Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szenegali honfoglalo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dieter Kubisch budapesti villamosos képei néhány éve landoltak a mailboxomban, őszinte meglepetésemre és örömömre. Dieter a hetvenes és nyolcvanas években több alkalommal is járt a fővárosban, és szerencsénkre néha megörökítette, amit az utcán látott. Itt például egy 1940-es gyártású Stukát…..
szenegali honfoglalo 2020.04.07 21:15:36
@Hamster: Lehet benne valami, abban az időben 5 éves voltam, vidéki kisvárosban laktunk, de valami fantasztikus filmekre hajazott, ahogy a kukásautó elkapta a kukákat és bebillentette, majd lerakta.
Izrael négy legnagyobb katonai hőse között tartja számon a hadtörténet Zvika „Zvi” Greengold tankparancsnokot, aki 1973-ban, a jom kippuri háború első napján szinte természetfeletti bátorsággal, leleményességgel és szerencsével tartóztatta fel jószerint egyetlen harckocsival a Golán-fennsíkon…..
szenegali honfoglalo 2016.10.12 13:36:28
Mit tudunk Széles Gáborról? Irodalmi munkássága alapján a következőket: szereti a sci-fit, de nem tudja megkülönböztetni a valóságtól; szereti Orbán Viktort, de egyáltalán nem érti a szándékait. Azt hiszi, a Jobbik szövetséges, és nem rivális párt a Fidesz…..
David Cameron úr Őexcellenciájának Az Egyesült Királyság Miniszterelnöke   Tisztelt Miniszterelnök úr! Kérem, engedje meg, hogy az alkalmat megragadva gratuláljak Önnek és a Brit Konzervatív Pártnak a parlamenti választáson aratott fényes győzelemhez. Az a kiváló és…..
szenegali honfoglalo 2015.05.12 12:02:33