Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rammsteinfan

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
rammsteinfan 2023.11.16 17:19:33
@BlackSheep89: Van e lehetőség máshova kirakni a Godzillás videókat? Mert a videat nekem nem játsza le.Állandóan tölt.A flash-t meg hiába engedélyeztem ,akkor se indítja el (Chrome)böngésző.
Kicsit beszélek arról, hogy mi várható a közeli- és távoli jövőben, mire számíthattok és mire nem, mik lesznek a változások, és mi marad, egy kör jó kis Vampire Survivors-el a háttérben...
Baaad Movies Évzáró 2022 2023.01.07 14:04:33
Nézzük a tavalyi évet!..
rammsteinfan 2023.01.07 22:45:28
@BlackSheep89:Nem tesz semmit. Ne hagyd abba a videózást.
Zárjuk az évet egy kis visszatekintéssel! (bár egy Retro Gamer-rész még jön idén! ;) ) Boldog Karácsonyt és Boldog Újévet Mindenkinek!..
Jó sok vendégszereplő segítségével elkészített videó, olyan formában, amihez hasonlót még nem csináltam. Remélem tetszeni fog, és örök hála minden résztvevőnek!..
Baaad Movies 12 év! 2020.03.27 09:20:48
  Már megint itt vagyunk, a rohadt életbe! Napra pontosan 12 évvel ezelőtt indultunk ezen az őrült úton, amit szar filmekkel köveztünk ki. Most már kijelenthetjük, hogy az előző előtti évtizedben is volt Baaad Movies, ami azért elég menő! Ismét egy jó kis éven vagyunk túl szerintem. Indításként a…..
A Hardverapró az egyik legrégebbi és legnagyobb IT apróhirdetési oldalon, ahol közepes boltok és kiskereskedők termékei mellett magánszemélyek is árulják a mindenféle okokból eladóvá vált számítógépeiket, alkatrészeiket, mobil- , játék- , fotóeszközeiket, vagyis bármit és mindent, ami a kütyü…..
rammsteinfan 2019.02.17 13:59:16
Nem tervezem mindig felrakni a videójáték-élménybeszámolóimat a blogra, de ennél most úgy éreztem, a hangvétele és a stílusa eléggé passzol a Baaad Movies-videókéhoz, úgyhogy nem fog kilógni. (hamarosan az új Baaad Movies-rész is felkerül! ;) )..
Akinek ismerősnek tűnik a fenti kép, nyugodjon meg, nem a szeme káprázik, és nem is lett időutazó! Pedig nem  szúrtam be rossz képet a posztba, és nem is egy régebbi bejegyzés frissítésében vagyunk most. Hanem a nagy magyar abszurd valóságban, ami ezzel a rövidke levéllel kezdődött:  Kedves…..
December végi történet, de azért elég sokkoló, főleg a horrorsérülést látva, amit csak a poszt legvégére mertem betenni, óvatosan scrollozzon, aki nem bírja az ilyesmit. Teljesen érthetetlen, hogy  miért nem adtak egy ragtapaszt meg egy kis Betadine-t a sérültnek a kincstáriból. Annyira abszurdnak…..