Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lázárblokkoló (törölt)

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanulságos látni, ahogy a Nagy Generáció dinoszauruszai rá akarnak taposni ezekre az izgő-mozgó kis cickányokra, amit úgy hívnak, hogy modern médiumok meg internetek. A szebb napokat is megélt LGT annyira komoly szabályokkal akarja szabályozni a róluk készült koncertfotókat, hogy…..
Lázárblokkoló (törölt) 2013.02.15 08:16:05
@Grabb: Te minden interjút elhiszel? Ha Pressert erről kérdezték, a választ mindig elmaszatolta. Adamis verzióját még sehol sem olvastam. Talán nem véletlenül. Amit igazságnak hiszel, az csak a publikus változat. Azért működik a munkakapcsolat mert csere-bere van. Az egyik szöveget ad, a másik meg zenét. Az se véletlen hogy Somló és Karácsony szólólemezein nem Dusán írta a szövegeket. (Az 1. Karácsony lemezen még igen.) Nem tudtak Zoránnak megfelelő zenét adni cserébe, ennyi.
Véletlen egybeesés hogy ugyanabban az évben jelent meg az első Zorán lemez és az LGT Dusán szövegeivel...
TComment Átmeneti kellemetlenség 2012.12.19 06:04:49
Csak bő egy évig kerüljük el Budapest belvárosát, vagy akár le is takarhatjuk a térképen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A Voice egyik mesterét, a tévés haknizásért 7 millió forintot felmaró Malek Andreát, egészen pontosan az énekes-színésznő rocksztárokat megszégyenítő, különleges igényeit ekézi a mai Blikk. A szokás szerint névtelenség homályába burkolózó stábtagok ugyanis olyan kínos…..
Mondjátok meg őszintén, az ország több ezer alpolgármestere közül hánynak a nevét ismerjük? Még lehet, a saját lakóhelyünknek sem! De itt van ez a tejfelesképű Zsiga Marcell, Miskolc második számú ura, ő képes volt a nevét országosan ismertté tenni nulla azaz negyvenhétezer…..
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..
Indul a Ferenciek terének átalakítása Gyalázat, erre bezzeg van pénz. Tényleg ez volt most a legfontosabb? Ebben a helyzetben? Amikor a hajléktalanóvodát lelkes civilek tartják fent, a tanárok, rendőrök pedig nemzetközi szinten is alulfizetettek? Én azt mondom: amíg ebben az…..
Olyan érzése van az embernek, mintha fix évfordulós ünnepe lenne a dinnye árának. Ez valami hagyomány itt a Balkán sarkán, hogy a dinnye árának a piaci önszabályozás nem jó, lépten nyomon bele kell beszélnie valakinek. Tavaly szinte napra pontosan ugyanitt tartottunk, a dinnyeár…..
Lázárblokkoló (törölt) 2012.07.23 07:58:13
@saravad: Sajnos nagyon is vegyszeres. A keleti növények sokszor azért vegyszeresebbek, mert egy korábbi, olcsóbb, lefutott, netán időközben be is tiltott vegyszerrel permetezték.
Volt egy fogyasztói blog, ahol folyamatosan közzétették az egészségre káros szállítmányokat. Az olaszokat leszámítva, csak a kevésbé fejlett térségek termelték az ilyen árukat: marokkói paprika, balti halkonzerv stb. Ja, a blog már megszűnt...
Naiv ügyfél szerencsére csak szóváltásba keveredett a Vakvarjú étterem egyik pincérével, miután az nem akarta beengedni őket a vécébe, mert állítólag mindenki oda jár: Visszajáró vendégek vagyunka Vakvarjú étteremben a kopaszi gáton ahol legutóbb (július 12-én este) a…..
És akkor felpakoltam 10 kiló szennyest a csomagtartóra, és eltekertem az önkiszolgáló mosodába... Vagy lehet, hogy a szennyest végül otthon hagytam, de tényleg elmentem egy mosodába! Az egész úgy kezdődött, hogy nemrég Lipócia szélén egy lakótelepi társasház aljában…..
Sanyi felfedezte, hogy miért nem adnak vissza a jegyautomaták. A klasszikus ATM-eldugaszolós trükk itt is beválik, az eltorlaszolt pénzkiadó ajtó mögött természetesen ott volt a visszajáró. A történet fénypontja, amikor naiv ügyfél bejelentette az esetet a…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
 Szép ugye? Gyorsan szaladjunk át rajta mi is történt.A két sávból 3 lesz, ebből egy szembesáv, egy pedig buszsáv. Melyiket használhatom? Egyértelmű a matek, azt amelyik marad. Még akkor sem használhatom a másik kettőt ha valaki nagyon siet mögöttem, mint az most is…..
Lázárblokkoló (törölt) 2012.05.01 19:13:59
@Sajátzsíron: Kerékpárosok is szoktak gázolni, akár halálos kimenetelű is lehet egy gyalogos elütés!
  Átmenetileg kifogytak a patikákból az elsősegélydobozok, miután a közösségi oldalakon elterjedt, hogy a rendőrség a járművek elsősegélynyújtó-csomagjaival kapcsolatos ellenőrzést rendelt el. A legtöbb patikában hamar hiánycikk lett az elsősegélydoboz, sokan azzal…..
Csak most akadtunk rá, de azért ami fekszik, az nyugszik alapon kimazsoláztuk a fontos infókat a Népszava tegnapi cikkéből, jól jöhet még, amikor példálózni kell az MTVA pénzszórásával. Tehát a napilap három ügyben kért adatokat a közszolgálati médiaalaptól: mennyiért…..
Amióta reklám van a Tényekben, a műsorvezetők unatkoznak, miközben mi azt nézzük, hogy most harminc darab multivitamin áráért harmincöt szemet kapunk. Csak a kiemelt gyógyszertárakban. Persze azt is képzelhetném, hogy a reklámszünet közben Várkonyi Andrea horgol, Azurák Csaba…..
Kedves Robi, tisztelt egybegyűltek! A korábbi nagy sikerre való tekintettel újból a gépteremből jelentkezem. Majd’ egy hónap telt el azóta, hogy bő lére eresztett életjelet adtam magamról. Azóta sok minden történt.Az országot leminősítették, a gázolaj literje 430 forint…..
Blokád alá vette múlt héten hat vállalkozás a Lidl szigetszentmiklósi raktárközpontját, mert az áruházlánc nem fizetett nekik az egyik budapesti üzlete építése után. A Vállalkozók Érdekvédelmi Szövetsége ma reggeltől félpályás útlezárással folytatja akcióját. A…..
A közterületépítés első és második főtétele szerint: 1. Plázaépítés nélkül nem újul meg közlekedési csomópont. 2. A megújulás nagysága egyenes arányban áll a pláza nagyságával.  A Köki például nagyon megújul, így oda nagyon nagy bevásárlóközpont épül. Ahol…..
Új MÁV blog Macskás kaland 2011.08.13 12:40:00
Dezső küldött egy levelet, melyben felháborodott azon, hogy a nejét rendőrökkel szállíttatták le az IC-ről.  A kedves feleség ugyanis macskával utazott, erre a kalauz 8000 6000 Ft-ra akarta megbüntetni, s mivel ez nem jött össze, így jött a karhatalom. Azon lehet vitatkozni,…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     2007 Március.…..
Na, vajon miről szól az a cikk, ami mellé éppen ezt a fotót választotta a Blikk képszerkesztője? Hernádi Judit együtt ünnepelte új mellimplantátumát VV Évivel és barátnőivel. A Heti hetes állandó szereplője új hobbit talált magának nyárra: apró vitorláshajókat…..
Lázárblokkoló (törölt) 2011.07.26 22:23:41
Az alábbi poszt is igazolja, hogy ott is lehet kapni bírságot és akkor is, amikor nem is számítanánk rá, akár külvárosban vasárnap is. És a KRESZ szerint jogos is. Talán sokáig nem érdekelt senkit egy behajtani tilos tábla, hely hiányában az ott lakók szépen behajtottak és…..
Lázárblokkoló (törölt) 2011.04.09 07:21:06
@Robcsek07: A panel és az öreg Hyundai teljesen szinkronban vannak. Az a gáz, ha a panelhoz A6-ost vesz valaki.