Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BH Péter

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi van? Meki? Te? Hülye vagy kedves Péter, itten melózni is kell majd, nem csak páváskodni a főnöki karosszékből... Ja, hogy te nem olyan srác vagy? Nem esik le a karikagyűrű az ujjadról? De akkor is, te nem vagy normális, ez nem olyan, mint amikor beállsz  melózni a saját üzletedbe, itt fiatal…..
A magyar hamburgerfesztiválon elért eredményünk meghozta a kalandozási kedvünket, így amikor megláttuk a burger.blog oldalán, hogy Prágában burgerfesztivál lesz, egyből irtunk a szervezőnek, kifejtve a jelentkezési szándékunkat. Kicsit féltünk a reakciótól, hogy mit szólnak egy…..
Burger House élete Food truck 2015.08.26 19:33:42
Anno 2012 év elején (akkor voltunk 1 évesek) jött az ötlet, hogy mi lenne, ha lenne egy guruló egységünk?Az ötlet jónak tűnt (hogy mennyire, azt mutatja az ötletet kicsivel később, nem csak szintén kitaláló és végrehajtó, hanem véghez is vivő Zing siker-story), úgyhogy tavasz…..
Burger House élete Köszönet! 2015.08.25 21:05:21
Régóta tartozom pár embernek köszönettel, olyanoknak akik kisebb-nagyobb dolgokban, de a kötelezőnél többet segítettek és ebben meglepő módon két konkurenciával kezdeném. Miért? Mert jó magyar szokásként nem szabadna segíteniük, de ők meglepő módon nem olvasták ezt a…..
Burger House élete Hogyan tovább? 2015.08.25 21:05:13
Régóta érlelődik bennem ennek a blognak az ötlete, amiben leírhatjuk gondolatainkat és talán lesz is akit érdekel, hogy valakik, akik szívüket beleteszik a vendéglátásba milyen gondokkal és örömökkel, küzdenek, találkoznak.Mostani posztunk az útkeresésünkről fog szólni, 1…..
Sziasztok!Péter és Heni vagyunk, a Burger House street food étteremhálózat alapitói és tulajdonosai.Sajnos nem tudunk arról a rossz szokásunkról leszokni, hogy a valóságot tárjuk az emberek elé, annak ellenére, hogy megértettük, az átlagember csak a szépre és jóra kiváncsi.De…..