Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hyundai

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.11.02 08:46:40
Ceausescu bosszúja Nem is vártam túl sokat tőlük csak hogy némi sárdagasztást kibírjanak. De nem bírták. Fapados élvezet 2003 körül jött az ötlet édesapámnak, hogy le kellene cserélni az akkor használt Citroen BX-et, ami inkább megbízhatatlan pénznyelő volt mint…..
hyundai 2014.11.03 12:28:26
@Józsi a guminagykeres: Nekem volt első kerekes kisautóm! :) Valóban sok helyre elment, vízben, sárban és hóban, de azért a rövid négyes + difi...hát hatalmas különbség és sokkal nagyobb biztonság! :D Hajrá Suzuki terepjárók! :) Mondjuk én télen (is) sokat járok ki ártérbe (Szigetköz) és hát a saras körülmények legyőzése volt a vásárláskor a cél...ott pedig semmi nem fog rajta! :D Költségben ez a darab (német import) más, mint a spanyol. Ebbe japán alkatrészek valók, amik jóval drágábbak és nehezebb beszerezni...pedig pont az olcsó és nagy mennyiségű alkatrészek miatt választottam ezt az típust...na mindegy! Mostkb 300 ezer Ft után (+470 ezer vételár), simán átment a vizsgán és már csak legózni kell vele, hogy egyre jobb legyen! :D
Első bejegyzésnél illik minden elmondani magamról. Ebben az esetben viszont inkább Lujziról kéne.  Nem egyszerű. No ez biztos. Vagy inkább nagyon is az? A hasznaltauto.hu oldalon kezdtem el keresgélni valami normális terepjárót. Azon lehet vitatkozni, hogy vajon normális-e…..
Mihályfán az út szélén Én is eladtam a legjobb autómat – úgy tűnik, ez most kezd rossz szokássá válni a szerkesztőségben. Ez is szögletes és piros volt, akár Bandi XR2-es Fiestája. Egy dologban különböztek: a Pandám nem matt és nem volt repedt a motorja. 2004-ben…..
ELEGEM VAN!KI VAGYOK!KÉSZ VAGYOK!TELJESEN!NEM BÍROM!IMÁDOM!SZERETEM!AKAROM!KÍVÁNOM!ŐRÜLTEN!SZÜKSÉGEM VAN RÁ!BELEHALOK!ENNYI! Megírtam Neki mit érzek...
hyundai 2009.11.17 09:25:31
Két nap múlva vége a szabadságnak. Érdekes volt, mert igazi pihenésre csak a tegnapi napom volt alkalmas. A többin mindig történt valami, amitől nem igazán a szabadság szó jut eszembe...No de se rá fütty! Minden kis dolognak örülni kell, ezek teszik színesebbé az életet. Ma…..
hyundai Első bejegyzés... 2008.02.18 09:42:00
Üdv Mindenkinek!Szeretném előre bocsájtani, hogy minden amit itt leírok a saját véleményem! Ezért bárkinek baja lenne vele az csak engem szapuljon!:)Nos, hát akkor kezdjük el. Bár igazából még soha nem próbálkoztam ilyennel, mert nem tartom fontos dolognak a napló írást, de egy…..