Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kubicska Klára

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az I. világháborúban nemcsak a harcoló katonáknak, hanem az őket kiszolgáló mérnököknek, építészeknek és a különböző mesterembereknek is fontos szerep jutott. Ők tervezték és építették a hidakat, utakat, erődöket. Napjainkra ezeknek a katonáknak az emléke elhalványult, sőt némelyiküké örök homályba…..
Jómúltkorjában nem csak Diósgyőrben fotóztam, hanem Miskolc belvárosában is. Nem az a tipikus turistajárta hely; miközben próbáltam pár értékelhető fotót összehozni a mínusz egy-két fokban, úgy néztek rám a helybeliek, mintha ufót láttak volna - pedig az elmúlt években…..
Kubicska Klára 2015.05.30 11:26:36
@Kubicska Klára: Mond valamit magának Füzesi Árpád neve? Egy ilyen nevu ember után kutatok, aki az elso világháborőban Besztercebányán szolgált a Magyar Királyi 16.ik besztercebányai gyalogos honvédezredben . Egy budapesti céget neveztek el ezzel a névvel, de nem tudom, ugyanarról az emberrol van-e szó? Kérem, válaszoljon.
Tudom, a cím valami eltitkolt, majdnem apokalipszishez vezető hidegháborús incidenst sejtet, de nem erről van szó: tavaly augusztusban végre eljutottam a brit Királyi Légierő egykori nyugat-berlini támaszpontján működő repülőmúzeumba, ahol a NATO és a Varsói Szerződés…..