Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reyj

29 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gerillakuka Bomlasztási kísérlet 2021.08.31 14:01:29
Blogunk nem feltétlenül (csak) azért született, mert osztani szeretnénk az észt, inkább beszámolunk arról, mit is teszünk, és hogyan próbálunk egyre több embert bevonni a fenntarthatóbb életvitelbe. Aztán jött az járvány, és rendezvényzöldítő tevékenységünk háttérbe szorult. De amellett, hogy a…..
reyj 2021.09.01 17:46:05
@Der Piefke: Igen, a gazdaság ebben a formában nem fenntartható, azzal pörgetjük, hogy egyre gyorsabban gyártjuk az értéktelen szemetet, és küzdünk, hogy el tudjuk adni. Ennek a gazdaságnak így hamarosan amúgy is vége, pedig ha azokért a dolgokért fizetnénk, amire valóban szükség van (erdősítés, hulladékkezelés, humán szolgáltatások, vagy akár az, hogy ne gyomirtóval, geotextillel, hanem kézi munkával küzdjünk a nemkívánatos növények ellen), abban rengeteg munkaerőszükséglet van. És még értelmes munka is lenne.
reyj 2021.09.01 17:53:58
@lenörd hofstadter: Vajon melyik gyártó érdekeit képviselhetem, ha azt mondom, vásárolj kevesebbet? Vajon kinek gyártják a multik ezt a sok szemetet? A multik cseszegetésének leghatékonyabb módja, ha nem vásárolsz tőlük. Más cseszegetés nem érinti őket.
reyj 2021.09.01 17:57:12
@evilwolf: A poén az, hogy a klímaváltozással kapcsolatban, eddig minden negatív jóslat beteljesült. És sokadszorra is: a gyár neked termel. Ha megveszed, te is felelős vagy a szennyezésért.