Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kirei

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok után, hogy 2018-ban minden eddiginél nehezebb kitűnni egy-egy új sorozattal, a sikeres könyvek adaptációja továbbra is az egyik bevált módszer arra, hogy legyen egy fix közönsége a sorozatnak. Dan Simmons a legmenőbb kortárs írók között van, mégis az AMC új sorozata az első, ami feldolgozza az…..
Kirei 2018.03.27 23:36:57
@rudo: Szerintem azért nem elég a valóság mert már mindenki ismeri aki egy cikket elolvasott a témában. Kissé kiszámítható. A jó színészek, párbeszédek, megvalósítás...stb el tudja vinni egy darabig a hátán, de min lehet izgulni ha nincs nagyon ismeretlen faktor a történetben?

A rémen lehet agyalni, hogy mi az isten lesz, hogy fog kinézni és mekkora szerepe lesz a sztoriban.
Nem felejteni a Magyarországról kivonuló FOX hattyúdalának is tekinthető nyolcadik évad hamarosan indul, az amerikai vetítés hajnali 3-kor lesz tán, de este tíztől már szinkronnal is megnézhető a zombis túlélőkaland, amiben még mindig Negan a főellenség, Rick meg a szokásosnál is jobban meg van…..
Fotó: Paul Morigi / Getty Images Hungary Hétfőn jelentették be, hogy a következő, hatodik évaddal véget ér a House of Cards című sorozat, állítólag teljesen függetlenül attól, hogy Kevin Spacey-ről azt állítják, 1986-ban szexuálisan zaklatott egy fiatalkorút. De, úgy tűnik, a készítők nem szeretnék…..
Oké, túlzás valahol, de a The Gifted egy olyan Marvel-sorozat, amiben mutánsokat üldöznek, szóval az X-Men-sorozat oszt kalap. Mivel a Fox, mármint az amerikai, úgy ragaszkodik ehhez az utolsó, még nem a Disney fennhatósága alatt álló joghoz, mint én a Liverpoolhoz, még akkor is…..
Egyes források szerint egy, más számítások szerint kétmillió dollárt is elérheti az HBO sorozatában a főszereplőknek kifizetett gázsi, így érthető, mi kerül tízmillió dollárba egy olyan epizódon is, amiben egy darab sárkány sincs, és a színészek leginkább a díszletekben beszélgetnek egymással. A…..
Itt van mind, szépen sorban...
Már csak néhány hét és elindul a Trónok harca hetedik évada, úgyhogy ideje volt, hogy érkezzen egy újabb előzetes. Na nem mintha a sorozat rajongóinak nagyon kedvet kellene hozni az évadhoz, amire több, mint egy évet kellett várni. Ha valaki az első előzetesről lemaradt volna róla, akkor itt tudja…..
Az Urbex Hungary csapata 2017-ben is ellátogatott a Csernobili zónába. Update: 2018 áprilisában készült összefoglaló videónk:..
Full spoiler persze, de beszarás, mennyire jó volt. Ez az évad elképesztően faszán sikerült, ha a magyar verzió csak fele ilyen jó lesz, éveken át megvan az egyik biztos pont a műsorrendben. ..
Az, hogy Hajós András nem szereti a TV2 híradóját, önmagában nem különösebben újdonság, tavaly ősszel Friderikus Sándor az Indexnek adott interjúja után elindult egy üzengetés, ahol már nyilvános Facebook posztok témája volt, hogy mit is gondol ő a Tényekről. Most újra előkerült téma, mert továbbra…..
Kirei 2017.04.01 15:49:27
@Philip F. Queeg: Sajnos én úgy tudom a Tények a TV2-n kb az egyetlen amit eléggé néznek, kb annyian mint az RTL Híradóját.. utánna kapcsolnak el és a többi amit a kutya sem néz.

Hajósról annyit, hogy az, ki mennyire tudja elvonatkoztatni a műsort amiben szerepel és a csatornát, egyénenként változik, Hajós úgy van vele h attól h a TV2-n szerepel politika független műsorban, az összeegyeztető azzal h hánynia kell a csatorna politizáló részével.

Azért azt tegyük hozzá Hajós sosem "nyalta" a TV2 seggét, hacsak a szereplés nem tekinthető annak. de sosem vágott jó pofát a kormánypropagandához, sőtt, ha kérdezték már akkor is egyértelművé tette h nem tetszik neki mikor ott dolgozott.. gúnyolódott is a migránsos kampányon a Sztárban sztár zsűritagjaként ha jól rémlik.
Az egyik legjobb és legrégebbi reality tér vissza a magyar képernyőkre ősszel: az RTL itt nálunk, ebben a posztban jelenti be, hogy újabb évadot forgat a Survivor című túlélőrealityből, amiből 2003-ban és 2004-ben is láthattunk egy-egy évadot. Ezeket annak idején egyszerre forgatta az RTL, ami a…..
Minden évben felkúrja az agyát az ember a 90 fős HFPA díjkiosztóján, azon, ahol tavaly a legjobb vígjáték/musical kategóriában az a Mentőexpedíció nyert, ami ugye arról szólt, hogy egy pali a Marson ragad és a saját üröülékében termeszt krumplit. Jó, ha így nézzük, akár valami eszement vígjáték is…..
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..
A kifinomult vitakultúra megnyilvánulása képpen tettlegességig fajult a vita, a Hír TV Szabadfogás című műsorának szerdai felvételén. A nyugdíjasoknak szánt 10 000 forintos karácsonyi ajándékutalvány-ügy kapcsán esett egymásnak Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület vezetője és Puzsér Róbert. Végül…..
A Fear The Walking Dead a második évaddal óriási kockázatot vállalt, hiszen elvitte a cselekményt az USA-ból először az óceánra (technikailag amerikai vizekre, de mindegy), majd Mexikóba. Mindezt úgy, hogy egy alapvetően amerikai piacra dolgozó, amerikai nézőknek szóló tévéadó…..
Kirei 2016.10.05 05:15:44
Én ezt sosem néztem igazán, csak úgy mikor belefutottam egyéb tevékenység mellett (rajzolás, netezés) de unalomból leszedtem talán ennek az etapnak az első részét.. mikor a magát vérrel kenegető csávó szenvedi magát át a sivatagon. De az milyen ostoba volt, úristen, mikor a mexikói gang elkezdi géppuskával ritkítani a zombicsordát (ahová úgy jöttek kocsival) aminek a közepén a csávó annyi vérrel van összekenve és beépülve amin rajtam több szokott lenni egy rosszul sikerült vacsora készítés után (értem én h ez egy régi koncepció, de rickék nyakig bélbe tekerve csinálják ugyanezt 10 méteren, nem 2 deci zombivérrel 20 kmen).. 5 percig lövik a zombibandát, persze a csávót nem találják el aki vmiért elszántan menetel feléjük az első sorban mint akinek meg sem fordul a fejében h jobb lenne elvágódni és halottnak tettetni magát mert azt hiszi golyóálló.. erre az egyik geci leejti a tárat és addig szarozik vele amíg oda nem érnek a 100m/órával száguldó zombik és helyben felfalják.. meg a haverját is, akinek még annyi kifogása se lehet h elejtette volna a lőszert.. WTF? mi az istennek nem pattantak vissza a kocsiba mikor a zombik úgy 10 méteres közelségbe értek ha már látták h ebből nem lesz semmi? egy teremnyi csimpánz hihetőbb sztorit üt össze ennél.

ekkor döntöttem úgy h ez nem éri meg a letöltést és a kitüntetett figyelmet.. de az már akkor is átjött mikor csak fél szemmel követtem h rohadt ellenszenvesek és/vagy semmilyenek a karakterek.