mialatt én a Persolokat tanulmányoztam, az Oakley elég…..
acsoves 2011.10.03 13:55:11
Ahogy olvasom akkor én leszek itt a kivétel, nekem fém keretes van egy Half Wire Carbon / Bronze Polarized / 12-953
www.calisunglasses.com/store/images/P/Carbon%20-%20Bronze%20Polarized%20-%2012-953.jpg

Előnye hogy senki nem láttam ilyet az utcán :) nem koppintják, ellenben a sok piacos kóklival.

Hátránya hogy valóban drágább mint a fröccsöntöttek viszont nagyon príma szemüveg.(van olyan drága mint egy Persol sőt :) )
és akik villantani akarnak azoknak sem igazán jó mert nincsen rajta 3 centis O betű :) én szerencsére nem azért vettem.
2298 S, ez már nem is napszemüveg, hanem kemény diplomáciai jegyzék az 50-es évekből  Ezt is megértük: megkaptuk a Persol 2011 őszi-téli kollekciójának hivatalos képeit. Magyarországon szerintem ebből még semmi nincs, de ha lehulltak a falevelek, esetleg hó takará el a…..
Világszinten a napszemüveg-alapfogalom, nálunk gyakorlatilag ismeretlen. Forgalmazó lenne, hiszen az Oliver Peoples is a Luxotticához tartozik, de mivel az emberek nem zaklatják a magyar optikusokat Oliver Peoples-ért, az optikusok sem rágják a magyar Luxottica fülét.   Az Oliver…..
acsoves 2011.09.02 15:41:49
@odamondó: Ezt a következtetést miből vontad le ?
A Samsungnak állítólag a fenti képen látható matricákat kell ráragasztania a tabletekre az IFA kiállításon. Nevetséges.Via ..
acsoves 2011.09.02 08:29:49
hogyvolt Aranypart - 1x08 2011.09.02 06:11:00
Lassan a végére érünk a második hétnek is, még több réteget lehántottunk a lakók bonyolult személyiségéről, ki tudta például a casting idején, hogy a térdzoknis Csonti ennyire határozott, karakán nő, aki, foggal-körömmel ragaszkodik döntéseihez legalább négytized…..
acsoves 2011.09.02 06:27:23
 Sokáig nem foglalkoztatott a kérdés: irkáljanak csak bármit a napszemüvegekre, a szár belső oldalán elfér. Biztos valami nyilvántartáshoz kell, esetleg olyan, mint az autóknál az alvázszám – ismerek olyat, aki imádja, ha egy motorházplakettből ki tudja olvasni, mi az,…..
Ma délben nyitja kapuit a Budavári Sörfesztivál, az Oroszlános Udvarban, a Hunyadi Udvarban és a Bonfini Kertben. A Fesztivál vasárnapig tart, a napi belépő 1700 Ft, a bérlet 5000, ebben benne van egy korsó sör, de ha jól értem a korsót külön kell bérelni 600 Ft-ért, amit aztán…..
Múlt hét végén kezdődött az ügy, amikor 207 darab magyarországi iPhone tulajdonosa arra lett figyelmes, hogy nem tud csatlakozni a hálózatra. Mindegyikük a Telenorhoz tartozó SIM-kártyát használt. Nem sokkal később a telefonok újra elérhetőek lettek. A Telenor azt állítja, a…..
Végül Trieszt lett belőle. Trieszt autóval hat óra, de már Olaszország, van tengere, tökéletes hétvégi program, és persze a Monarchia építészeti emlékein kívül telis-tele van Persolokkal. A neten rengeteg trieszti ottica ajánl Persolokat, listát nem írtam, mert az ember…..
acsoves 2011.07.28 14:41:41
@Sendmailto: Troll a láthatáron....
Tegnap látogatottsági csúcsot döntött a Napszemüveg Blog. Felbukkant végre néhány kiváló troll is, a kedvencem azt írta, hogy:  Bakker...tényleg ez a problémád?biztos vagyok benne h tudsz majd venni ilyet valami nagyon trendi helyen -azt kellene már elhinnetek h annak a…..
Ahelyett, hogy hosszasan jártatnám a számat, nézzétek meg ezt a videót, amiből sokkal jobban kiderül, milyen lesz az új operációs rendszer. Utána megbeszéljük az érdekességeket. Először is szerintem hatalmas előrelépés, hogy végre Lock screenen is kapunk információt az…..
Hát nem ment egyszerűen, mert vagy kilenc hónapot késett a fehér szín a feketéhez képest, gondolom ennyi időbe telt, amíg valaki kihordta, de bánja fene, legalább majdnem egy egész éven át elrötyögtünk azon, hogy miért nem sikerül kikeverni ezt a varázslatos színt.Most azonban…..
acsoves 2011.04.27 13:06:47
Egy ritka felvételt küldte át nekünk Sixx, amin a 23 éves Jobs egy televíziós interjú felvételére készül. Láthatóan és saját bevallása szerint sem szokott hozzá akkor még az ilyesmihez, még azon is meglepődik, hogy a saját arcát látja egy képernyőn.Gondoljuk el, két…..
Fizikai gombok még nincsenek hozzá, de műanyag kormányt már ragaszthatunk a mobilra. Baromi jó játékgép az iPhone meg az iPod touch, csak sajnos nagyon hiányzik róla a fizikai billentyűzet: látszik rajtuk, hogy elsősorban mobiltelefonok, és vért izzadhatnak a programozók, a touch…..
acsoves 2011.02.10 14:41:34
- Ha a szerkesztő úr olvasna szifon-t akkor tudná hogy van már gamepad iPhonehoz pont mai cikk :)

- EU közös USB szabványos töltőt aláírta az Apple is mindenféle kényszerítés nélkül.
www.fogyasztok.hu/cikk/20110208/mobiltelefon-tolto-szabvany-europai-unio
14 gyártó Apple, Emblaze Mobile, Huawei Technologies, LGE, Motorola Mobility, NEC, Nokia, Qualcomm, Research in Motion (RIM), Samsung, Sony Ericsson, TCT Mobile (ALCATEL mobile phones), Texas Instruments és az Atmel
acsoves 2011.02.10 15:05:28
@Magyarósi Csaba: ebben igazad lehet, de nem is abban mondtad, hogy nincs gamepad, hanem a cikkben írtad, ami gondolom szintén nem ma készült. :)
Hát a mobilgyártás legviccesebb sztorijává nőtte ki magát az a fejezet, amelyikben az Apple nem tudta előállítani a fehér színt. Korábban ez gond nélkül sikerült, a több mint fél éve bemutatott iPhone 4 azonban a mai napig csak feketében érhető el, állítólag a…..
Bastian Schweinsteiger a hírek szerint majdnem megfázott, ezért az edzéseket is abbahagyta. A 16 fokos afrikai télbe a csapat orvosa Tim Meyer, sapkát és kesztyűt adott a játákosokra az edzés alatt.Viszont úgy tűnik elmúlt a veszély és holnap már fog a szerbek ellen. Ezt Olvier…..
Őszintén szólva erősen kétlem, hogy a fényképen, ami körbejárta a netet, valóban az új iPhone látható. Ugyanúgy bizalmatlan vagyok a videókkal szemben is. Gyanús a forma, a mobil felbukkanásának körülménye, a sztori, az ügyetlen, felosztott oldalsó fémkeret, a hátlap…..
 "Síeljünk újra Magyarországon!" A kijelentés nem egy Felvidék visszafoglalását célzó titkos hadművelet fedőneve, hanem a Nordica Síaréna elemzésének végkövetkeztetése. Az eplényi pálya üzemeltetői összevetették a hazai és a külföldi bérletárakat,…..