Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berd.

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két érdekes bejelentés is érkezett a Járókelőre, az egyik itt a másik itt érhető el. Mindkettő ugyanarra a problémára hívja fel a figyelmet, méghozzá parkokban, praktikusságból, időspórolásból használt nyomvonalak leburkolását, járdává alakítását - pontosabban annak…..
Simonics Balázs járókelőnk jelentette be a következő problémát, méghozzá a XV. kerületből, a Régi Fóti útról. Az út ezen szakaszán alig van olyan felület, ahol az eredeti burkolat látszódna. Ugyan nem kátyúkon kell keresztül hajtani, de nem kíméli sem az autót, sem…..
Jött egy bejelentés egy dobozról a 3-as villamos Nagy Lajos/Fogarasi megállójánál, ami mindenki rémálmát megtestesíti. A fémdoboz nyitva van és van benne egy kapcsoló (ami általában az…..
Újabb érdekes bejelentés, ezúttal a Kálvin térről. A kicsit nyakatekert megfogalmazású bejelentés így szól:  A Kálvin téren a 3-as és a 4-es metró közötti…..
Egy Járókelőre érkező bejegyzésre hívnám fel szíves figyelmüket: Nagy László fotója. Lassan az egész teret bekordonozzák, lezárják, beszalagozzák! Mikor állítják helyre a normális állapotokat??? Úgy néz ki, mintha valaki tönkre akarná tenni a környéket! Írja…..
A 8. kerületi Práter utcában készült a kép. A párhuzamos vonalak a haladás irányát jelzi a vakoknál, idézzük a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének ajánlását a az akadálymentesítő eszközök, azaz a vezetősávok kialakításánál: „Erre haladhatsz…..
A Járókelő.hu legfontosabb feladata, hogy olyan dolgokat jelezhet a nagyközönség az illetékesek számára, ami szúrja a szemüket és beavatkozást igényel. Ilyen a letört kuka, a hiányzó vagy sérült közlekedési tábla, vagy a bicikliút felfestésének hiánya. A nyilvánosság…..
Ádám – a deszkásoknak csak Potter – Angliában dolgozik, és profi gördeszkaparkokat épít. 2015 márciusában a tavaszi szünetében hazalátogatott, és vezetésével a környéki deszkások felújították a nagyiccei gördeszkaparkot (XVI. kerület, Veres Péter út). Ez volt a…..
Több helyen is megvalósult Budapesten a BKK zseniális koncepciója. Ezzel igyekszik megreformálni a kerékpárosok szemétkidobási szokásait, hogy menet közben is használhassák a köztéri kukákat. A lenti képek a XIX. kerületben készültek, az ügyet ide kattintva tudod…..
Hetek óta...talán már több mint egy hónapja áll egy tele kuka a Király utca Kisdiófa utca sarkán. A minap egy patkányt láttam kimászni belőle! Se a közterületesek szemét, se a kukások szemét nem zavarja. Nyilván mindenki igen szűken értelmezi a rá kiosztott feladatot annak…..
Egészen komoly konfliktusforrást jelent a 8. kerületi, felújított, alig egy éve átadott II. János Pál Pápa tér a kutyások és a nem kutyások között. A Járókelőn elindult vitába már a közterület-felügyelet ügyosztályvezetője is belefolyt. Két olyan bejelentés is…..
A Budafoki út - Baranyai utca sarkára szeretnének zebrát a járókelők, mégsem lehet a szabályok miatt. A BKK is segítene, mégsem tud. Tudtad, hogy egy zebrához óránként 600-700 autóra és 60-100 átkelőre lenne szükség? A rövid és lényegretörő bejelentésben az ügy: A…..
Árpa Attila Argo 2-jében van egy jelenet, ami a fél ország felháborodását kiváltotta. Most kiderült, hogy már két éve megcsinálták ugyanazt a Margit hídon. Úgy néz ki, tényleg vannak Magyarországon olyan tuskók, mint a filmben Tyson és Bodri. Egy 2013-as Járókelős…..
A Koszorú utcában állt a Megváltó a tábla elé. Takarásban lévő utcanévtábla címmel érkezett a bejelentés a Járókelőre a Koszorú utcából, ezzel a szöveggel: "A Koszorú utcában az utcanévtábla az előtte lévő pléh Krisztus takarásában van, kérem, hogy helyezzék…..