Regisztráció Blogot indítok
Adatok
weeez

0 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kértek semmit cserébe, de ennyivel tartozom  ..
weeez 2012.01.21 18:18:56
@freddyD: Ezek szerint nem figyeltem eléggé :).
Btw a cég marketing hozzáállását átvehetné egy-két másik.
weeez 2012.01.22 11:11:51
@bioLarzen: Ne haragudj, ha tévedek, de az általad képviselt stílusod alapján azt szűröm le, hogy szerinted nekem feltett szándékom volt lejáratni Freddy-t. Nem volt az :).

Nem azért kérdeztem meg tőle, hogy miként küldtek neki csomagot, mert kamunak tartom a videót, hanem mert érdekelt, hogy zajlik egy ilyen, és nem rémlett, hogy említette: őt már korábban megkeresték (mert ha csak úgy ott lenne egyik nap a lábtörlőn egy csomag, az tényleg meglepő lenne :) ).

Btw nem állt szándékomban lovat adni a komment huszárok alá (hmm, ló-huszár, találó).
Az a helyzet, hogy marhára szívok a bölcsességfogaimmal. Hogy girbe gurbán nőttek ki, az egy dolog, de rendszeresen be is gyullad(nak), szóval fogorvostól fosás ide vagy oda, muszáj most már cselekedni is.Elsőnek elkezdtem az interneten informálódni és szinte akármilyen módon…..
A korábbiakhoz képest most szerényebb rendelést adtam le, de egy még hátra van.Azt csak holnap tudom átvenni ha minden igaz.Tarzan egy klasszikus, remek dalokkal. Azt hiszem ezt nem kell részletezniSzeretem Spongyabobot, sajnos a sorozatot már nem nézem rendszeresen, de ha éppen elcsípem…..
Van három féle stílus, amelyre garantáltan szinte mindig vevő vagyok: Földönkívülis/inváziós filmek, tengeralattjárós filmek és az időutazósok. Az utóbbiért egyértelműen a „Vissza a jövőbe” trilógia a felelős, hiszen lenyűgöz az a gondolat, hogy a jövő…..
Gran Turismo 5, ajánlatos telepíteni. Aki esetleg nem tudná, egy első generációs 60 Gb-os PS3-mam van, tökéletes állapotban. Szuper gép, imádom, semmi bajom nem volt vele.Most sincs. Bár a kezdeti gondolatok, miszerint 60 (aztán később 40!) gb elég lesz, tévesnek bizonyult. A…..
Ha venni akarunk új vinyót a gépbe, általában egy dolgot nézünk meg: mekkora? Kaphatóak már nagyobb tarab vinyók is, gondolok itt a 300-500-750-1000 Gb-osra (utóbbit 1 Terrabytenak is hívnak).Az érdekessége azonban, hogy ha megveszel egy HDDt, akkor sosem annyi van rajta, mint ami…..
weeez 2010.09.14 21:14:41
@Tackle: Nyilván nem indokolt ekkora kapacitás ilyen kicsiny dologhoz, ezzel nem is vitatkozom. Én csak a bejegyzésedhez fűztem hozzá plusz infót, hogy ha már részletekbe menően kiszámoltad mennyi az annyi...legyünk maximalisták :).
Egyszerű gondolkodással ugyanis most arra lehet következtetni a bejegyzésedből, hogy a gonosz forgalmazók elcsalják a gigabájtokat, ami igaz is, de ha normálisan címkéznének, akkor sem kapnánk 100%-os kapacitást a vinyónkba :).
Ez csak amolyan kiegészítés akart lenni, nem kötekedni akarok :P.
A tett helyszíne, a csodálatos és nem klímás 173E busz. Felszállásom után ellenőr trió egyből razziázik, amikor fennakadnak két (...)csán. Azon fajtából valók, akik felületességüket büszkén közszemlére teszik és gyanítom 40 évesen egyedül fog majd dekkolni, mert…..
Azaz a Streets Racer (alias Maluch Racer) harmadik része! Jippííí! Milyen jó lehet, ha már a hivatalos trailerbe(!) is jutott bug. De ezt láttuk már az első részben is...  Küldte: buldi53   ..
Metal Gear Sziasztok! Ogre vagyok, most kivételesen Nerd videót fordítottam, de ahogy az oldalsávban látjátok jön más is. Nem tudok mást mondani, mint, hogy: Jó szórakozást :)    e-mail: pymdnl@yahoo.com..
weeez 2010.07.04 17:22:26
@0gre: Sajnálom, én nem akartam az angol tudásod kritizálni vagy téged megbántani.
Én Cheat-nek hallottam, és gondoltam szólok, mert abból indultam ki, hogy lehet a sok szöveg közt félre hallottad. De ezek szerint én hallottam félre, elnézést kérek.
weeez 2010.07.05 11:03:14
@szogyenyi: Úgy, hogy öreg a hangfalam, és annál a résznél alig hallhatóan reccsen.. Na már most, ha nem úgy nézed a videót, hogy csüngsz Nerd minden szaván, hanem olvasod, simán cheat-nek hallod..
Nekem is csak harmadjára tűnt fel, miután Ogre válaszolt...
De már elnézést kértem, nem kérek további kötekedést..
Tudjátok, hogy nem vagyok grafikabuzi, de kérdem én, hogy így kell kinéznie egy 2010-ben megjelent játéknak? Itt van hozzá egy zseniális beszámoló, a pontozásnál az iróniafaktor bankot robbant. Van egy erős Mortyr fílingje is,nem? Köszönet: Tirexi, Krass..
Good-Games Nintendo GameBoy Pocket 2010.05.26 19:34:00
Üdv! A mai napon most az én saját GameBoy-omat mutatom be nektek. (Sajnálatos módon a saját készítésű képek minősége nem olyan jó, szóval elnézést) GameBoy sorozat, újított változata, a Pocket. Kompakt tervezésű, 1996-os termék.   Már ősidők óta megvan nekünk. Még…..
A játék intrójában mi az isten ez a jelenet? Még sosem láttam senkit bemelegítéstől így beszarni  ..
weeez 2010.05.16 14:44:12
ROFL-net It's a trap! 2010.05.04 06:00:00
Aki nem lenne angolos: Trap=csapda  ..
weeez 2010.05.04 17:30:31
@Valentino:
Nem egészen erről van szó benne. A Chatroulette nevű weboldalt vette fel a csaj. Ez a weboldal annyiból áll, hogy kisorsol neked egy beszélgető társat. Na már most Webkamera kötelező mindenkinél. Ha az nincs, fel sem enged téged a chatre. Szóval mindkét fél látni fogja a másikat.

Vannak olyan állatok, akiknek már az is szexnek minősül, ha lóbálja a f*szát a kamera előtt, a csaj meg villant egyet a kamerának. (ezt hívják a kockák chatsex-nek)

A videóban a csaj, úgy tesz mintha ő is egy mutogatós csaj lenne, a sok hülye srác meg már neki is vetkőzik a dolognak, amikor a csaj bevágja az "ez egy csapda" videót.
weeez 2010.05.05 22:52:40
@Valentino: Akkor ez Fail a részemről..
Good-Games MMOFPS? WTF? 2010.04.10 19:04:28
Üdv! Ezt a cikket csak érdekességképpen írom, mert a mai napon ismerkedtem meg, az MMOFPS játékstílussal. Lehet én vagyok ilyen tudatlan, de még nem halottam FPS-en alapuló MMO-t. Eddig csak az MMORPG-kről tudtam, de ezek az FPS-esek, eléggé felkelltették az…..
Bizony, végre megtudhatjuk, ha elveszünk a Bükkben, mit tegyünk! Küldte: SpeeDy, amiért egy mezei (vagy erdei?:D) Pirospont jár neki!..
Good-Games Update 2010.03.14 15:11:59
 Gondolom ti is észrevettétek ,hogy mostanában nem nagyon van kritika a részemről csak sajna az új suleeval ki van a himbi-limbim , nem csak ,hogy kötelező a napközi hnem még a tanárok minden tantárgyból naponta íratnak. 4es 5ös vagyok de azzé'ez már túlzás. Nah de félre…..
ROFL-net A nap weboldala 2010.03.09 04:04:00
Sarah Jessica Parker úgy néz ki mint egy lóMindig is ezt mondtam, de most már nem kételkedhet senki..
Emlékeztek az ősrégi 3D World Boxing videómra? Ha nem, nem maradtál le sokról, mert jó szar. Mindenesetre még anno akartam egy másik bokszolós videót is csinálni, ahol már (kapaszkodjatok meg) negyedik dimenzióba lépünk. Mindez a "4D sports Boxing" (1991) névre…..
weeez 2010.03.08 21:30:16
@Dreamkasztni: Okés, akkor ennyivel okosodtam ma :D..
Na de akkor, ha ilyen szaki vagy, mond meg, miért hívják 4D-nek :). Ezek után érdekelne ^^.
weeez 2010.03.03 21:27:08
@Ekibit:Ez azért kicsit túlzás. Az első részben is rohadt sok bolt van a fellegvárban, a látnivalók miatt meg fel-alá kell rohangászni hosszú percekig. Én örültem, hogy az újjáépítés után ilyen lett a fellegvár. Kicsit zsúfolt, kicsit modern, mégis szép és esztétikus. Azért mégiscsak pár milliárdan szaladgálnak a story szerint ott..Ki kell szolgálni azoknak az igényeit is. Nekem úgy tetszik ahogy van, sőt az első részhez képest most még jobban is.

És ha van pár bolt, az téged miért is zavar? Legalább széles a választék. Én nagyon örültem neki. Főleg úgy, hogy a vásárlás is sokkal egyszerűbb mint anno volt.
Ez elég durva :D ..
weeez 2010.01.21 16:48:29
@choker12: Bungee jumping: azaz leugrassz jó magasról, majd mielött becsapódnál egy kötél visszaránt, így nem halsz meg :D. Na de ezt a kötelet minimum 4x ellenőrzik, jól lett-e rögzítve, mivel itt az életedet kockáztatod. A csávót ott szivatták meg, hogy utána dobtak egy kötelet, így szegény pali azt hihette, hogy kioldódott a rögzítés, így számíthatott rá,hogy becsapódásnál meg fog halni..amíg rá nem jön, hogy csak megtévesztették, de gondolj bele.. iszonyú lehet ezeket a pillanatokat megélni.
Másrészt jó poén :P.
Üdv(igen, tudom hogy már kb 5 bejegyzést csak én írtam de úgyse ír senki más, max akkor ha csak szólok nekik)Nah szóval, tegnap a kívánságműsorban, sokan mondták hogy csináljak én is Kérdezz-Felelek-et, mert már csak nekem nincs...Este, egész végig ezen járt az eszem, és…..