Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bmilena

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A magány az az állapot, amikor valakiben háború zajlik, belső háború; az egyedüllét meg az az állapot, amikor valakiben nincs harc, benne az angyal és az ördög békét kötött." /Csernus Imre/ A különbség lényeges, érdemes tehát átgondolni: magányos vagyok vagy csupán egyedül maradtam?  Legyen…..
Nem mindegy, hogy mivel töltöd a munkanapod első tíz percét. Ugyanis ez jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy aznap eredményes leszel-e vagy sem...
bmilena 2016.03.25 18:28:24
The Flowrist Virág helyett 2016.03.25 15:19:10
Közeli ismerőseim jól tudják: sosem voltam egyszerű eset... Legyen szó pszichothrillerekről vagy a sokak által undorítónak titulált békákról, én máig odavagyok értük, akárcsak az emberi lélek tudományáért, a pszichológiáért. 18 éves lehettem, mikor először a kezemben tartottam egy pszichológia…..
The Flowrist Az első 2016.03.08 14:34:32
A virágboltban minden más... Számomra mindig élmény belépni egy-egy ilyen apró Csodaországba, melyet az illatok és színek különös összhangja tesz oly varázslatossá. Hosszasan nézelődöm csak az élmény kedvéért, aztán feltöltődve, boldogan távozom. Talán azért nincs negatív tapasztalatom egyetlen…..