Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Oiler- (törölt)

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki ott ügyeskedik ahol tud. A kaller zsebre árulja a jegyet, az ellenőr és a rendőr eltekint a büntetéstől ha tudsz más megoldást, az orvos elfogadja a borítékot, a titkárnő viszi haza a golyóstollat, na de mit csináljon a szerencsétlen pizzafutár? Mégsem eheti le a…..
A tegnap esti Phoenix Suns vs Detroit Pistons mérkőzésnek egy nagy kérdése volt: Mike D'Anthoni mit kezd O'Neallel. Válaszok: 1, Semmit, csinálják ezt tovább: O'Neal sokat játszik, ami miatt nincs ritmusa a Run'n'Gun játéknak. 2, Elfelejti, hogy a két héten belül 36 éves O'Nealnek…..
-Oiler- (törölt) 2008.02.25 15:51:49
Nem tudjuk Barbara hogy utazik ma, de hogy nem bőröddel, az biztos. Az elromlott zippzár javíthatatlan, a bolt vissza is kapja a gyártótól a pénzt, a vásároló viszont nem, úgyhogy tőlünk vár tanácsot. Mi gyors megoldáskét a négy sarkánál összekötött batyut javasoljuk, azon…..
-Oiler- (törölt) 2008.02.25 14:41:41
Mostanában sok levelet kapunk, hogy nem egyértelmű a sztorikból, hogy milyen nemű a beküldője. Most akkor példát statuálunk: az alábbi történetben egy fiú szívat meg egy fiút. Mert ilyen is van. Azon túl, hogy a saját naivitásunktól verjük a fejünket a falba, állandóan ott…..
-Oiler- (törölt) 2008.02.25 14:40:00
 Kilenc órakor megint felfüggesztette az éjfélkor újrakezdett a vasutassztrájkot a Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezete. A magyar irodalmat fantasy stílben megírt sztrájktudósításokkal gazdagító szakszervezet munkabeszüntetése kezdi minden komolyságát elveszíteni.…..
-Oiler- (törölt) 2008.02.25 13:02:11
Egyszer próbált viccelni a MÁV, a koszban tartott kuncsaftsereg rögtön az orrára koppintott. Ezeknek sajnos semmi se jó, ha komolykodnak nekik bikkfanyelven az a baj, ha "Fizető utasoknak fenntartott kocsi" matricával meg szuperhősökkel próbálják mosolyogtatni, akkor az. (Aki…..
Olyan útfigyelő kamerák felszerelését tervezik egyes angol városokban, amik meg tudják mérni, mennyi vér és testnedv utazik egy autóban. A Tim Burtonhöz illő ötlet alapja, hogy egyes településeken a dugók enyhítésére kísérletképpen olyan sávokat hoztak létre, ahol csak…..
Hóbelevanc Hetes a lejtőn 2008.02.25 09:21:00
Most azt kell gondolnom, hogy az RtlKlub szeretné kivezetni műsorpalettájáról a HetiHetest, de legalábbis szeretné valamely huszadrangú műsorává tenni. Lehet, hogy rosszul értelmezem a dolgot, de ebben az esetben viszont a csatorna rendkívüli módon örülhet, hogy a szokásos…..
Szerintünk ugyan semmivel se rosszabb, mint a nálunk kicsinyeknek árult játék ütvefúró-purhabnyomó-láncfűrész szettek, de a világ életidegen bloggerjei egészen kiborultak ezen a reptéri röntgenszkenneren kisdedek számára. Pedig a remek amerikai játék révén azt is megtudhatják…..
Juszuf barátom nyílt levele a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetéhez. From: Juszuf Date: 2008.02.24. 20:52 Subject: gratuláció To: info@vdszsz.hu Tisztelt Uraim! Hadd gratuláljak a kitartó harcukhoz. Bizonyára jelentős lépéseket fognak majd elérni egyrészt a saját…..
-Oiler- (törölt) 2008.02.25 09:00:45
Amióta az ausztrál nagynénitől kapott valódi szőrmés koalamacim magától megmozdult a több száz beleköltözött molylepkéktől, különösen érzékeny vagyok a kis rohadékokra. Gourmand levelét, milyen véletlen, a szombat reggeli müzlizésem közben kezdtem el olvasni és mire…..
Az alábbi cikkről jutott eszembe, hogy összegyűjtsem azokat az embereket, akik tiszteletet parancsoló vehemenciával, de annál kevesebb fogalommal szállnak be a drogok elleni küzdelembe. Ők azok, akiknek mindenről ugyanaz jut az eszükbe, akik a "jó oldalon állóknak" is inkább…..
Na ez az a videó, amely pillanatok meghódította a teljes YouTube világot, Németország mellett még Ausztráliában volt a leglátogatottabb videó napokig. Gondolom most is hozzáteszünk még egy pár kattintást... (A műsorba természetesen igazi tehetségek is jelentkeznek, lásd pl:…..
-Oiler- (törölt) 2008.02.24 15:45:19
Egy vasutas beszámolója a háttér mögött megbúvó dolgokról, korrupcióró,l álszentségről...   Hónapok óta megy a nyilatkozatháború a két vasutas szakszervezet között, hogy melyik védi jobban a dolgozók érdekeit. Úgy érzem, jobb, ha megtudjátok valójában hogyan…..
Ahogy van 3D puzzle, úgy van 3D sakktábla-mintájú macska is, íme: A képeket Ilonának köszönhetjük...
-Oiler- (törölt) 2008.02.24 11:31:13
Szeptemberben már sok process futott, kezdve a bugos pókerterem fosztogatásától, a roboton át a kaszinók reklámozásáig. Gyakorlatilag megvolt a havi bevételnek való, sínre került az üzlet. Volt már egy elég szép pókertőke is, megint elgondolkodtam azon, hogy játszani kéne…..
Mirjana és Milena szerb nők, két kitalált alak, flamand színésznők játszották őket a belga Eurosong adásaiban. A két nő komikus párbeszédeivel Szerbiát akarták bemutatni, illetve inkább illusztrálni. A rövid jelenetekben ugyanis Mirjana és Milena vodkát ittak, dohányoztak,…..
-Oiler- (törölt) 2008.02.23 22:38:51
A zenei ízlés annyiféle, ahány ember csak létezik, de vannak zajok, amik mindenkit idegesítenek. Vagy mégsem? Csöre beszámolója következik kényszerű összezárásáról egy telefonjátékos utassal. "Egyedül utaztam haza egy este, a megállóban vártuk, hogy beérkezzen a busz.…..
-Oiler- (törölt) 2008.02.23 22:10:19
A tegnapi zajos-posthoz kapcsolódik Fürtös levele. Hallgatni vagy nem hallgatni? Az itt a kérdés. "Észrevettem egy alkalommal a Volánbusz utazási szabályzatát átfutva, hogy az tartalmaz néhány érdekes pontot. Az egyik, ami engem érint, nem más mint a zenehallgatás.…..
-Oiler- (törölt) 2008.02.23 22:09:00
MyMiniCity Az első emeletes ház 2008.02.16 21:29:54
Bloghu városában megjelent az első emeletes ház.A város bővüléséhez kérlek kattintsatok ide: http://bloghu.myminicity.com/Lakosság: 26 fő..
-Oiler- (törölt) 2008.02.23 20:26:38
Sziasztok!

Az én városom,
varhegyi.myminicity.com/
Egy kis trükk,
varhegyi.myminicity.fr
varhegyi.myminicity.es címen is működik állítólag a kattintás tehát egy IP-ről 3:)
a / jeles cuccok ugyanúgy utánaírandók:)
Remélem kapok egy külön postot:)

Karesz
Írországhoz hasonlóan az Egyesült Királyság közlekedési minisztériuma is régóta komoly figyelmet fordít a balesetek megelőzésére. Az összes társadalmi célú hirdetésük egy logóval, a THINK! kampány neve alatt fut. Ezek közé tartozik az alábbi is, mely a lakott területeken…..
-Oiler- (törölt) 2008.02.23 18:51:17
Valószínűleg furcsa lenne, ha akkor, amikor a budapesti tömegközlekedés teljesítményét csökkentő tervek látnak napvilágot, mi egy szót sem ejtenénk a témáról, de előre kell bocsátanom, hogy nem aktuálpolitikai vita indításának céljával teszem ezt. Úgyhogy aki…..
A szakítósblog meghódította a topmenedzsereket is végre, pedig sokáig azt hittük, ők nem is éreznek.  A sztoriban ez az éjszakai bkv-zás fura: tényleg a gazdag juppik jegyet lyukasztanak? És itt közöljük minden idők legundorítóbb szakítós szövegét, vigyázz, kész,…..
Kezdjük azzal, a későbbi csalódások elkerülése végett, hogy sokak számára bizonyára borsosnak tűnik még a kedvezményes ár is: aki az Utazás 2008 kiállítás ideje alatt (február 28. - március 2.) veszi meg a Start Klub elnevezésű kártyát, 19900 forintért egy évig (2008.…..
Olvastam a metrón a Buszban, hogy Parfüm és dezodor házilag Így: Nagyon bosszantó tud lenni, ha a reggeli készülődés alatt észrevesszük, hogy dezodorunk, vagy parfümös üvegünk épp kifigyott. Csüggedésre azonban nincs ok, pár perc alatt saját kezűleg is készíthetünk…..
-Oiler- (törölt) 2008.02.22 22:32:45