Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lenyalt Hayú Trónörökös

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kell-e itthon vámkezelni a csomagot, ha egy holland cégtől rendelünk kínai telefont? Ez alapján nem, de mondjuk pont itt az is kiderül, hogy ezt nem a Posta dönti el. Megkérdezzük, hogy mi a helyzet az alábbi esetben. Kedves Homár! Május 15-én nemzetközi internetes oldalról…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.06.15 17:42:37
Ön is utazott volna az Emirates február 8-ikai, nyögvenyelősen működő Budapest-Dubaj járatával? Akkor önt keresi Katalin. Kedves Homár! A segítséged szeretném kérni, hogy felvehessem a kapcsolatot annak az Emirates gépnek az utasaival, akik ez év február 8-9-én szintén…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.06.15 16:32:27
@ancsika: te ki vagy és miért elõzmény nélkül való a drámátok? Uniós szabályok értelmében csak közérthettö cívódások adhatók közre.
@atpijkamo: s egyáltalán nem használsz Windowst? Ha így van, nem nyomasztó? Nem nyomasztó örökké egy tákolt, alternatív világban létezni? Ez olyan, mintha a telken a fáskamrát nem csak nyaralásra használnád, hanem folyamatosan abban laknál. Egészévbe.
Elittársas posztunk volt már, nem is egy, de nem lehet elégszer elmondani, hogy óvatosan velük az ÁSZF-jük miatt és persze olvasni, olvasni stb. Egyébként meg vegyetek egy kutyát, azzal remekül lehet ismerkedni. Ja, kicsit trágár a poszt, de egy magányos szív csalódása után…..
  Úgy tűnik, sajnos csak papíron vásárlóbarát az alábbi matracos cég. Mert jól hangzik a közvetlen értékesítés miatti jóárasítás meg a kompenzáció, kivéve, ha nem gondolják komolyan. Kár érte. Új Magyar feltörekvő vállalkozás..REVOTICA Eladtam az ágyam,…..
Azt az mindenit ennek a cégnek! Gergő elküldte a Star Diamonddal folytatott (sokáig egyoldalú) levelezést is nekünk. A legfelháborítóbb része az, amikor 7 levéllel és 5 héttel az első reklamáció után válaszképp el bírták küldeni az egész ÁSZF-t, pedig Gergő csak azt…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.06.11 15:58:09
@Dezsike: nem gondoltam volna, hogy a nagypályás fényteknikába is bekúszott ez a szar. Végülis babáknak való 3 kerekûvel is lehet száguldozni. Már a disznók is szóltak az udvar túlvégén, hogy naplemente után nem lásák magukat rendesen a tükörben, nem való ilyesmire ez a teknika. Kész...
A devizahiteles elszámolás miatt sűrűsödik az élet a bankokban - és a Homár bankos esetgyűjteményében is. Vajon miért ragaszkodik ennyire a személyes megjelenéshez az Unicredit? (Megkérdezzük.) Mondjuk Feri meg megúszhatta volna az egészet, ha amikor bent járt, jól megnézte…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.06.11 13:08:03
@hagyma: magyarul írjad.
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.06.11 15:44:58
@hagyma: ja bocs. A kutya szemébe nézés az eddigi legjobb poénod.
  Gebasz volt az Ubernél a fizetéssel, de ami még rosszabb, a panaszkezeléssel is. Ha ez nem csak egyedi eset, akkor hamar oda lehet a bizalom. Tisztelt Szerkesztő ! Szeretnék a nyilvánossághoz fordulni az Überrel kapcsolatos rossz tapasztalatommal. Az Übert már régóta ismerem,…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.06.10 11:40:59
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.06.10 12:14:39
@Atörökk: 'gyan má', a "végül az olcsóbb a drágább" állapot elkerüléséhez orrnál tovább kék látni, azt meg minek, amikor ilyen szépen promotálódik agyunkba közvetlenül bele az elõregyártot szelemiség? Lefogadom Appli is akad ott, ahonnan ez jött. Kérlyük a nextplease.
Szegény Felháborodott Előfizetőt nem az borította ki, hogy fizetnie kell a hűségidő alatti felmondásért, mert ezzel tájékozott ügyfélként tisztában volt, hanem azok a számok! Botcsinálta közvéleménykutatóként viszont érdekelné, hogy egyáltalán léteznek-e listaáras…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.06.08 15:18:19
A túk sok idegen szám a libás! Ludas.
@batgirl: pofátlanul csalódtál bennem. Ó, mondd, ómiért.com
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.06.08 15:35:30
@Manyecska: az nem éri meg, mer akkor a userek mehetnek fel mindig síkárkefével megosztva tisztítni, meg répakulccsal szervizleni a pirosfehér tornyot. Az meg ugye sose szokott menni, valahogy mindig más van soron! (mert kurvák?) Külömben miért biztatsz bekapásra, csináltam valamit? ?syntax error? Se nem sotokan, se nem horkantás a tulajdonságom, nem érem meg az áram! (szóval gyertyával világítok)
@cmx85s: lefelé nem lehet váltani: javaslatom a biciklizás gyenge-lanyha-renyhe láncfeszítõvel, ugyanis ott meg csak aszt lehet. Tessék, ki van egyenlítve a kelemettlen. Ség. Ikszláb!
Rejtélyes karbantartásra készül az ELMŰ Veresegyházon, Sanyi  meg aggódik a fagyasztott borsóért a nyári melegben - valljuk be, jogosan. Gondolom az ELMŰ nem trollkodásból csinálja, amt csinál, de a tájékoztatás nem az erősségük. Hamár nem írtak semmi bővebb…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.06.08 13:08:15
@batgirl: és most reklám! (most akkor melyik?)
@cupcake25: lényeg az önérvényesítés..
Dani meglehetősen szarkasztikus levélre ragadtatta magát amiatt, hogy a Díjbeszedő Holding megszüntette az emailes óraállás-bejelentést. Szerintem vicces, de kicsit túlreagált a nyervogás, mert azért messze nem arról van szó, hogy ezentúl egy A és B hét rendszerben, napi…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.06.08 10:06:01
@joska61: csak a Hilda írta. Szorulhatna belé több tisztelet, vagy ha az nem, hát magasabb választékosság. Mert az egy dolog, hogy a pórnép ekéz, de a bõrfoteles ne. Külömben azt mondom, a posztoló túl sok idegen számot hívogatott, azért történt ez!
Megvan a sztori Andrea és barátnője rendőri intézkedésbe torkolló fahéjszagolgató manőverével? A debreceni Auchan nekünk nem válaszolt, de egy helyi lapnak megírta, hogy szerinte jogszerű volt az intézkedés, viszlát. Ez is valami. Andrea életét viszont úgy tűnik…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.22 18:27:01
@JunkieeeBoy: hoppá. Ha választhatnál mit választanál? Piktogramolvasási vagy spagettikészítési feature?:D
@Manyecska: nem kék jobb helyre költözni élni?
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.22 18:35:28
@Manyecska: az anyja nemsokára jobblétre sugárzódik, szerencsés! Csak a halálban lehet nyugodtan lenni. Minden más jóárasított fröccshintés.
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.22 18:45:29
@gabors: legyen. De csak jóbõr mamik csinálhassák, különben sérül az étvágyhoz való jogom. Meg akkor ugye nem gond, ha az egylégtérben lévõ, gyanútlan szemlélõdõ evõ is beszáll optikailag a táplálkoztatásba? Lehessen bámulni a csöcst, így korrekt. Egyenlõ mértékben dobjuk el a szégyenérzetet.
Azt már legutóbbi UPC-s posztunkból tudjuk, hogy szolgáltatók szabadon dönthetnek, hogy hova, milyen kábelt húznak, ha húznak egyáltalán, de arra szerintem kevesen számítottak, hogy Budán, a város egyik legdrágább részén nemhogy nem hasít a net, de a máshol minimum, itt…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.22 15:05:29
@Ne küldj levelet: "Mert az az 1Mbit/s még a galambra se
lenne elég, feltéve ha lenne még
Drótposta."
Ez azért így erõsen hülyeség és ezt te is tudod.
Régi barátunk, a Valmart hiába állítja magáról, hogy vadonatúj, csomagolássérült és esztétikai hibás termékeket árul, ezzel Péter és a tapasztalatok alapján még jó páran tuti nem értenek egyet. Az okoskodáson túl (miért nem előre csekkol valaki egy számára…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.20 16:13:27
@atpijkamo: ha szarvast lehetne rendelni szuletne a temaban poszt, igy az ilyen hibak rogton stilszeruek lehetnenek.
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.21 08:57:33
@gabors: megteszed nekem, hogy többé nem idézed ezt az idiótát? Köszi.
@Manyecska: kösz, tudtam meríteni egyes képekbõl.
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.20 15:01:31
@para_noir: a vegevel egyetertek, az elejevel nem. A kommentedrol beszelek. Tudnak szuletni elvetve hasznos gondolatok, de alapvetoen nem ertem hogy lehet a tema kore cuppanni eveken at. 2 vilag kozti lebeges. Olyan, mintha egy fotos mindig csak fotogepeket fenykepezne, sajat farkaba harapo kigyo. Bar nem a mosogato szint az alap, de tenyleg van par nagyhangu kispolgar, a szo rossz ertelmeben.
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.20 17:32:41
@Lana00071: "amit Ausztriarol nem
mondhatok el."
Ezt kifejtenéd?
Tegnap megint akciózott a Wizz Air (Minden második megvásárolt ülőhely ingyenes), amiről 2 levél is árulkodott ma reggel postaládánkban. Misi Milánóval szemezett, az akciós 170 VS. ma kora reggeli 30 eurós ár különbsége elég mellbevágó, még akkor is, ha azóta 130-ra…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.20 14:55:03
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.20 15:13:49
@batgirl: az oromkeservblogolas varatlan vegfelutese A mondattal. Ugy tud 21-re lapot huzni, hogy sirok.
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.20 17:25:53
@Kulics: él és hamburgert árul (mi mást).
@Honeyy: mehetsz.
Az oké, hogy bugyit, fürdőrucit nem vesznek vissza, de én arról még nem hallottam, hogy a fülhallgató is ebbe a kategóriába tartozik, bár ha belegondolok, hogy milyen érzés lenne egy ismeretlen után a cuccot a fülembe szuszekolni, mélyen egyet tudok érteni a…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.20 12:16:17
@Kitalátor (másként) gondolkodó: en sem ertem igazan a dolgot, siman ontisztulok a kutyak. Domesztikalt mivoltuknal fogva persze van, hogy rasegites jol jon, de az nem ez a szint, amivel manyecska (angol+nemet) kuzd. A jovo ebjei mar levitalni fognak, az evolucio jelen szintjenek problemai pedig megoldodnak. Mas utat nem latok.
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.20 13:43:25
@Manyecska: tul vagy domesztikalva edesem, ezert ebeddel is igy jarsz el. Majd meghivlak benneteket egy hamisitatlan szarkoktelra, hogy visszatalalnal a gyokereidhez.
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.20 14:10:31
@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: az igaz. Valoszinusitem itt meg a szin a fo preferendum. Szivesen formattalnam Agit, de inkabb nem. Ugy is mindenki a sayat fej utan megy.
Az ember azért fizet elő egy újságra, hogy gyorsan, kényelmesen és biztosan megkapja az összes lapszámot, Stefanie-nak egyelőre lassan, hektikusan, viszont sok macerával jár a NatGeo. Na, ki kapott kedvet a dologhoz? (A honlap szerint a terjesztő a Magyar Posta, párhuzamosan oda is…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.19 20:25:41
@lomposfarkas: :ikszDéDéDé Stefániának xDáDá Jajj de jó, innentől kezdve csak téged alkalmazunk, minden más csak hablaty volt emellett. Hát ja, az igazi hölgyek tudnak méltón süllyedni!
@Troppauer_Hümér: szív volt-e a budiajtón vagy sárkányszimbólum? Nem mindegy.
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.20 10:08:15
@atpijkamo: nincs is jobb, mikor a nagytehecsegu titanfejleszto nagytehecseget es vegtelen szorgalmat kiforrott, profi modon es persze egyedien palastolja, s ODAMOND. Felemelo kommunikacio az ilyen. Kar, hogy fejlerugast erdemel. Igazan akadhatna mar egy terulet, ami embereket alkalmaz, neadj isten termel ki. A szupportrol meg nem ironizalt a kislany. Mint tudjuk, nem naiv!!@Escaped: yaya, lattam, de miert mondod? Tudni kell, hogy ezren vannak ilyen feladatra, ismerecseg nelkul nem megy. Mashova is, de ide kulonosen igaz. Szerintem jo a segge, meg csaladon belul volt a kontakt, HISZEN idegen szamokat nem hivogat.
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.20 11:19:28
@Stefanie: zsíír.
Tejfel Jancsi reakcióideje szerintem nem nagyon segíti az érdekérvényesítést a hétköznapokban - ezt a március végi sztorit 4 napja küldte, így a levél végén feltett kérdése leginkább költői, de azért érdemes lamentálni az egész történeten, különös tekintettel arra…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.19 09:09:58
@Manyecska: ilyet nem mondhattam. A virtualizációban van, pont az ilyen alkalmak megünneplésére. Mondjuk megnézném a nővér ikszdé fejét, amikor ő van kimerevedve... Na meg hogy akváriumban tarcsák a malacot, jól felposhadhatott, hígulhatott, utána valóban nem árt a szárítás. Végletek embere lehetett a csaj.
Jöhetne már az újposzt.
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.19 10:51:59
@Manyecska: nem tesz semmit. Az embik hajlamosak azt gondolni, hogy valaki attól, hogy jól látható helyen, kirakatban van, híres vagy bármi ilyesmi, hogy akkor szép, okos, tájékozott, egyszóval hogy a szemlélő minden idealizáltságára tökéletes célpont, bele is látják szépen sorban. Ettől a szemlélt személy valósága nem változik, rendszerint alacsonyabb érdemekkel bír, mint szeretnénk. Az embert, ha megismerem, az jó, de attól föggetlenül értékelem, hogy a társadalmi ranglétrán hol van. De nem kell ezt ecsetelnem: mindenki szar úgy is. Kivéveén.
A magánynyugdíjpénztárak államosítása sokak vérnyomását mozgatta meg 2011-ben, Mici sagája azonban az alapsztorin túl is kínál  bőven izgalmakat sok levéllel, abszurd fordulatokkal és sajnálatosan kevés eredménnyel. A sztoriban nincs külön kiemelve, de az Aranykor…..
Az Extreme Digital és az idő nem barátok (és nemcsak azért, mert a cég olyanokat bír írni, hogy "Rendelésed átadtuk a Futárszolgálatnak, melyet 2000.01.01. szállít ki."), Tibor pedig egy hete nem tud mosni emiatt. Mi - minden visszafogottsága ellenére - a hónap egyik legkeményebb…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.17 21:11:18
@hagyma: no prob. A hangsulyt irasban nem fogom tudni atadni.:)
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.18 09:10:48
Néztem ezta Fridi műsort és a 74 éves, csoffadt karbőrű Ilona, hát az nem volt semmi, rókabőrt magára öltve evett! Bátor nőszemély. Olyan volt a jelenet, mintha az ember köszörűgép mellé rakná a makkját: leeszi, nem eszi? Úristen! Végül nem, de nagyon rezgett a léc!
@Manyecska: meghallgatom a rádióműsorod. A valóságban rád nem lehet rádióműsort építeni, mert nem engednél se reklámszünetet, se semmit, iksz dé.:D Jelmondat: "ha én egyszer belelendülök..."
@JunkieeeBoy: "nem értette a helyzetet... "
Ez a maga nemében frankón egy tragédia. Vagy mi jövünk túl régi időkből vagy ezek a betanított kis lánykák ostoba droidok. Tán egy kicsit nagyon mindkettő. Hol lakozik az igazság? Ha nagyon fiatal, talán elnézhető ezirányú agyhelye, amúgy semmiképp. 200 ká sok pénz, tudhatná a fizetéséből kiindulva. Nem fogjuk soha megfejteni az ilyen viselkedés okát, bár de, én tudom: nem sajátította el a gondolkodás igényét, a betanítottságok viszont mennek. Csak akkor a faszért nem jelentkezett a betanított munkások felsőoktatásába!
Én szeretek szalonokba járni, létezik a dolog, tényleges szalonok, meg kisebb elektronikai üzletekben ahol olyan a légkör az akkor nagyon jó. Legutóbbi tévévásárlás is kellemesen telt, körbenyaltak kellően. Mondjuk az egész dinasztia ismerecsége az egészeladógárdával biztos dobott a dolgon valamit.:) Meg hát nyugodt voltam mert körbeérdeklődtem sokforrásból azért előtte. Tényleg megmutatták a kínálatot, tényleg őszinték voltak. Ahogy a szerencsére is mondják, hogy kemény kitartás és lehetőség találkozása. Ha felkészülve mész és valamennyire is tizenévestől felfelé eltérő mentalitású eladási közegbe, akkor szerintem nem lehetetlen összehozni a yó élményt!
A postát kerülöm. Mikkel üzletelsz te 200 gramm alatt? (iksz dé)
Igit kurvára nem olvasom el, válogatlanul hordja be a szemetet. Mégegy húzása van, aztán szűrés. (Jó kemény vagyok, de hát ő vívja ki).
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.18 10:52:16
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: ugy ertem ez olyasmi, mint a csalad. Ha jot csinalt, sikert ert el az utod, "en gyerekem‎"‎, ha rosszat, "a te nevelesed‎"‎.
@Már meging egy nick: ne feledjuk ell, hogy zsakfalubol nyilo zsakfaluban lakik, tavol mindentoll.
@Manyecska: szerintem nincs 4 gyermeke. Ahhoz tul sokat torrentezik. Ugy 2 lehet. Nem bantasbol irom.
Elképesztő sztori az egyszeri vásárlóról, aki  egy Lidl parkolójába beszélt meg egy találkozót. A partnert késett, egyszeri vásárlónkat pedig többen is meglátogatták ez idő alatt. Köztük egy kisbusznyi rendőr.  Tisztelt LIDL Szeretnék érdeklődni , van e valamilyen…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.15 21:37:20
@Shopping: ja. Ez. Meg az is, hogy felszólítás elmarad és rögtön, mint a legostobább szőkenő: nem akarja magát igazoli. Kérte? Látta bármi jelét, hogy nem hajlik ilyesmire? Ez a részlet kiemelten fontos.
A telefont majd egy hónap alatt nem sikerült kiszállítania a UPC-nek. Bezzeg a részszámla-kiállítás egyből ment! És a magyarázatok között mi az a próbálkozás, hogy ballagás miatt van csúszás???  Kedves Homár! Április közepén (19. vasárnap) rendeltem online a…..
Az alábbi poszttal eredetileg a Spart akartuk kutyázni, aztán mielőtt megjelent volna, olvasónk beszámolt a fejleményekről. Bár természetesen az említett üzlet összes dolgozója továbbra is sürgősen nézzen magába, azt is mondjuk ki, hogy a Spar kommunikáció remekül csinálja…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.15 18:30:46
@Belana: te vagy a posztoló? Nagyon jó. Egyetértek és abszolút jogos. Percig ne érezd szarul magad. Főleg akkor értek egyet, ha jó a feneked. Amúgy is, csak akkor nem csillog annyira a szemem.
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.15 18:48:40
@atpijkamo: talán tenálad is bevállik. Szökött évente egyszer van olyan pénztáros, aki jó. Sugározik belőle az empátia és úgy nagyon érezzük egymást, szavak nélkül is. Nem az van, hogy ő egy pénztáros, meg most vásárlás van, hanem csak ő meg én. Még ha anyám lehetne is, nem feltétlenül potenciális a téma. Ritka dolog.
Az veletek is úgy van, hogy kurvára nincs kedvetek beszélni akár 1 szót is a kaszánál (modern akarok lenni, csak nemmegy a írástudatlanságom miatt, aszem megmaradok a kisujjeltartott műanyagpoharas kávéivásnál, persze olyan helyen, ahol 10 méteren belül hányástócsa is van, csak úgy érvényes!!), ha már fáradtak vagytok és jól esik csak a szimultán csippantgatások random ütemére andalogni? Ami nem mindig válik be, mert egyes helyeken kibaszott hangos a csipontás. Azt hogy lehet bírni egész nap, arra kíváncsi lennék. Ilyenkor mindig igyekszem úgy állni, hogy ne kapjam telibe a hangot. Meg különösen szokta vonzani tekintetemet egy használaton kívüli, félig szétszedett pénztárgép a nemműködő kasszavonalon. Hát ilyenek az én taknyaim. Más meg az aktciónokra buk. Ha leszálna egy földönkívüli, lehet, hogy humán gyöngytyúkok kvartyogásait hallaná csak, amit mi beszédnek. Nem tudni biztosan mik vagyunk!!
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.15 19:41:52
@atpijkamo: :D a segíteniakarás elnyeri méltó jutalmát. No igen, ha van miből adni, szívesen, jó a morális-mentális nagyvonalúság. Más ezt úgy oldja meg, ha energia híjján van, nem csupán passzív, hanem olyankor elvesz mástól. De hagyjuk is ezt, több ilyen ember viselkedésű kellene, mint te. Te csinálod jól. Az is lehet, hogy otthon telesírta a korszakokon átmentett, renovált moncsicsis párnáját, hogy hát ővele ilyen kedves még soha senkise volt.:)
Jut eszembe, női tókshowt néztem, valami női téma volt(!) nagy szerelmek. Egyik bemondta, hogy legnagyobb ilyen sztori az életében az volt, hogy "...mert engem még így soha nem szeretett senki". Istenkém. És ez tényleg elég volt a teljességhez. Hol nevelkedtek ezek vagy miben? Tojásban? Önegónyaló földönkívüliek, nah.
@Escaped: ha jól emléxem spagettinek valót akart venni.:)
@igi1: ez a szintaxis simán jó lenne egy kutyafuttában ua jók áttekinthető blokkhoz. Kiemeled amit kell, elmondod, amit kell, vehemensen, ahogy kell. Mondjuk ellentmondás nem része a csomagnak, ez egyeseket elriaszthat. Legjobban teszkóból kiáramló tömegek leaállítására tudnálak elképzelni, ahogy magyarázol. Minden nap járnék és sírósra röhögném magam.
Andrea színházba ment, aztán az ott tapasztaltak alapján rittyentett egy nemzetkarakterológia gyorselemzést nekünk. Hogy következtetései túl messzemenőek-e, azt alul lehet véleményezni, de ettől tök függetlenül: minek írják rá a jegyre, hogy érkezési sorrend van, ha nem így…..
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.15 10:56:38
@Lesből Támadó Szárítókötél: Értemértem, nem szóltam! Mondjuk de, csak már nem tudom kitörölni.
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.15 12:15:26
@Terézágyú: van egy ilyen színházunk, hogy Nemzeti.
Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.05.15 19:27:37
@igi1: be se engedének cigifüstösen!
@atpijkamo: erről hosszasan lehetne leinni pad alá magunk (beszélgetni). Mikor nem öncélú a művészet és kik számára tud izgalmas lenni. Megítélhetetlen, bármikor bevédik a szubjektív jelzővel, így maradhat finanszírozott öncélúság.
@lcsaszar: ott meg a tökfeje gyarapodik. Jók ezek a legjobb élmények és nem tudod előre melyik lesz az addigi legemlékezetesebb. De mért is kéne tudni, így jó.
@ptspts: szerencséd volt vagy nagy melleid.