Regisztráció Blogot indítok
Adatok
élesztő

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár Uniqa vs kismama 2012.05.18 16:11:00
Alettának sorozatosan rossz összegről kiállított csekket küldött ki a Uniqa. Mint kiderült, előző biztosítója, az Aegon még nem töltötte fel az adatait, ezért kerülhetett drágább besorolásba. Az Uniqánál azt mondták, ne izguljon, és ne is fizessse be a rossz csekkeket, minden…..
Nesze!szer Mizu Lakatos Márknál? 2011.06.03 08:42:00
   A kreativitás nem ismer határokat. Lakatos Márk igazán vicceset alkotott csapatával néhány nap leforgása alatt - Fluor Tomi sikeres Mizu nótáján gondolkodva kicsinyt. Mi ezzel zártuk és kezdtük is napot, kutyául bejött nekünk. Aztán ma azon ötletünk támadt,…..
élesztő 2011.06.03 18:01:05
Annának sikerült megtalálnia az automata Auchan kutak közül azt a kísérleti példányt, amelyik minden digitálisan vagy manuálisan beütött összeget levon az ügyfél kártyájáról. Egyszer ugye meg kell adni a keretet, aztán pedig kialakul a tényleges tankolás ára. Az…..
élesztő 2011.05.07 06:28:45
Nem látja értelmét műsora folytatásának Fábry Sándor a TV2 Frizbi című műsorában leadott exkluzív és történelmi Orbán-interjú után."1998 óta csinálom, és azóta próbáltam elhívni Viktor urat, de egyszer sem fogadta el a meghívásomat. Ott ültem az első sorban mindig,…..
Aki azt hitte, egyedi esetről volt szó, tévedett. Úgy látszik bevett gyakorlat a T-Mobile-nál, hogy gyárilag hibás iPhone 4-et (a legdrágább kapható telefont) nem hajlandóak 72 órán belül cserélni. S.Á. kalandja egy újabb érdekes mérföldkő az Apple túlárazott, ám…..
Közel 800 millió ember küldte vissza eddig az alkotmányozással kapcsolatos kérdőívet - közölte Rákay Fülöp, az MTV intendánsa, a Kossuth téren egy 50 wattos erősítőn keresztül üvöltve. A szakember elmondta, az egész világon hihetetlen mértékű érdeklődés övezi az új…..
Ez az utóbbi (vagy minden) idők egyik legviccesebb története ... Ehhez azért már tényleg kellett a kreativitás. Csak azt nem értem, hogy ha lopok, akkor megvizsgálok minden eshetőséget, ami az esetleges lebukásomhoz vezethet. Úgy gondolták az illetők, hogy sose fog kiderülni? A…..
Véget érhet Bakács Tibor drámája, most már minden hónapban meg lesz a betevő szalámira való. A bulvárlapokban és műsorokban áruházi lopásával haknizó settenkedő Farkasházy Tivadartól kapott munkát a Hócipőben. "Nagyra becsülöm Tibor munkásságát, már decemberben…..
Halastou elrontotta a mókát, most ki fogja így azt hinni, hogy a "díjnullázó" a legolcsóbb csomag a Raiffeisennél?Emlékeztek a reklámra, amikor 3 csaj mindenre rápecsétel egy nullást, hogy "miért nem nulla forint"? Ez harangozta be a Raiffeisen Bank díjnullázó…..
Lehet a cím nem fedi le pontosan, miről is szeretnék most beszélni. Olyan dalokról, melyek egyenesen a lelkünkre hatnak. Előljáróban annyit: nem ezektől a daloktól indulunk el az éjszakába megőrülni, sőt lehet, olyan jó kedvünk sem lesz tőlük. Egyesek egyenesen szomorkásak…..
Más Tészta Millennium da Pippo 2010.10.11 10:35:00
Ismét egy olasz étteremben kapott el a hétvégi kijózanodás (ezt csak úgy átvitt értelemben mondom), ismét egy kis asztalnál találom magam, ahol az étlapot nézegetve elővesz a jólismert vágy: erőlevest nekem, hogy végképp kigyógyuljak az előző napokból. A Millennium da Pippót…..
Ha már ennyire nézettségcentrikus a hét (ez van, ha egyedül maradok a gépnél), akkor még egy érdekességre érdemes kitérni. Az NCIS ismétléseinek pénteki sikerére gondolok. Nem elég ugyanis, hogy A férjem védelmében-t hátra szorították az NCIS már leadott epizódjai, de egyre…..
Bárhol. És nem csak hogy megáll, de le is parkol és otthagyja az autóját, esetünkben a Lánchídon. Nem előtte, nem utána, rajta, az egyik sávban. Legrégebbi hidunk pedig nem arról híres, hogy túl sok sáv van rajta. LP ugyan fényképet nem mert készíteni, tartva attól, hogy aki…..
élesztő 2010.09.03 09:54:21
A nyár elejét Olaszországban töltöttem, és nem telt el úgy nap, hogy ne nyaltunk volna el egy fagyit. Nincs ebben semmi különös, a melegben úgy fogy a tölcsér, mint a Emilio a gyomorgyűrű-beültetés után, a mi esetünkben azonban mégis érdemes megállni egy pillanatra. A…..
  A könnyűzene az egyik legfiatalabb művészeti ág. Hogy mennyi idős pontosan, annak több értelmezését is ismerjük: a legbutább szerint annyi, mint a Beatles, a legnépszerűbb szerint a második világháború utáni évtizedben született meg, és a tévé segített rá - de akár…..