Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Básztárdó

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy miért Magyarország az egyik legnyomasztóbb és legreménytelenebb segglyuk Európában. Közeleg a Pünkösd és a Csíksomlyói búcsú, blogunk a perifériáról jelentkezik egy alig egy éves, de témába vágó erdélyimagyarozós faszkardozással, mely egy bizonyos Konok Péter és…..
Básztárdó 2015.05.17 12:55:53
Így lesz a nemzeti önrendelkezésből nacionalizmus Konok és a román nacionalisták fejében. Fuck baszkok! Le a katalánokkal! Fasiszta skótok! Azon tűnődöm, hogy mostanság, mikor a nagyobb egységből, jelesül az EU-ból le szándékozik lépni az angol kisebbség, akkor most rendes baloldalinak szabad-e őket lefasiztázni?

Olvastam, hogy sok marhaság meg összeesküvés-elmélet is elhangzott a csíksomlyói dzsemborin, de ez az egyik kedvencem:

"A szentatya jól látja, sok-sok gondolkodó emberrel együtt, és jól látják a mi magyar gondolkodó testvéreink is, hogy magyar népem, székely népünk, római katolikus közösségeink is megcélozták már azok az arctalan, démoni erők, amelyek csak egyet akarnak: szétverni mindent, ami még van, bennünket lelkileg földönfutóvá tenni, kiszolgáltatni a multik kénye-kedvének, hogy aztán koldusszegényként azt tegyenek velünk, amit akarnak". Ezt mellesleg baller körökben axióma, mármint hogy a "tőke" (multik) érdeke a minél kiszolgáltatottabb munkaerő és fogyasztó. De veretes marhaságokat igen hosszasan idézhetnék Konoktól is, legyen egy idevágó:

"...a zászlólengető kisebbség nem szándékozik a többség jogait csorbítani...": ennek momentán e zászlólengető kisebbség szinte összes verbális és nonverbális megnyilvánulása ellentmond. Sőt. Alighanem ki is kérnék maguknak."

Mégis, hogyan fogja elnyomni egymillió székely a húszmillió "többséget", amelyért éppen aggódni tetszik? Röhögve sírok.