Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pammy

0 bejegyzést írt és 334 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg: [TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy…..
w Állatok két keréken 2006.11.20 17:03:00
A motorost nehéz szeretni. Nem ad rá okot. A motoros ugyanis éjjel kettőkor recsegve vonul végig az utcákon, mert az ő ostoba állatagyát ez kellemesen ingerli. Azt pedig leszarja, hogy eközben ezer kisgyereket ver fel álmából, akik aztán bepisilnek, akkor lehet újra megágyazni,…..
w Cigánymentes övezet 2006.11.23 02:09:00
Ügyeletes fasisztánk egy jászapáti kocsmáros, aki nem átallotta kitiltani a cigányokat a kocsmájából.  A dolog úgy történhetett, hogy a kocsmáros elmerült a 19. századi fajelméletben, aztán felkelt, és merő megátalkodott rasszizmusból kiakasztotta a táblát. Vagy pedig…..
pammy 2006.11.25 10:14:46
aki ilyenkor azzal jön elő hogy nincs cigánykérdés csak tolvajkérdés meg vandálkérdés az még mindig nem érti a problémát. Az ő "jutalma", hogy esetleg valahol az országban őt vagy a szeretteit egyszer meglincselik a cigányok valami vélt vagy valós okból. Téves irány, az egyenlő bánásmod h. és a cigány önkormányzatok, értelmiségiek irányzata, az egészet pusztán megélhetési okokra, esély egyenlőtlenségre visszavezetni. A kommunizmus ideje alatt számtalan cigánycsalád kapta meg az esélyt, volt munkájuk mert muszáj volt, kaptak lakást, volt 40 évük.. több mint egy generáció, felzárkózni. Néhányan meg is tették. Viszont kialakultak "gettók", olyan lesüllyedt cigányközösségek, ahol a gyerekek az ököljog és a bűnözés példáin nevelkednek nem az iskolában, ahova be se járnak többnyire. És ezáltal válnak közösségként, "cigányként" veszéllyé, és tehertétellé egyes községek, városrészek számára. Persze lehetnének fehérek is, de nem azok. Valószínű ha volt is olyan fehér, aki ezzel a réteggel együttélve süllyedt lefele, az mára több generáció alatt már beleolvadt a cigányságba. Ezekbe a közösségekbe ugyanis nincs bevándorlás, aki nem tartozik oda az menekül mellőlük. És bármilyen toleráns is vagy, ha valamelyik faluból elkergetik őket, és melléd akarnak költözni, jobb ha elkezdessz tiltakozni, mert nincs az a hatóság ami megvédjen attól, hogy meglopjanak, megfenyegessenek, akár tettél ellenük akár nem. Persze feljelentheted a kellemetlen szomszédot, de a családja úgyis rádgyújtja a házat, ha a családfőt elvitte miattad a rendőrség. Vannak kevésbé súlyos helyzetben lévő cigánytelepek, és vannak viszonylag normálisak is, ezért lehet itt jönni a jó példákkal. De a jelenség létezésének letagadása csak a probléma súlyosbodását fogja hozni.
w Jóóó reggelt Vatikán! 2006.11.24 06:00:00
Tán mégse akkora katasztrófa ez a Benő 16, mint amilyennek tűnt a megválasztásakor. Az ókonzervatív Ratzingerből óvatosan kísérletező pápa lett. Például most már még az is szóba jött, hogy ha egy házaspár egyik fele AIDS-es, akkor ugyan használhassanak kotont az…..
Hatszázvalahány hozzászólás megér egy összefoglalót. Tanulságos kibeszélőshow volt. A vitaindítóban az állt, hogy a motoros mint olyan momentán nem számíthat a közönség szeretetére. Mégpedig azért, mert soraikból a legfeltűnőbb egyedek két súlyosan közösségellenes…..
w Csináld magad: Tuctuc Jammer 2006.11.22 17:00:00
A kétkerekű köcsögök után forduljunk rá egy másik típusra, konstruktívan. Arra, amelyik a buszon, az orvosi váróban, vagy akárhol emberek közt bömbölteti a walkmanjét, discmanjét, MP3-lejátszóját. Nagyon jól tudja, hogy kihallatszik a füléből, de hát pont leszarja ő, hogy…..
w Akiért a kolomp szól 2006.11.21 13:00:00
Beszartunk a nemezsapkás hídfoglalóktól, ezért nem csináltunk semmit - vallja be a Népszabadságban Medgyessy Péter, a semmit csinálás főkolomposa, a zseni, aki ciklus elején kezdett költekezni. A jellegzetesen medgyessys, tehát rém unalmas cikk egyébként konkrétan az ellenzék…..
pammy 2006.11.21 14:17:51
w ...és úristen az égben 2006.11.19 22:38:00
Meglepő, hogy buzi- meg cölibátustémában megy az önfeledt valláserkölcsi vita ezerrel, a náci ufók meg a rakománykultusz bezzeg le van szarva. Szinte. Azért meglepő, mert nagyon is összefüggnek ezek a dolgok. Könnyű kiröhögni azokat, akik szerint Hitler a Holdon él. Még…..
w Börtönszagot érzek 2006.11.15 22:53:00
Két, egymással semmiképp össze nem függő hírt szeretnék bemutatni. Az egyik ropogós-friss. Kurva nagy balhé alakul a Siemensnél. Bizonyos országokban tízmilliós nagyságrendű kenőpénzeket osztott szét a cég; így olajozták egyébként saját jogukon is kitűnő termékeik…..
A Strabag-ügyet Ausztriában pattintotta ki a Die Presse; a felvetés szerint a magyar kormánypártok komoly zsebpénzt kasszíroztak a jó nevű útépítőtől. Hűha, a mindenit, hát most aztán lesz kapsz - gondolhatta erre a tájékozott magyar polgár. Legalább a pártpénztárnokokat…..
pammy 2006.11.16 16:47:48
Kibontakozott itt egy érdekes vita Shenpen kollégával, hogy kellenek-e szándékolt hazugságok, szebb néven mítoszok az ember életébe, úgyhogy ennek apropóján beajánlom a frissen letölthető, 1013-as számú legújabb South Park-epizódot, ami egy kétrészes sztori befejezése.…..
w Bölcsészholokauszt 2006.11.09 09:56:00
Bekerülnek ide a classic Index-cikkek is a továbbiakban, mégpedig azért, hogy lehessen agálni rá re, majd ahogy korábban említettem, egymás közt lejátszani, lovagiasan. Tehát ez itt egy link ni: Kevesebb bölcsész, kevesebb munkanélküli. Horn Gyulának igaza volt, nincs…..
w Bástyaáldozat 2006.11.09 01:10:00
Ritkán írom, hogy monnyonle, de akkor le is mony. Na jó, mondták mások is. Jópofa figura volt egyébként rendőrkapitányként, a hülye sapkájával meg a cigarettájával. Tudta, hogy a médiarendőrnek kellenek ilyen emblémák. Viszont legalább nem pipázott. Azt a verziót ugye senki…..
Álmatlan éjszakákon szoktam szemlézni az Új Embert, ami a katolikusok legfőbb lapja elvileg, gyakorlatilag pedig a Magyar Nemzet ájtatos melléklete. Mindig van benne bibliamagyarázat, most hogy-hogy nem, a gumibotokról. Le is vonják a következtetést a végén: "Az ügyeskedve…..