Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Real_John

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebreszto! Negyed 8 van! Gyerunk, gyerunk, ki az agybol, furgen, frissen, menni kell a repulohoz. Fenebe... Egyebkent ismet a szuletes fajdalmaval ebredtem, de most azert, mert a natham csucsra van jaratva, taknyolok es az a tipikus utalom a vilagot mert meg vagyok fazva kozerzetem van. Egy elmeny…..
Nostehat...Las Fallas, 2008. marcius 1., La Primera Mascletá. A tuzszeresz bacsi megkapta az engedelyt, ezert nekilatott szakszeruen es modszeresen felrobbantani a varoskozpontot. Le voltam nyugozve, annyira intenziv volt a musor. Mindenki nagyon elvezte, es bar a tobbseg csak azert nezte tatott…..
¡Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Ezzel a felkialtassal ebredtem 11kor, ahogy Kohalmi Zoli mondja, a szuletes fajdalmaval. Rogton utana kovetkezett az, hogy vizeeeeeeeeeeeeeeet. Sepertem is a konyhaba surgosen, nenike rohogott, hogy mi van Juan, agua agua? :) Mondom ja, felborult a…..
Ugy volt tehat, hogy este az iskola nepsege megmozdul kicsit. Ennek megfeleloen este 7re talit beszeltunk meg a suli kapujaba. En 7:02-kor erkeztem, egy holland es 1 svajci leanyzo allt ott, az ir srac pedig 20 percet kesett :) Termeszetesen a svajci csaj jegyezte meg, hogy "ne aggodjatok,…..
A mai nap helybol kulonleges, hiszen ilyen csak 4 evente van. Masreszt meg ugye az utolso a most iskolaban toltottek soraban. Ez azt jelenti, hogy lassan lehet osszecumozni, mert bizony vasarnap delelott a repteren kell mar vigyorogni! A reggel nagyon szep volt, sehol 1 felho, orultunk is, hogy…..
Az idojaras szorakozik velem / velunk, komolyan mondom. Ma reggel teljesen be volt borulva, huledeztunk a nenivel, hogy hat mi lesz itt ma... Csutortok, ez teljesen biztos. Meg az is biztos, hogy valami nem szazas, mert 1 komoly gomboccal a torkomban ebredtem. Ez ugye azt jelenti, hogy ejjel orakon…..
Es igen, elromlott az ido! Felhos, csunya idore ebredtunk, illetve en szemely szerint arra, hogy a francia gyerek, bar csak fel9kor kellene kelnie, mar fel8kor bakancsban rohangal a kopadlon. Nem baj, elmondasa szerint nagyon jol alszik, miota Valenciaban van, bizonyara akkor azt sem fogja…..
Nem tudom otthon mekkora hir volt, itt elegge kiverte az ossznepi biztositekot, hogy Sarkozy elnok ur beszolt egy kedves francia polgarnak. Tortent, hogy valami rendezvenyen az illeto ferfi kezet akart fogni az elnokkel, annak meg mar annyira elege volt, hogy elkuldte a picsaba. Pechjere a kozelben…..
Tenyleg szep maradt az ido, ugyhogy egy kis sziesztat kovetoen nekiindultam. Jo nagyot setaltam megint, tobbszor is eltevedtem a Corte Inglésben, de hazatalaltam. Az uzletekben mar egeszen jol el tudok trecselni az eladokkal, ertem amit mondanak, es ami fontos, ok is ertik, hogy en mit…..
Ma is szep napra ebredtunk, ezt mar szeretem! Azert suliba jovet meg kicsit huvos volt az ido, de hazafele mar biztosan melegem lesz. A Metro ujsagban viszont lassan el kell kezdjenek 2 sudoku-t kozolni, mert azzal az egyel ami van, mar nagyon gyorsan boldogulok meg ugy is, hogy kozben figyelek…..
Emberek, ezek a Corte Inglés-ek, ezek hatalmasak! De komolyan, bementem az egyikbe itt a belvarosban, szetneztem jo alaposan, kijottem egy masik ajton, es fogalmam sem volt hol vagyok. Vegul valahogy visszakolbaszoltam a Varoshaz terre, ket sarokkal fentebb, mint ahol kimentem. Nemsemmi.Mivel itt…..
Es lon, felvirradt a mai nap is, a kettobol a masodik het elso napja. Kivancsi voltam, hogy lesz-e valami valtozas a suliban, mert a mult heten ugye volt, aki befejezte (nemet-roman csajszi pl., es eltunt a kanadai no is, halaegnek). Szoval reggeli es Pocoyo utan setaltam az oskolaba, es kozben arra…..
Real_John Valenciában Vasárnap 2008.02.24 22:32:00
De jot aludtam! Fel11kor mar ugy ereztem ideje felkelni, igy is tettem. Ebedig semmi kulonos nem tortent, megcsinaltam par feladatot az español.hu konyvbol, neztem tv-t, es szomoruan tapasztaltam, hogy a jo ido helyett taknyos esos szar idojaras vette kezdetet.Ebed elott egy szempillantassal…..
Real_John Valenciában Szombat 2008.02.23 22:23:00
Jooooooooooooo reggeeeeeeeeeeeeeelt Vietnaaaaaaaaaaaaaa... ize, Valenciaaaaaaaaaaa :) Szoval, khm, fel10kor felkeltem am, szigoruan ebresztore, gondoltam tovabb aludni minek. Es meg igy is sikerult kicsit tulaludni magam, kellett 1 reggeli meg 1 szudoku, hogy felebredjek. Ekkorra mar del is lett,…..
Real_John Valenciában Péntek 2008.02.22 22:08:00
Nakeremszepen, elerkezett a het utolso napja. Ha ugy vesszuk, egy hete jottem el Budapestrol, mas kerdes, hogy egy teljes napig meg nem voltam megerkezve.Mire en felkeltem reggel, a francia kislanyok mar nem voltak sehol. Reggel 8kor vette fel oket a busz kint a sugaruton, egesz napos kirandulas,…..
Kicsit valtozott a terv, bar az idojaras szep maradt. A sziesztara tenyleg konnyu raszokni, nekem mar sikerult is :) Fel5 utan ebredtem, a neni sehol, gondoltam akkor en is elhuzok. A tengerhez menni nem akartam, mert mar 5 utan indultam el, majdnem fel6 volt mire a belvarosba ertem. Ugy…..
Real_John Valenciában Csütörtök 2008.02.21 13:36:18
Kisutott a nap!Reggel suliba jovet meg igencsak sima felhos volt az eg, de ahogy teltek a percek, ugy oszlott a felhozet. A nyelvtanos tanarno rogton fel is viditott, hogy o azt hallotta az idojarasjelentesben, hogy estetol meg jobban fog szakadni az eso, mint eddig. Marhajo.Elfelejtettem mondani…..
Real_John Valenciában Szerda II. 2008.02.20 22:27:00
Blogiras utan meg setaltam egy jot a varosban. Kileptem a sulibol es megcsapott az a kellemes levego, amire vagyom, miota itt vagyok. Az utcak tele voltak emberekkel, es egy kisebb dugo is elkezdett kialakulni. Ugy tunik, helyesen irtam a napirendrol, mert tenyleg este 7 korul igyekeztek az emberek…..
Real_John Valenciában Emberek 2008.02.20 19:07:20
DemográfiaNezzuk csak, egyaltalan kik azok, akik itt szembejonnek az utcan? Termeszetesen a tobbseg az europai tipusu es kinezetu spanyol honpolgar, altalaban sotet szinu hajjal, nyugodt arckifejezessel. Rajtuk kivul sok bevandorlo el itt, az orszagnak van is ebbol problemaja boven. Ok foleg a…..
Real_John Valenciában Szerda 2008.02.20 18:18:00
Juhuuu, utolertem magam! :)Amikor reggel setalok be a suliba, vagy delutan vissza, mindig nyitva van a szemem, latok egy csomo mindent, aztan mire ideerek, mindig azt latom, hogy 2 nappal hatra vagyok a beszamoloval. Ennek mostmar vege, szerda van es a szerdai bejegyzest irom, sejj! :)Reggel…..
Real_John Valenciában Kedd 2008.02.19 22:49:00
Csak nem akar elallni ez a tetves eso... mondta a neni, hogy miota megjottem, csak azota esik. Mennyire orulok... Elotte szep napos ido volt, most meg egesz hetre esot mondanak. Nagyszeru. Igaz, hogy 15-17 fok van, de ki tudja ezt elvezni, ha esik az eso? Egyetlen elonye a dolognak, hogy az osszes…..
Real_John Valenciában Hétfö 2008.02.18 21:30:00
Felvirradt hat a dolgos hetkoznapok elso reggele, ideje suliba menni! Tegnap ugye mar vegigjartam az utvonalat, igy nem volt gond az odatalalassal. Az, hogy mekkora balfasz voltam, pedig csak az en hibam.Valamiert ugy emlekeztem, hogy fel9kor kezdodik az ora, de 8ra oda kell menni, hogy csoportba…..
Real_John Valenciában Vasárnap 2008.02.17 22:43:00
Huuu de jot aludtam! :) 11:40-ig. Ram fert mar, igazan. Alig hogy kidugtam a fejem a szobabol, ugrott a neni h maris melegiti a tejet a reggelihez. Tisztara nekem van itt kitalalva az elet, ugyanis ha du 2-kor van ebed (altalaban akkor van), akkor meg nem keso delben reggelizni. Majd a kajas…..
Real_John Valenciában Szombat 2008.02.16 21:24:00
Sikerult tehat eljutni a nenihez, aki termeszetesen nagyon orult nekem. Prezentaltam az ajandekokat (hp a la nagypapa, Aszu, suti), amiket gondosan eltett. Szerencsere jobb a helyzet a spanyolommal, mint gondoltam, nagyon ritkan kell javitania. Ugyanazt a szobat kaptam, mint nyaron, tehat a…..
Real_John Valenciában Utazás 2008.02.16 19:34:00
De hogy is kerültem ide?Eloszor is: kap tolem 1 uveg Torley Talisman-t aki talal kozvetlen polgari repulojaratot Magyarorszagrol Valenciaba. 2 uveggel kap, ha olcsobbat talal, mint ahogy en kijottem (124 euro tokkal-vonoval).Budapestrol indultam, Nepligetbol, uticel: Frankfurt-am-Main. Nem hiszitek…..