Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Molnár Mia

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, Bagolylepke-olvasók! Egy ideje nem hallottatok felőlem, ugyanakkor itt az idő újra beizzítani a motort! Jelenleg is megállás nélkül olvasom az újabbnál újabb könyveket. Most épp Stephen King & Owen King 2018-ban megjelent szösszenetnyi ("csupán" 800 oldalas) kötetéről, a…..
"Lehet, hogy napról napra éhezze a nőt és jóllakjék a puszta látványától? Úgy vélem, lehet. De a nő vajon képes-e rá, hogy viszonozza ezt a vágyat?"    A Hannibal című thriller Thomas Harris azonos című regénye alapján készült, a tíz évvel korábban jelentős sikert aratott A bárányok…..
A világ rajong a sorozatgyilkosokért és egyéb bűnözőkért, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a mostanában oly nagy népszerűségnek örvendő Hannibal c. sorozat várható megszűnése miatt ezrek, ha nem tízezrek tiltakoznak. Olyan népszerűségnek örvend a gonosz és a rossz, hogy kisebb iparágak…..
Szóval Stephen King... Vele mindenki megismerkedik egyszer, ha mást nem is, de egy könyv erejéig mindenképpen. Összeszedhetném precízen időrendi, írott vagy abc sorrendben a könyveit, de nem fogom. Saját véleményt tudok csak mondani aszerint, hogy én mit és mikor olvastam tőle.…..
Egy könyvről írni mindig sokkal nagyobb kihívás, mint bármi másról. Hiszen a könyvet amit olvasunk, csak mi látjuk, a miénk a világa, a képe, s a szereplői, - a saját egyéni látásmódunk és ízlésvilágunk alapján megformálva. Ezért olyan kifejtésekbe most nem is mennék bele egyelőre, hogy az adott…..
Sziasztok! Üdvözöllek az oldalamon, ahol könyvekkel és filmekkel foglalkozom, és még sok minden mással. Leírok mindent, ami eszembe jut! :) Kövessétek figyelemmel a Blog bejegyzéseit, és osszátok meg velünk véleményeteket az adott cikkekről. Előre is köszönök Nektek minden…..