Regisztráció Blogot indítok
Adatok
labamba

42 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Underground Magic 3 éves az UM! 2011.11.22 21:46:28
Elérkeztünk végre a két hetes bevezető kampány végéhez, és a mai nappal elindult az Underground Magic! Rengeteg időt és energiát fektettünk az oldal beharangozásába, és hogy ez nem volt felesleges, azt jól jelzi, hogy az első két hétben több mint kétezer letöltést…..
Remélem nem cseng sokaknak ismeretlenül Darwin Ortiz neve. Ha mégis, akkor címszavakban érdemes róla tudni a következőket:-1948-ban született New Yorkban.- Jó barátja David Roth és Michael Vincent.- Harry Lorayne memória-iskolájában tanított.- Ő írta többek közt az Annotált…..
labamba 2010.09.08 18:14:12
Jeff McBride-ot úgy gondolom nem kell senkinek bemutatni. Ősszel európába jön turnézni (szeminárimokat és gálát tart többek között Franciaországban). Felmerült, hogy esetleg el lehetne hívni Budapestre is, hogy az egyik színházban megmutassa a bűvészeknek és a…..
Kabátok Közt Harmadik évad 2009.09.08 21:33:05
Mert olyan sokan hiányoltátok, a saga, kisebb fásultsági szünet után, de folytatódik: nyári történetek (tavalyiak is ugye, mert megígértem), balhék, új szereplők, minden amire oly sokáig vártatok. Lesznek tini lányok, iphone -os sztorik, ha az kell nektek, és persze fény derül…..
Többen is beküldték ezt a múlt vasárnapi remeket, amit akkor nem sikerült kitennem, amikor bréking lett volna, amiért elnézést kérek. Közben beállítottam egy automata választ a beküldésekre, mert többen is elküldik újra, ha nem kerül ki egy-két nap után a posztjuk. Érthető a…..
Kabátok Közt Laci te, hallod-e? 2009.03.08 07:40:13
Najólvanmostmár, ha Pistu is fenyeget, azt azért csak komolyan veszem. Csapjunk is a közepébe, hisz éppen túl vagyunk a félév eddigi legdurvább buliján (bennfentesek kedvéért: 1390 lett a vége), de Nikivel és Bébével problémamentesen végigvittük az estét. Jók vagyunk,…..
Kabátok Közt Sziasztok! 2009.02.04 08:48:00
Végigolvastam a kommentjeiteket, és egészen elszégyelltem magam... Jó érzés volt, hogy számomra vadidegen emberek örömmel olvasgatták az írásainkat, pláne, hogy vannak, akik még most is visszajártak a blogra, pedig már hónapok óta halott, ugye. Bébé nevében nem nyilatkozhatok,…..
Na végre, újra sikerült belépnem a blog.hu-ra, az utóbbi napokban megint olyanokat produkált a rendszer, hogy le se merem írni. Remélhetőleg mostmár minden rendben lesz, a bejegyzések meg jöhetnek szépen na... na mindegy.Új ruhatárjegyeket kaptunk, aminek én személyszerint…..
Kabátok Közt Munkaszüneti hetek 2008.11.11 05:41:00
Tekintve, hogy ez nem Énblog, megkímélnék mindenkit attól, hogy elmeséljem, merre jártam az elmúlt három hétben a Klub és a blog helyett, habár megérne egy-két fejezetet mindenképp.Amúgymeg. Ma fergeteges Fel te kerem koncert helyszínéül szolgáltunk, stílszerűen bétékás…..
labamba 2008.11.11 16:04:23
Kabátok Közt Háhh! 2008.11.04 19:24:00
Trükkösen, de megoldottam hogy sikerüljön posztolnom. Már lassan egy hónapja nem engedett be a blog.hu, de most már túlvagyunk a problémán. Sztori annyi van mint  tenger, melóval is telivagyok a héten, lehet örülni! Annyian jöttek oda hozzám éjszakánként, vadidegen arcok,…..
labamba 2008.11.10 22:11:02
Kabátok Közt Panaszkönyv jéggel 2008.10.01 19:42:00
Hétfőn igazán kellemes, laza esténk volt. Ketten dolgoztunk Danival, 740 körül zártunk, de szépen folyamatosan jöttek az emberek, sosem álltak 20-nál többen egyszerre előttünk, viszont pont elég volt hogy kiemeltnem számítson az esténk. A vendégek kedvesek voltak, dehát a…..
Kabátok Közt Sziasztok! 2008.09.30 17:19:00
Halihó, megjöttem én is! Igaz,  már lassan egy hónapja hogy itt vagyok, csak keveset melóztam. Szerencsére, mert egész nyáron húztam az igát (pontosabban szedtem a poharat) Londonban. Erről majd mesélek később, van mit, már csak szakmai szemszögből is: jártam is ruhatárban,…..
Kabátok Közt Zár a ruhatár 2008.07.07 23:47:42
Nah, írok ide is, hátha valaki aggódik miattam... Először is elnézést a hosszú blogszünetért. Nem igazán történt sok minden, abból meg nem akartam bejegyzést fabrikálni hogy leadtak egy sípoló gumidelfint (ami cápának nézett ki). Szóval alig dolgoztunk, akkor se sokat,…..
labamba blogja Életjel 2008.07.03 22:17:00
Életben vagyok, csak picit el vagyok veszve... Szóval, megjöttünk, félóra késéssel (gond volt a géppel induláskor), kétszer is sikerült földet érnünk (a pilóta úgy odab@szta a gépet a földhöz hogy az pattant egyet), aztán megérkeztünk a szállásra. Hát...A szállással nincs…..
labamba blogja Megjöttünk 2008.06.29 08:02:16
Itt vagyunk, megérkeztünk, jól vagyunk. A környéket most inkább nem részletezném (Tottenham...), majd talán később. Most kb 1000 dolgom van, ha este lesz időm írok majd többet is. Addig is bezúzok mindjárt a City-be, lássak Londonból valami szépet is.....
labamba blogja E! 2008.06.25 20:58:00
E! bizony, ugyanis szombaton Angliába utazom! Hogy miért? Hát... kalandért, pénzért, dolgozni, önállósodni, nyelvet tanulni, világlátásért. De leginkább a kaland miatt. Életem első külföldi útja, Londonba, a világ egy legnagyobb és legnyüzsgőbb városába, Sherlock Holmes és…..
Kabátok Közt Mi hajt minket? 2008.06.10 12:27:09
    Sok vendég kérdezte már munka közben hogy bírjuk a hajtást, mi meg persze mindig a sablonválaszt nyomjuk ilyenkor: kávé, energiaital, cigaretta... De nem. A valóságban ennél triviálisabb dologról van szó.    Egy őszi buliban történt, éjfél-egy…..
    Bizony, író-olvasó találkozót szervezünk. Mivel a kommenteket nem mindenki olvassa, gondoltam nyitok egy új bejegyzést. Nos, eddig ami felmerült ötlet: június 20, péntek. Ez még csak javaslat, a részleteket a legjobb ha hozzászólások formájában vitatjuk meg.…..
Kabátok Közt Vihar előtti csend 2008.05.15 12:17:00
    Az utóbbi időben olyan kellemes, békés bulikban volt szerencsém dolgozni, pedig a múlt héten végig voltam. Csak szerdán nem dolgoztam, de azt mondják az is laza volt. Talán ez az egyik oka annak, hogy az utóbbi időben keveset postoltunk (bár azért így is sikerült…..
Kabátok Közt Megfenyegettek 2008.05.12 10:15:00
    Na, ezt is sikerült megérnem. Eddigi ruhatáros pályafutásom alatt zsidóztak már le (hű, de hányszor), akartak már felkoncolni (hajaj, de még mennyiszer), akarták már rámtolni a pultot, megszámlálhatatlanul sokszor kurvaanyáztak már le, szemtanúja voltam egyszer…..
Kabátok Közt Ruhatárhimnusz 2008.04.26 15:51:00
Mivel egész héten mindennap lent voltam a klubban, 4-szer dolgoztam, egyszer buliztam, de akkor is zárásig maradtam, gondoltam ennél találóbb szövegű számot nem is választhatnánk himnuszunknak:  Monday night, To the club Tuesday night, To The Club Wednesday night, what a headache,…..
    Picit félve jöttem le ma este dolgozni. Legutóbb mikor Nikivel dolgoztunk ketten, valami irdatlanul nagyot sz*ptunk Péterffy Bori koncerten. De ez egy másik történet.     Nagyon kevesen voltak, olyan kétszáz-egynéhányan, így minden gond nélkül…..
    A tegnapi napunk megint laza volt, pedig világraszóló bulira számítottunk. Négyen voltunk, mivel ma volt a fősulis napok záróbulija és ezer embert képzeltünk hogy lejön. Ehelyett valami 500 körül végeztünk. Pistu kétszer is átszámolta, nem hitt el hogy csak…..
Kabátok Közt Kellemes csalódás 2008.04.24 11:30:00
    Picit tartottam a tegnapi jogász-közgazdász bulitól, de összességében mindenféle probléma nélkül végigcsináltuk. Hip Hop Boys koncert is volt éjféltől. Én speciel hétfőn tudtam meg, hogy ez a zenekar (együttes?) mégmindig/mármegint létezik. A ruhatárban…..
Nahát, milyen kicsi a világ! Jött este egy lány, nem volt meg persze a jegye. Kevesen voltak, ráértünk, felajánlottam hogy megkeresem a kabátját. Már első látásra ismerős volt a csaj, csak sehogyan nem tudtam elképzelni hogy honnan. Kivittem a cuccot és megkérdeztem el tudja-e…..