Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FitProjekt

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyserkentő hatás Lehet, hogy még nem hallottál róla, de a mozgás kifejezetten jó hatással az agyunkra. Friss kutatások számos jótékony hatást mutattak ki, melyek szerint a rendszeres mozgás javítja az agyműködést, így a memóriát, a koncentráló képességet és a tanulást. Kifejezetten az aerob…..
Bár a Fitprojekt elkötelezett híve az egészséges életmódnak és a változatos étrendnek, de megértjük azt, ha időnként lecsúszik egy-egy hamburger, vagy más gyorséttermi étel. Fontos, hogy ez ne szegje kedved: ha a kalóriaszámlálós módszert választod a fogyáshoz, a mekis…..
Melyik a jobb? Az aikido vagy a krav maga? Küzdősport-e a capoeira? Egyáltalán; van-e esélye egy vékony, gyenge lánynak, ha megtámadják az utcán? Harcművészet- és küzdősport-körkép egy lány szemével. Szia, birge vagyok, kamaszkorom óta több önvédelmi sportot, harcművészetet…..
Egyre gyakrabban kerülnek a hírekbe a fiatalok táplálkozásával kapcsolatos témák, mint az iskolákban kapható menzai ételek minősége[1], vagy hogy mennyi haszontalan dolgot vesznek a büfében (chips, kóla, energiaital), illetve milyen sósan táplálkoznak. Egy 2013-as statisztika…..
Legyünk őszinték: ha valaki elkezd edzőterembe járni, vagy más komolyabb sportaktivitásba fog, annak legritkább esetben az egészség hosszú távú megőrzése a célja. Sokkal inkább testképünk javítása, testünk szebbé tétele vezérel minket a döntésben, hogy aztán végül…..
1. Kelj korán Sokat lehet olvasni a korán kelés előnyeiről, ahol általában szeretnek sikeres üzletemberekkel példálózni. Gyakran fényképpel is segítik az olvasók képzelőerejét,…..
Hogyan élvezd a fogyókúrád? A legegyszerűbb módja, ha nem fogyókúrának hívod. Olvass tovább és eláruljuk, hogyan szabadulhatsz meg a fogyókúra okozta stressztől és hogyan habzsold…..
A divatos fogyókúrák hosszú távon mind sikertelennek bizonyultak? Már minden újdonságot kipróbáltál, mégsem szabadulsz a súlyfeleslegtől? Nem csak fogyni szeretnél, de kirobbanóan jó…..
Ugye te is olvastad már az egyes termékek csomagolásán, hogy fruktózt tartalmaz? Sokan máris visszateszik a polcra, hiszen ez valamilyen mesterséges anyagnak tűnik. De mi a helyzet a gyümölcscukorral? Ja, az természetes, ergo egészséges! De valóban így van? Jót tesz neked a…..
A népnyelv által gyakran sörhasnak nevezett kisebb-nagyobb pocak leginkább a férfiak visszatérő problémája. A legtöbb embert csak a látványa zavarja, ezért próbál megszabadulni tőle, de fontos tudnod, hogy a pocak eltüntetése az életedet is megmentheti! A hastájéki zsírtömeg…..
Elég, ha bekapcsolod a tévét, vagy belehallgatsz a rádióba, esetleg a neten nézelődsz, rögtön kapod a fogyáshoz kapcsolódó “jobbnál jobb” infókat, amik általában azzal próbálnak becserkészni, hogy napi 5 perc edzéssel csúcsformába kerülsz, sőt ha még rátolsz napi 3…..
Gondolom valami olyan trendi bevezetéssel kéne kezdenünk ezt a komolynak tűnő témát, hogy „az utóbbi időben egyre jobban előtérbe kerül az egészségcentrikus táplálkozás, és az emberek tudatosabban táplálkoznak…” közben pedig ugyanúgy legyűrjük a zsírszalonnát és a…..