Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benyó Dani

28 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immár a 28. Országos Marketing Konferencia vette kezdetét ma. A délelőtti blokkot külön nem közvetítettük le, mivel általános marketingtrendekről volt szó, melyyeket egy külön cikkben dolgozunk majd fel. Most viszont indul a banzáj, beültem a Park Inn Radissonban a Digitális Marketing terembe, ahol…..
Kéne 3,5 milliós Facebook-elérés ingyen? Akkor figyelj. A Morrison’s 2 hivatalos Facebook-oldalán július 1-jén jelent meg egy szokatlan poszt. Egy magas kopasz srác és két pultoscsaj egy kartonlapot tart a kamerába, amin azt írják, a főnök nem hiszi el, hogy összeszednek 10 ezer lájkot és 500…..
Tavaly az egyik legjobban élvezhető előadásfolyamot az Értékesítők Napján hallottam, természetes, hogy idén is kilátogattunk. Az Értékesítők Napja 4.0 eseményeit élőben közvetítjük, érdemes lélekben felkészülni, mert 16:30-tól Zoli is előad, méghozzá egyik kedvenc témánkról, a befolyásolásról. A…..
A mai napot a Raddison Blu hotelben, a SalesManago által szervezett marketingautomatizációs napon töltöm - három előadásban mondják majd el nekünk, hogy miért is olyan jó a marketingautomatizáció és mit tud pontosan a SalesManago. Agendát itt találtok, én reggel tíztől kezdek bejelentkezni. Az…..
Nem gondoltátok, hogy kihagyjuk. Van szép standunk, a bejáratnál rögtön Vicát és Bencét találjátok, gyertek, mert kaptok a legújabb Kontentből, meg amúgy is gyertek. A napot élőben közvetítjük majd, rengeteg ismerős arc és várhatóan nagyszerű előadás pettyezi a programot. Amire mindenképp üljetek…..
Holnap új fejezet kezdődik a Fehér Ház történetében. Barack Obama elnöksége véget ér, helyére a republikánus Trump kerül majd. Mindkét személyiség megosztotta a közvéleményt, kaptak jócskán hideget-meleget, ebben a cikkben azonban nem a politikai beállítottságukon, vagy vezetői kvalitásukon lesz a…..
A 3.0 jelzésű Értékesítők Napjára jómagam és a Kreatív Kontroll senior szövegírója, Sólyom Bence látogattunk ki. A tematika alapján imádni fogom a mai napot, amit természetesen élőben le is közvetítünk, percről percre, ahogy mindig. Bence fényképezik és alkalomadtán kommentel majd. Féltucat…..
A Media Hungary 2016 második napján tartalommarketingről is bőven szó lesz, ezért aztán a nyakamba vettem az országot, és leutaztam Siófokra, hogy meghallgassam, mi érdekeset mond a szakma. A nap folyamán az érdekesebb történésekről élőben beszámolok, a program alapján érdemes lesz olvasni, ha nem…..
Felejtsd el a marketingszakokat, az egy nap alatt szakértelmet ígérő marketinges tréningeket és legfőképp minden "szakértőt", aki még 2016-ban is az inbound marketinget definiálgatja. Ha a legfrissebb tudás kell, ha a gyakrolatba azonnal átültethető, tényleg minden részletre kiterjedő tudást…..
Az első Ecommerce Expón temrészetesen szintén ott vagyunk, sőt, duplán közvetítünk ma. Balázst a Konverziós teremből halljátok, én a Marketing termet fedem le, Lászlók Tamás a Netmasterstől pedig mindeközben a Globális & Offile teremből szivárogtat. Frissíts rendszeresen, átadunk minden tudást…..
A Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencián már tavaly is ott voltunk, egy éve viszont még nem volt mániánk mindent élőben közvetíteni. Szerencsétekre mostanra kellően elborultunk már, így természetesen ez a rendezvény sem ússza meg, hogy minden mozzanatát leközvetítsük. Foglalj helyet saját…..
Európa legnagyobb inbound marketing konferenciájának esélye sem volt arra, hogy a Marketingszöveg.com nélkül essen meg. Két napon keresztül minden egyes rezdülést percről percre közvetítek majd nektek (az első napi közvetítést itt találjátok), leültetlek a virtuális székre, hogy Budapesten is…..
Európa legnagyobb inbound marketing konferenciájának esélye sem volt arra, hogy a Marketingszöveg.com nélkül essen meg. Két napon keresztül minden egyes rezdülést percről percre közvetítek majd nektek, leültetlek a virtuális székre, hogy Budapesten is tisztán halljátok a szakma szakértőinek minden…..
A tegnapi élő közvetítés után ma is csepegtetjük az értékes információkat, a Mobile Hungaryn is virtuális széket kínál nektek helyszínen tartózkodó szövegírónk. A mai programot itt találjátok, javaslatokat és kérdéseket kommentben vagy akár Facebookon is fogadunk. Nézzük, hol tart a SEO 2016 elején,…..
Élő tudósításunkban az Evolution 2016 konferenciát követhetitek ezúttal - az Internet Hungary tavaszi produkcióján négy teremben elképesztő mennyiségű előadás zajlik majd, melyek közül a legérdekesebbekre fogok beülni és percről percre elmondani, mit hagysz ki, ha nem vagy ott. A mai programot itt…..
Hogyan lehetsz tartalommal a mobilkor királya? Hogyan hathatsz a vásárló elméjére? Hogyan kerüld el a spam mappát és hogyan üzemeltethetsz legálisan webáruházat? Hogyan tudod meg mindezt, ha nem jöttél el ma a Lurdyba? Többek között ezekre a kérdésekre kaphatsz választ, ha velünk tartasz. Erre a…..
Ugye nem hittétek, hogy kihagyjuk a 26. Országos Marketing Konferenciát? A Magyar Marketing Szövetség idén a Marketing Hősök Kora címre keresztelte a bulit, ahonnan ma percről percre tudósítani fogjuk a legérdekesebb eseményeket, előadásokat. Marketingvezetőnk elő is ad majd, és…..
Az Internet Hungary első napján is sokat emlegették az előadók a tartalommarketinget - ma a sárga teremben beleássuk magunkat a témába. Egész nap content marketing témájú előadások lesznek itt, amelyekről élőben tudósítok, miközben Zoli ismét a helyszínt járva szolgáltat…..
A XX. Media Hungary tartalommarketing-szekciójának támogatója, a Kreatív Kontroll Kft. az Internet Hungaryn is jelen van. Kétnapos élő közvetítésünk most indul. A résztvevők mindegyike kapott egy számot a legfrissebb Kontent tartalommarketing-magazinból, mely címlapján a content…..
Azt hinnénk, hogy a pornó eladja önmagát – az internet legnépszerűbb árujáról van szó, de ez mégis egy olyan piac, ahol gyilkos verseny folyik a figyelmedért. Az egyik legprofibb és legsikeresebb versenyző, a PornHub profi tartalommarketing segítségével vált azzá, ami. És nem, most nem arról a…..
Benyó Dani 2015.09.23 06:26:24
@TrójaiVasParipa: Ha a számokat nézzük, objektíven megállapítható, hogy baromi sikeresek. Egyébként az adatalapú tartalmak különösen népszerűek, pláne az infografikák - lehet, hogy neked nem tetszik, de a közönség elképesztően imádja őket, az adatfétis mára lényegében kollektív, ezért aztán nagyszerűen használható a tartalommarketingben.

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: "the world's biggest archive of nothing." :)
weknowmemes.com/wp-content/uploads/2014/03/pornhub-the-worlds-biggest-archive-of-nothing.jpg
A multicégeknek olyan problémái vannak néhanap, amelyekért a KKV-k ölni tudnának. Az Adobe-nak például most éppen az fáj, hogy igeként használjuk a Photoshop nevét – holott egy brand igévé válásánál egy marketinges számára kevés nagyobb siker létezhet. És ha odafigyelünk…..
Benyó Dani 2015.09.12 11:34:51
@Izo: Ezt nem mondta senki, a termékfejlesztés kiválósága nélkül a marketingesnek is sokszorta nehezebb dolga volna azzal, hogy ennyire eladja a terméket. Ám mivel ez egy marketinges blog, mi ebből a szemszögből vizsgáljuk a témát. Leírhatnánk, hogy mekkora szerepe van mindebben a jó termékötletnek, a piackutatásnak, az üzleti modell felállításának, a termékfejlesztésnek, a saleseseknek és így tovább a végtelenbe, de a poszt nem ezzel foglalkozik. :)
A tartalommarketing óhatatlanul csapongó kreativitáshoz vezet: annyi formátum, platform, új és új megoldás és módszer áll rendelkezésünkre, hogy stratégia nélkül könnyű fókuszt és célt téveszteni. Ha gyakorlod a tartalommarketinget, de nem érzed eléggé eredményesnek, nem…..
Megtérül-e a befektetésed, ha céges blogot indítasz? Honnan tudod egyáltalán, ha igen? A látogatók rohannak majd a pénztárhoz, miután elolvasták a posztjaidat? Ne aggódj, mindent átveszünk, és elmondjuk, mit várhatsz el egy blogtól, hogyan mérheted a sikert és milyen…..
Ahogyan az outbound marketing dicsősége egyre halványul, a natív reklámok és a tartalommarketing egyre inkább teret hódítanak maguknak. De vajon tényleg megéri a hagyományos módszerekről lemondani? És ha igen, mire váltsunk? Az alábbiakban a legfrissebb nemzetközi adatokat osztjuk…..
Remek dolog, ha ismerjük a SEO-t, és az is nagyszerű, ha értünk a szövegíráshoz. Megállíthatatlanná azonban akkor válhatunk igazán, ha egyszerre alkalmazzuk a kettőt. Ma megosztunk veled valamit, amitől úgy érzed majd, hogy SEO-szupererőd van: 15 azonnal alkalmazható SEO…..