Regisztráció Blogot indítok
Adatok
da

2 bejegyzést írt és 2040 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most érett be igazán a három évvel ezelőtti GrandCentral-felvásárlás. A Google tegnap jelentette be, hogy a Gmailbe integrált VoIP-telefonnal immár ingyenesen hívhatunk amerikai és kanadai mobilszámokat. Ha jól látom, a Voice ezen verziója nem csak az amerikaiak számára érhető…..
...és most emelt fővel távozok országomból. Augusztus közepén megtörténik az, amit eddig elképzelhetetlennek hittünk: Raúl Gonzalez Blanco-t egy nemhabfehér mezben fogjuk látni futballpályán. Talán ő sem gondolta volna, hogy egyszer ilyen lépésre kényszerül, mindenesetre…..
Hősünk 28 kép után felébred a kórházban, de senkit sem talál a kórteremben. Üres a folyosó, üres az egész épület. Kisétál: üres és néma az egész város. Elhagyott buszok, elhagyott utcák, elhagyott házak várják. Rorschach nem ért semmit, magányosan, rémülten ténfereg a…..
MedIQ Egy igazi e-páciens sztori 2010.02.27 15:45:43
Meggyőződésem, hogy a hiteles, válogatott és ingyenes orvosi információ mindenki számára hozáférhető kell legyen, ezért hoztam létre a Webicina.com oldalt (magyarul is). Az online is keresgélő e-páciensekről fog szólni a jövő orvoslása. Íme egy igazi példaértékű…..
... apám büszke rá, hogy ezeket ő mind látta és átélte és nem gondolta volna, hogy 2010. februárjában, amikor 80 éves lesz, születik erről az átlagos történetről egy írás, egy blog születésnapja alkalmából.1938 Azzal kezdődött, hogy apám a bátyja kinőtt cipőjében ment…..
w Törd a sztrájkot, ne siránkozz 2009.12.14 07:49:00
  Hogy hívják ugyanezt, amikor nem a munkások, hanem például útépítő cégek teszik félre a versenyt, egyeztetnek az áraikról, és lemutyizzák a megrendeléseket? Kartellnek hívják, és minden civilizált országban büntetendő. Cikkzárta után: belovagoltak a postások is,…..
Sziasztok!   Egy könyvelőirodában dolgozom,ahol velem együtt hatan vagyunk összesen.A cégnél egyedül én vagyok, aki nem oltatta be magát a H1N1 ellen.   A főnök család családjában van egy személy, aki súlyos immunhiányos beteg (nem jár be ide - éppen kórházban van),…..
Futóblog H1N1-ben futni 2009.11.10 16:37:00
A szerkesztőségben levő H1N1 oltás kérdés körül az a szakvélemény alakult ki, hogy oltásra szükség van, még akkor is, ha offshore tőke áll mögötte. Kérdés persze, hogy a futótevékenységet mennyire befolyásolja a dolog, kicsit belázasodunk-e tőle, vagy valami komolyabb…..
Nem szoktam ilyen témában írni, de Ves Dimov clevelandi klinikus nagyon egyszerű, 4 részből álló, tanáccsal állt elő, melyekkel jó eséllyel előzhetjük meg a komoly betegségeket. 1) Sohase dohányozz! 2) Legalább heti 3 és fél óra testedzés szükséges 3) Tartsd a test-tömeg…..
Nyilván mindenki, aki nem barlangban lakik, látta már, ahogyan az Odd Grenland válogatott támadója megszerzi a szezon eddigi legmegosztóbb találatát a Brann ellen 5-1-re megnyert kupamérkőzésen. Nyilván mindenki, aki látta, szavazott már arról, hogy ő is így tett volna, vagy…..
Az Apcom, az Apple magyarországi képviselete Back to School akciót hirdetett. Ez at jelenti, hogy felsőoktatási hallgatóknak és alkalmazottaknak minden Apple boltban 10 százalék kedvezmény jár a MacBookból és a MacBook Próból, pontosabban azok két típusából szeptember…..
Ajánlottunk már a figyelmetekbe mindenféle online játékokat, volt szó álomcsapat-menedzselésről, lőhettetek büntetőket, szabadrúgást, kapcsit, most egy olyan játék következik, amihez nemhogy világhálóra, de a világon semmire nincs szükség. Nevezhetjük ország-városnak is…..
da 2009.07.29 21:22:50
Sokféle verzióval eljátszadoztunk az utolsó fordulóval kapcsolatban. Azt az egyet kifelejtettük, hogy a kiesés ellen küzdő kvartett összes tagja ki fog kapni. Mi még most is szégyelljük magunkat a helyükben, mert a várt dráma elmaradt, és csak unalmas passzolgatást kaptunk…..
A Sahtar az első ukrán csapat, amelyik ukrán színekben nemzetközi kupát nyert (Dinamo Kijev, KEK: 1975, 1986 - Szovjetunió), így kis hiátus után ismét a Keletibb Európa tette rá a kezét a kettes számú európai klubserlegre. Azt a dumát természetesen nem vesszük be, hogy…..
da 2009.05.21 16:28:11
@füligjimmy77: de neki volt az az alanyulos-kapasbol ralovos szabadrugastechnikaja, nem? mar ezert megerte.
Kicsit olyan ez, mint az angolok kapusa. Mindig volt legkisebb rossz a posztra, de a pocokarcú Seaman kiöregedése után igazából sosem tudtak klasszist a kapuba tenni. A különbség mindössze annyi, hogy amíg a háromoroszlánosok búslakodhatnak az említett problémán, addig germán…..
Megrökönyödve olvastam ma az Indexen, hogy a kormány azt tervezi, kilenc éves szerződést írat alá az orvosi egyetemet elvégzett rezidensekkel:"Hűségesküre kötelezné a gyakornoki képzésbe kerülő orvostanhallgatókat az egészségügyi tárca, írja a Népszabadság. A lap…..
da 2009.03.19 00:54:08
@hk: Okok, de most megis CSAK az orvosknak szeretnek bevezetni. Igazsagos ez?
da 2009.03.19 00:58:09
@Dr. Morcz: Persze. Nem tudom miert alakult ugy, hogy elvarasokat szinte nem lehet, nem erdemes tamasztani egyik iranyba sem. Egy csomo oktato kedvetlen, mert 0Ft oraberert oktat, hallgatok pedig.....nem tudom, nem erzik, h barmennyire tetre menne a gyakorlat
da 2009.03.19 01:06:55
@hk: ezt mar kifejtettem....ez a nagy dragasag: kamu. Egyszeruen nem hiszem el.
Futóblog 2009 NYÁR - program 2009.01.20 13:00:00
Tapasztalataim szerint harminc éves kor felé megváltozik ez ember teste. Annak idején bármennyit lehetett kajálni és úgy néztünk ki, mint C. Ronaldo (nagyjából! közelítőleg!), mára az irodai ülőmunka következtében dagad a szalonna köldök alatt, illetve maga a köldök is…..
Céges szajhák, Chelsea klónok, jöttment parasztok. Esetleg a csapatépítés magasiskolája, a jövő útja, oktatófilm a javából. Ez a választék, csak semmi gyanús tartózkodás - valahogy így áll a helyzet a TSG Hoffenheim körül, az irigység, szakmai és egyéb féltékenység…..
da 2008.11.01 17:28:48
w Csapataink harcban állnak 2008.10.28 06:00:00
 A Pentagon új térképeAzt javasolja egy neves amerikai katonai szakértő, hogy az elkúrt, rossz útra tévedt vidékekre ne csak tankokat és bombázókat küldjenek, hanem kövesse a hadsereget egy hasonló méretű civilizátor-kontingens, amely közigazgatást, költségvetést,…..
Nehezen tudom eldönteni, hogy az ügy szereplői közül ki a nagyobb csótány. Az, aki néhány tízezer forint megtakarítása végett (esetleg merő idiotizmusból) másfél méteres karámon keresztül tereli be a szurkolókat a stadionba, vagy az a kiemelkedően közhasznú szervezetként…..
Miután heinrich kolléga jóvoltából a háztartásban lévő összes egeret és touchpadet összetörtük, és ínhüvelygyulladásunkra marékkal esszük a fájdalomcsillapítót, nekiláthatunk hogy felvezessük a hétvége egyik legpikánsabb összecsapását. A diktátorok csatáján David…..
da 2008.09.26 12:41:17
 Szeretem a focit, pironkodva bevallom. És még pironkodvább: a focis játékokat is. Minden szezon elején várom a menedzserprogramok friss kiadásait az új csapatokkal. Késő őszi estéken lejátszom a nagy bajnokságokat, adok, veszek, igazolok, taktikázok, és megpróbálok sikert…..