Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juicem

34 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha felkaptad a fejed a cím láttán „az meg mi?” felkiáltással, valószínűleg nem vagy egyedül. Seamless felsőt valószínűleg mindenki látott már, csak nem tudta, hogy azzal van dolga. Aki ismeri, és be is szerzett belőle párat, az alighanem imádja, és erre persze meg is van az…..
Ha jártál már fehérneműboltban, vagy csak végignézted már egy webshop kínálatát, nyilván neked is feltűnt, hogy a melltartók fazonját illetően gyakorlatilag végtelen a kínálat. Vannak szerencsések, akiknek ez egyenlő a paradicsommal, mert gyakorlatilag minden jól áll nekik,…..
A sportmelltartó egyike azon női fehérneműknek, amiről megoszlik az emberek véleménye. Van, aki elengedhetetlennek tartja sportoláshoz, mások szerint fölösleges, és nem értik, miért nem jó egy szimpla melltartó.  ..
A női test egy igen érzékeny pontja a derék tájéka, és aki volt már felfázva, az pontosan érti, miért kell kiemelt figyelmet fordítani a nők derekának védelmére. A téli időszakban a hideg időjárás miatt ez különösen fontos. Szerencsére több olyan ruhadarab, illetve kiegészítő is létezik, amik…..
Egy hidegebb napon nincs is jobb, mint belebújni egy puha, kényelmes, meleg pulóverbe, és meginni egy bögre forró teát, vagy csokit, igaz? Nos, ezekre a pillanatokra nem biztos, hogy a legelegánsabb pulóverünket kívánjuk magunkra – az eleganciának megvan az a kellemetlen tulajdonsága, hogy elég…..
 Vannak bizonyos ruhadarabok, amik többféleképpen hordhatók, ezért szinte minden ember ruhatárában megtalálhatók. Ilyen a trikó is, amit alapvetően aláöltözetként, fehérneműként szokunk értelmezni, de nem csak így használható. Egy trikó ugyanis jól jöhet sportoláskor, otthon ücsörgéshez, de akár az…..
Bizonyára jó néhányan vannak, akik a cím láttán tiltakozva kapták fel a fejüket: már hogyan lenne jó bárhová a póló? Hiszen a póló köztudottan lezser, sportos öltözet, és a legkevésbé sem elegáns. Vagy mégis? Nos, a különböző fazonoknak köszönhetően a póló, ha nem…..
Ha még nem is volt szükséged ilyesmire, bizonyára sokszor hallottál már gyógyászati célokat szolgáló zoknikról, harisnyákról. Legtöbben kompressziós harisnya néven ismerik őket, de azzal csak kevesen vannak tisztában, hogy tulajdonképpen mit is tudnak, mikor javasolt a…..
Sok olyan fehérnemű kiegészítő létezik, aminek inkább látvány szempontjából van szerepe, mint funkció szempontjából. Az egyik ilyen a harisnyatartó is: az a kis eszköz, ami tesz róla, hogy ne csússzon le a nők lábáról a combfix, és ne villanhasson ki a szoknya alól. Nos,…..
A zokni az a ruhadarab, ami minden egyes ember ruhatárában megtalálható, legyen férfi, nő vagy gyerek. Zoknira mindenképpen szükség van, hiszen a cipők zöme kényelmetlen nélküle, nem mellesleg nagyon jól melegíti a lábat, ami főként a hidegebb hónapokban nem elhanyagolható tényező.  ..
Előfordult már veled, hogy szerettél volna felvenni egy felsőt, de bármilyen melltartót is vettél alá, kilógott? Ez nem túl szép látvány, ugyanakkor kár lenne a szekrény mélyének fogságára ítélni egy egyébként csinos felsőt, vagy ruhát. Ahelyett, hogy elszántan (és lehet, hogy fölöslegesen) kutatni…..
Nagyon régóta népszerű fazonú bugyi a tanga, leginkább azért, mert egyrészt, sokat mutat és szexi, másrészt, a vékonyabb anyagú nadrágok esetében így elkerülhető, hogy átüssön a bugyivonal. Időről időre azonban felröppennek olyan vélemények, melyek szerint a tanga hiába szexi, és hiába praktikus is…..
Szinte szállóigévé vált az interneten a mondat: a leggings nem nadrág! Ezzel próbálták felhívni a figyelmet arra (természetesen képekkel illusztrálva), hogy nagyon mellé lehet nyúlni, ha valaki felkap egy leggingst nadrág gyanánt, és kivágtat benne az utcára anélkül, hogy tükörbe nézne… ..
A női fehérnemű fogalma messze túlmutat a bugyin és a melltartón: annyi minden van, amit a hölgyek a ruhájuk alatt hordanak, hogy megjegyezni is nehéz. Nem csoda, hogy a bőséges kínálatot látva még maguk az érintettek sem mindig tudnak eligazodni. Nincs olyan nő, aki egy fehérneműbolt polcait…..
A női fehérneműket igen nagy érdeklődés övezi, arról azonban sokkal kevesebb szó esik, hogy vajon mi van a férfiak nadrágja alatt? Pedig ez sokkal fontosabb kérdés, mint gondolnánk, egyrészt egészségügyi szempontból, másrészt, valljuk be, esztétikai szempontból sem elhanyagolható: a nőknek…..
A nők esetében a fehérnemű kardinális kérdés. Nem csak egyszerűen arról van szó, hogy mi van rajtuk a ruha alatt, ez annál sokkal több. Bármi is van fölül, a fehérnemű képes arra, hogy megváltoztassa egy nő egész kisugárzását, hangulatát. Éppen ezért vannak bizonyos alapdarabok, amik egyetlen nő…..
Ahogy véget ér a nyár, és vele együtt az izzasztó kánikula időszaka, egyre több és melegebb ruhát kezdünk el felvenni. Az idő hűlésével párhuzamosan kerülnek elő az aláöltözésre hivatott ruhadarabok, úgymint a harisnyák, trikók, derékmelegítők. Bár ennek a többség nem örül – mégis ki örül neki, ha…..
Az alakformáló fehérneműről megoszlanak a vélemények: vannak, akik áldják a nevét annak, aki kitalálta, mások átkozzák. Nos, kevesen tudják, de ez valójában attól függ, milyen minőségű az adott fehérnemű. Vannak ugyanis olyan darabok, amiknek valóban egy kínszenvedés a…..
Egy kismamának a terhesség során az öröm mellett számos nehézséggel kell szembenéznie. Átalakul a teste, viszonylag rövid idő alatt, ami esetenként fájdalommal, kellemetlenségekkel jár. És ha mindez nem lenne elég, a kismamáknak, friss anyukáknak van még egy igen komoly gondjuk: az öltözködés. A…..
A melltartó az a ruhadarab, ami minden nő ruhatárában megtalálható, és amit a többség tiszta szívéből utál. Na nem mintha az esztétikai részével lenne probléma: egy szép melltartó előnyösen megemeli a melleket, és gyönyörű dekoltázst tud formálni, ráadásul a méreteket is képes optikailag korrigálni.…..
Érdekes, ugyanakkor rendkívül praktikus ruhadarab a jeggings. A leggings és a farmer házasságából született nadrágról van szó, ami mindkét típus legelőnyösebb tulajdonságait vegyíti. A farmerban azt szeretjük, hogy jól néz ki; laza, ugyanakkor elegáns is tud lenni, ha úgy öltözünk fel hozzá. A…..
A pénzügyi tudatosságra nevelés – sok egyéb más mellett – bizony egy ilyen dolog. Az sokak számára egyértelműnek látszik, hogy minél előbb érdemes elkezdeni a gyerekeknél. De hogyan fogjunk hozzá? Van egy mindenki által ismert, és szinte minden szülő számára sok fejtörést okozó „eszköz” erre a…..
Az emberi személyiségtípusokat sokan és sokféleképp elemezték és csoportosították idáig, általában pszichológiai szempontok alapján. Egy nemrég befejeződött érdekes magyar kutatás szerint azonban pénzügyi gondolkodásuk, a pénzhez való hozzáállásuk alapján is jól megkülönböztethetőek egymástól az…..
Régóta ismert veszély, mégis alig törődik vele valaki. Magyarországon mintegy másfél millió embert érintő „időzített bombáról” van szó. Mit kezdhetünk a helyzettel? Sokan mondogatják, hogy „mire elérem a nyugdíjkorhatárt, úgysem lesz nyugdíjam”, de ugyanúgy élik tovább az életüket, mint addig, nem…..
Bár egy éve Magyarországon szinte csak a legtájékozottabbak tudták, hogy mit is jelent, nem túlzás azt állítani, hogy mostanában a csapból is a Brexit folyik: mindenki vérmérséklettől és tudástól függően latolgatja, hogy a britek kilépése az EU-ból előnyből vagy…..