Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ywettke

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állok a hetesen és próbálom túlélni ezt a heringjáratot, a taperoló bunkókat és az izzadtságszagot. Nem csoda, olyan meleg van, hogy még a festés is leolvad a műcicák arcáról, megmutatva valódi, bájos pofijukat. Nem is értem, miért kell nyáron, napközben kivakolni magukat. De…..
Mivel mindenhonnan ezek az ismerkedős oldalak és applikációk folynak, és a barátnőm is állandóan ezeket bújja, úgy döntöttem, hogy én is kipróbálom, hátha éppen a szőke herceg is a gép előtt gubbaszt és szörfözget a jobbnál jobb csajok képeire kattintgatva ahelyett, hogy a…..
Ember a házban A kezdetek 2015.05.16 21:00:00
Sziasztok!Sokat gondolkodtunk rajta, hogy milyen bejegyzéssel is indítsuk a blogot. Kezdő bloggerként ez jó adag fejtörést okozott. Tele vagyunk ugyanis ötletekkel és tapasztalatokkal, amit természetesen egyszerre és azonnal szeretnénk Veletek megosztani. Talán az a legszerencsésebb,…..
Ywettke 2015.05.16 23:25:37
A város egyik legkultikusabb helyéről elég kevés információval rendelkezünk, holott igencsak kirí ez az épület a szimpla egyszerűségével. Az Újgyőri Piacnál található, kocka alakú óvóhelyet évek óta nézegetjük, de kevesen tudják, hogy egyáltalán mi az, többen nézték példának okáért gabonatárolónak.…..
Ywettke 2015.05.16 17:39:44
A dög (Feast, 2005) Az alaphelyzet: egy isten háta mögötti kisvárosban néhány ember egy kocsmában reked, ahol meg kell küzdeniük az őket ostromló mutáns szörnyetegekkel.Horror-faktor: 4 / 5Humor-faktor: 4 / 5Abszurd jelenetek sora torkollik egy igazi gore-fesztiválba, amelynek…..