Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogika1021

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cosmetic Guru Heti kedvezmény 2015.03.25 15:55:01
Sziasztok! Az iparfumeria.hu eheti akciója a Vichy arcápolási termékekre vonatkozik.  Ideje lecsapni ezekre a szuper engedményekre! ui.: Mindenképp próbáljátok ki a Pureté Thermale tisztító habot.     ..
Először is le kell szögezzem, hogy létezik két tuti szín, amihez mindenki bátran nyúlhat hajszíntől, szemszíntől, bőrtónustól függetlenül: a lila különböző árnyalatai és a földszínek. Ez egy olyan smink, ami biztosan jól áll majd mindenkinek, bátran lehet vele…..
Bogika1021 2015.05.10 15:53:04
@Vic.Toth: Nekem is kék a szemem és teljesen váratlanul ért, hogy kékhez kéket, de én is hiszem a cosmeticgurunak. :)
UV lámpa használata nélkül is elérheted a hosszan tartó Gél lakk hatást az essence új gél lakkjaival és rengeteg szuper színben kapható :) csak 549 Ft-ért ;)   ..
Cosmetic Guru Csapj le rá! 2015.04.23 11:59:53
Ismeritek a theBalm nevezetű legendás amerikai márkát? Ha nem akkor gyorsan keressetek rá! Garantáltan beleszerettek a termékeikbe. Már ha csak a csomagolásra ránéztek, mosoly ül ki az arcotokra, a vicces elnevezésekről nem is beszélve. A márka sokszínű kínálatában…..
NAPI TIPP: Ha beleszáradt a festék a szempillaspirálodba vagy már kevés van benne, akkor egy nagyon jó trükk lehet, ha szemcseppet csöpögtetsz bele ;) ..
Zsíros bőr esetén friss, átszűrt paradicsomlevet adj a liszthez a víz helyett. A paradicsom egyrészt nagyon finoman hámlaszt, így segít a zsíros réteg kíméletes eltávolításában, másrészt hatóanyagai fokozzák a vérbőséget, ezért rendszeres használatával megelőzheted a…..
Ennek a cuki százszorszép mintás körömnek az elkészítéséhez nincs is másra szükséged mint világoskék, fehér és citromsárga körömlakkra. Itt a tavasz, kisütött a nap, ideje, hogy a körmeink is tükrözzék a jókedvünket! :)   ..
Cosmetic Guru Astor Soft Sensation 2015.03.30 18:26:40
Bár borongós az idő, ne feledjétek itt a tavasz! Dobjátok fel a sminketeket és a kedveteket az Astor Soft Sensation rúzsaival, melyet 12 színben találhattok meg a drogériákban. A tökéletes all in one termék: egyesíti a szín, tartósság, rúzs, hidratáló ajakbalzsamok és a…..
Cosmetic Guru A pakolás lemosása 2015.05.06 10:33:17
A pakolást dermedésig, nagyjából 20 percig hagyd az arcodon, majd az ujjbegyeddel körkörös mozgással finoman dörzsöld le. Így nemcsak gyógyítod és vitaminnal töltöd fel az arcbőröd, hanem az elhalt hámsejteket is leradírozod. ..