Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tinyo

36 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És igen! A magyar csapat megcsinálta! Szűcs Zoltán és táncosai ott lesznek a Britain's Got Talent döntőjében. Újabb műsorszámukat állva tapsolta a zsűri is, meg is könnyezték azt szombat este. Ezt a még meghatóbb számot az édesanyáknak ajánlotta a csapat, Szücsi pedig a saját…..
Tinyo 2013.06.02 12:58:10
@bungics: Az anyukáj halt meg, nem a "csaja"
Eszter és Gyuri blogja Advent 2011 2011.11.29 22:39:00
Lassan elmúlik 2011, elérkezett az Advent. Papírhópelyhek lepték el az ablakunkat. A koszorúk az ajtón és az asztalon is megtollasodtak.2011 is almost gone, Advent has just started. The windows are covered with paper snow-flakes and the wreaths on the table and on the door are covered with…..
Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete. Ez az a közhasznú szervezet, ahová baj esetén fordulhatsz. Irodáik Budapesten, Győrben, Miskolcon, Debrecenben és Sopronban fogadják a bajba került hiteleseket. Honlapjuk címe: www.bhke.hu.A megelőző tanácsadáson túl adósságrendezéssel is…..
2010-et egy némileg homályos szilveszteri emlékkel köszöntjük. Valamint bemutatunk egy korábban készült képet, amikor még mindenki kifogástalanul festett.We welcome 2010 with a somewhat blur memory form the New Year's Eve party. Further to this we present a prevoius picture where…..
Az idei karácsonyra különleges mézeskalácsot sütöttünk, színes "üveg"betéttel.For this Christmas we baked special ginger cookies with "stained glass" inlay. ..
Közhely, de az idő valóban gyorsan száll. Mégis mennyi minden történt velünk ez alatt az egyetlen év alatt. Első házassági évfordulónkat egy fantasztikus étteremben ünnepeltük.It is a stereotype but time does have wings. Still so many things have happened within one single year. We…..
Repül az idő, hamarosan beköszönt a húsvét. Alant büszkén mutatjuk be az elmúlt hetek kreatív termését.Time flyes and easter is just round the corner. Below we proudly show you the creative products of the last few weeks.  A koszorút  az e havi Praktika magazinból…..
Hihetetlen, de igaz, hogy elkészültünk a Betlehemmel. íme:It is unbelievable, still we finished our little Nativity Scene. Have a look:..
Lelkesen készülünk a karácsonyra. Ha minden jól megy a régóta tervezgetett betlehem is lekészül. ( a Burda magazin 1994-es karácsonyi számából származik az ötlet)We are getting prepared for Christmas with excitement. If everything goes well the long planed Nativity Scene will be ready…..
Nászút előtt egy gyors képes beszámolót adunk közre. Emelett mindenkinek szeretnénk megköszönni a jókívánságokat és az ajándékokat is. Akik pedig órákat várkoztak Röszkénél, külön köszönetet  érdemelnek!A szertartás képei: ..
Nem sok minden változik, csak a szombati helyszin. A meghívoban minden változatlan, csak a lakodalom csókai hotel helyett, a zentai ROYAL hotelben lesz. Szíves elnézését kérjük minden kedves vendégnek a változások miatt.Részletek a csókai hotel megbízhatatlanságáról majd esküvő…..
Útravaló- Sendoff..
Sajnos a megfelelő aláfestőzene most nem áll rendelkezésre. De az információs e-mailt kiküldtük a T. Meghívottaknak. Unfortunately we do not have the suitable background music but we have sent the information e-mail to the invitees...
08.08.08.A kedves meghívottaknak a polgári esküvőn való részvétel fakultatív, de természetesen mindenkit szeretettel látunk. Az esemény pénteken délután 1 órakor lesz, mi pedig 2-kor útrakelünk Csókára, hogy másnap pompánk teljében ragyogva fogadhassuk a kedves…..
Ízelítőnek a következő képeket ajánljuk:To get the taste we recommend the following:..
Egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy már nincs sok idő hátra. Ezért megrohamoztuk a város különböző üzleteit. A megszerzett portékákból most bemutatjuk a vőlegény által új emberként viselendő inget, valamint a menyasszonyi és a menyecske cipellőt. Természetesen a…..
No comment :-)..
Úgy fest megtaláltuk a boltot,www.gyongyesgyongy.hu/ ahonnan a csokrot rendeljük. Ezek valamelyikére fog hasonlítani:(kattints az alábbi linkre) www.gyongyesgyongy.hu/galeria.phpHa minden jól megy, még boglárkát is be tudnak szerezni. :-) It seems that we found the florist…..
Reméljük, hogy mindenki ellenőrizte, hogy érvényes-e az útlevele!!!Sajnos a fontosabb útjelző táblákról készült képek az esős idő miatt rosszul sikerültek, de július elején közzéteszünk majd használhatókat.Mindenkinek foglaltunk szállást Csókán illetve Zentán, senki nem…..
Nagy sokaság gyülekezett a lányos háznál:Lots of us got together at the house of the bride's mum.Átadtuk a meghívókat is / Handed over the invitation cardsKaptunk sok szép virágot is / Received pretty flowers tooAz új generáció is jelen volt / The new generation was there as well..
Megrendeltük a meghívókat!Invitation cards have been ordered...
Az alábbi dalszöveget Martin Lee Gore írtaValaki Akarok valakit, akivel megoszthatnám Megoszthatnám életem hátralévő részét, Megoszthatnám legbelső gondolataimat, Aki ismerné a bizalmas dolgaimat. Valakit, aki mellettem állna, És támogatna, És cserébe Elfogadná az én…..
Hatalmas előrelépésként értékelhetjük, hogy az esküvő egyik legfontosabb kelléke elkészült. It is a big step forward that one of the most important accessories is ready now.    ..