Regisztráció Blogot indítok
Adatok
figyelo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Afrika egyik kulcsállamában, a 47 milliós lakosságú Dél-Afrikai Köztársaságban április 22-én választásokat tartanak. Nagy az izgalom, mivel az apartheid eltörlése (1994) óta kormányzó párt – az Afrikai Nemzeti Kongresszus (ANC) – tavaly kettészakadt, és most…..
léggitár A mágus 2008.12.21 14:26:00
Grand MagusIron Will2008Rise Above RecordsValami bűzlik Svédországban, ez most már biztos. Azon már nem csodálkozik senki, hogy a svédeknél az egy főre jutó jégkorongozók, és zenészek száma magasabb az átlagosnál, de hogy az énekesek tekintetében is klasszisokat termelnek ki, ez…..
Kinyerma Durva politikai cunami! 2008.03.10 07:01:00
A börtönviselt demokrata, a kis tigrisnagyi, a fehérszakállú iszlamista és az álmos bácsi sztorija. Vért nem ontottak, de kemény küzdelem folyt Malajziában, a szombati választásokon. A tigrisként küzdő 89 éves Maimun Yusuf mami 685 szavazatot kapott a királyi Kuala…..
Utcanév-viták Mugabéval és Leninnel Szocialista blokkból jövő Magyarországunkon jól ismerhetjük a következőt: valaki ráébred, hogy utcája olyan személyről lett elnevezve, aki a jelen perspektívájából már kevéssé szalonképes – mondjuk Kun Béláról, vagy Münnich…..
"Sokan hiányoltátok az olyan jellegű történeteket, ahol a szimpatikusnak látszó fiatalember egy teljesen oda nem illő verbális fordulattal elbarmolja a bimbózó románcot. Felvezetésnek volt minden, ami ilyenkor szokásos. Gyertyafényes vacsora, közös ivászat, hosszú séták,…..
30 nappal a választások után sem lehet tudni, hogy ki lesz Zimbabwe elnöke. A voksok részleges újraszámolása után viszont biztossá vált, hogy az országot 28 éve kormányzó Robert Mugabe pártja (ZANU-PF) elvesztette parlamenti többségét az ellenzéki Morgan Tsvangiraival (MDC,…..
A maoi szervezés, civil egyeztetés, építőipari tervezés, kivitelezés minősége, alapossága, sebessége mindig elképeszt.Vegyünk egy egyszerű példát: Rácfürdő. Annyira felgyorsult az építkezés, hogy VISSZA KELL BONTANI egy kicsit, ahogy a képen is látszik. Néhány nap alatt…..
Blanca Ovelar             Fernando Lugo           Lino Oviedo Képünkön az idei paraguayi elnökjelöltek, akikre azért érdemes odafigyelni, mert a dél-amerikai ország az USA-hoz…..
Az első hivatalos eredmények 6 választókerület sorsáról szólnak, ezekből hármat Mugabe pártja és hármat az ellenzék szerzett meg. Ezeket az eredményeket az állami tévén jelentették be, ám a pártokkal szemben a Választási Bizottság még mindig némán hallgat bármifajta…..
Lezárultak este hétkor az urnák, ám számtalan szavazó helység előtt még órákon keresztül sorakoztak a zimbabwei lakosok. Közel 6 millióan jogosultak rá, hogy eldöntsék, maradjon-e hatalmon további öt évre a térség Angliától való függetlenedésében vezető szerepet játszó…..