Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bee-zony

0 bejegyzést írt és 1483 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hódmezővásárhelyi választási bizottság átadta a nyertes képviselőjelöltnek az igazolást az eredményről.Ez így elég egyszerűnek hangzik, bemegyek, jónapot, átveszem, köszönöm, kijövök.Nade nem rólam van szó, hanem a bájgúnár Lázár Jánosról! Ő aztán megadta a…..
Bee-zony 2014.04.30 01:14:52
@Istóczy Győző: Na ne fárassz. Az idézett cikkben is csak arról van szó, hogy Nigéria is előrébb van a boldogság-indexben, hogy ők ott jobban érzik magukat, mint a magyarok Magyarországon, és nem arról van szó, hogy az ott, ezen kívül, jobb lenne.
Egyébként is milyen szempontból lenne Nigéria jó, sőt jobb a fehér embernek?

Azt pedig tartom, hogy Magyarország a világ rosszabbik felében van, de ez szubjektív, mert én vagyok benne a viszonyítási pont a saját mércémmel, és pl. egy Fideszes, a rendszer haszonélvezője ezt másképpen ítélheti meg, vagy egy hajléktalan, akinél lehet az első számú szempont, hogy ne legyen hideg. Azért egy népszavazásra kíváncsi lennék, ki hogyan szavazna, szerinte a világ melyik felébe van Magyarország.

Mondjak jobb országot? Ott van egy mindjárt balra, az egyik kivándorlási és munkavállalási célország. Nekem speciel, a saját szempontjaim szerint, az északi országok a legjobbak.

Az állításom lényege, amit már bőven kifejtettem, az, hogy a Fidesz Magyarországot az eurázsiai diktátorok klubjába vezette be – és nem is csoda, hogy pont oda, mert hasonlóan korruptak és hasonlóan diktatórikusak, mint azok, és így kvázi testvérországok. A nagyhatalmak klubjába nem vezethette be, mert nincsenek egy súlycsoportban, és Putyinnak Viktátorra van kb. 10 perce; és a rothadó Nyugaton is csak annyit állnak vele szóba, amennyit muszáj. Az afrikai és az egzotikus távol-keleti és karibi diktatúrák pedig megint másik kategória, oda sem illenek.
Viszont ennél még a kádárista Magyarországnak is nagyobb volt a presztízse a világban, mert az a térségi nagyhatalom által bele volt kényszerítve a blokkba erővel, most viszont az eurázsiai zsebnapólenokhoz tartoznak önként.
Tartozhatnának a semleges országokhoz, lehetne Svájc-Ausztria-Magyarország tengely, de az nekik túl magas szint. Nekik a Baltikum is túl magas szint, az északi országokról nem is szólva.
„Lenézett népek mögött kullog a magyar.” Talált, süllyedt. Ilyen kormánnyal, és ilyen politikailag aktív szavazói többséggel hol lehetne máshol?
Nagyban zajlik a párhuzamos valóság megteremtése, aminek egyik élharcosa Lázár János. Kronológia: 1, Január elején jött a hír, hogy a kormány emlékművet állít a német megszállásnak. 2, Január végén kiszivárogtak sasos-angyalos szobor tervei. 3, Óriási…..
Bee-zony 2014.04.16 00:46:34
@Kovács Ferenc 14: A kormányzó a román kiugrás (augusztus 23.) keltette káoszban lemondatta Sztójayt (helyére Lakatos Géza került). E lépéseknek köszönhetően átmenetileg megmenekült a Budapesten összezsúfolódott közel negyedmillió zsidó állampolgár. Immár nyilvánvalóvá vált, hogy Horthy a Szovjetunióval lesz kénytelen tárgyalni. Faragho Gábor tábornok előzetes fegyverszüneti bizottsága Moszkvába ment, ahol október 8-án elfogadta a feltételeket (hadüzenet Németországnak, visszavonulás az 1937-es határok mögé), október 15-én pedig megkezdődött a kiugrási kísérlet, a kormányzói hadparancs beolvasásával kezdődött, de a nyilaskeresztes és németbarát tisztek ellenállásán az egész akció elbukott. Ennek kudarcában jelentős szerepet játszott az, hogy a nyilaskeresztes puccskísérletről szerzett információk alapján annak időpontját az eredetileg tervezett október 20-áról 15-re helyezték át. Idő hiányában így a szükséges előkészítést végrehajtani nem lehetett.

A Gestapo 1944. október 15-én elrabolta Horthy fiát, ifjabb Horthy Miklóst és a mauthauseni majd a dachaui koncentrációs táborba szállították. A kormányzó pedig október 16-án kénytelen volt visszavonni parancsait és lemondani; a hatalmat Szálasi Ferencnek, a nyilaskeresztesek vezetőjének adta át. Másnap Horthyt családjával együtt a németországi Hirschbergbe internálták. Szálasi Ferenc hatalomátvétele után, ilyen Horthyt gyalázó propaganda plakátok jelentek meg az utcákon „Horthy Miklós, Magyarország zsidóbérenc, hazaáruló volt kormányzója…”
Bee-zony 2014.04.16 17:40:47
Akiknek Horthy náci, meg mindenki, aki nem ők, azoknak legyen a hátuk mögött tízmillió náci és náczi, és előttük, meg körben.
A náczi az olyan ember, aki legalább annyit tud a zsidókról, mint a nácik, sőt még többet. Az evolúció pedig abban az irányban hat, hogy a náczik napról-napra többen lesznek.
Schiffer után Török Zsolt is náczi lett: :)
„Már az MSZP szóvivője is antiszemétkedik: elege van Konrádékból és a nagykörútiakból, inkább a 9,5 milliót képviselné”
kuruc.info/r/57/126623/
A zsidó származás nem zárja ki, hogy valaki náczi legyen, sőt… gondolkodási képesség és erkölcsi érzék kell hozzá, ez pedig bárkinél meglehet, származástól függetlenül, bár az arányok jellemzőek.
Itt van egy náczi:
en.wikipedia.org/wiki/Yeshayahu_Leibowitz
Meg itt:
hu.wikipedia.org/wiki/Mordechai_Vanunu
Meg itt…
hu.wikipedia.org/wiki/Bobby_Fischer
Őket öngyűlölő zsidóknak nevezik a judeonácik, de megint csak hazudnak, mert az illetők nem saját magukat gyűlölik, már ha gyűlölnek valakit egyáltalán.
Ezek az emberek a Talmudot és a judeonáci világuralmi és kiválasztottsági eszméket árulták el, vagy léptek ki belőle, vagy soha nem voltak igazán a tagjai, és ez a baja velük a judeonáciknak.
Egy mondás: „Inkább egy élő judeonáci, mint egy halott szent.” /Az ismeretlen zsidó katona mondása, aki meghalt, és se nem - se nem/

A náciktól meg én kérek elnézést, hogy a judeonácik megint hazudnak, és mindenkit besorolnak a náci címke alá, aki nekik valamiért nem tetszik, legyen akár náci, akár nem.
Az a helyzet a nácikkal (a valódiakkal), hogy belementek a katonai-ipari komplexum, és a militarizált civil társadalom csapdájába, aztán benne is maradtak, utána pedig következett a sikeres túlterjeszkedés, ami a vereségüket okozta. („Már nem győzhetünk, az ellenség létszáma túl nagy” – nahát…) A nagyarcú németek buták voltak, nemcsak azért, mert két világháborút is elvesztettek, hanem mert származási, nép-címke alapon semlegesítettek, tehát igazságtalanul, ahelyett hogy csakis tulajdonság-alapon semlegesítettek volna, tehát igazságosan, és nem voltak jók igazságos bírónak (sem), úgyhogy meg kellett, hogy bukjanak.

Rákosi: Aki nincs velünk, az ellenünk van (valamint, neki kilencmillió fasisztával kellett a szocializmust felépíteni).
Szanyi: Aki nem antifasiszta, az fasiszta!
Ellenségkép és bűnbakolás kipipálva, és mindez 1 biten (az eldöntendő kérdés 0 vagy 1 állapotú lehet), ez az igazi minimalizált maximum, és ezt a szintet fel is tudja fogni a sok egybites szavazó, a többit nem.

Én meg értem a hülyeséget, csak nem szeretem, és persze nem is mérvadók, akik mondják:

Vannak még rákosista maradványok, fizikailag és a gondolkodásban, mint a „Horthy-fasiszta hadsereg” (hogy került ennyi olasz Magyarországra? – ja megvan, a náci az nemzetiszocialista, és az majdnem olyan, mint a nemzetközi szocialista, úgyhogy nácik inkább ne legyenek – tehát így lett egy hazugsággal több).

ElQró, a tolvajok fejedelme: „Ha cigányoznak, cigány vagyok.”
radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/01/sukar-csavo.html
(De miniszterelnök úr, magát hazug tolvajozzák.)
Ugyanezen az alapon, ha náciznak, náci vagyok (egyébként nem), akkor ezek szerint ez is rendben van.

Az utolsó kérdés: van e kétszázezer judeonáci („liberálisnak”, „demokratának” álcázott) szavazó? Nincs. Választást már nem fognak nyerni Magyarországon, az biztos.
Bee-zony 2014.04.28 14:03:19
Időközben volt Torockaiéknak egy jogtechnikai kísérlete, hogy vajon nekik is szabad-e kordont bontani, erre a rendőrség előzékenyen lebontotta előttük a kordont. Azt is javasolták Torockaiék, hogy a Szabadság téren ne legyen egy megszállási emlékmű sem, és erre azt a választ kapták, hogy ez szélsőséges. Így van az, ha a szélsőségesek mondják meg, hogy ki a szélsőséges: mindenki az, aki nem ők.
A jelenlegi helyzet szerint a Szabadság tér egy orwelliánus elnevezés: a megszállás szabadság. Normális, egyenes állású világban, igazság szerint át kell nevezni Megszállás térnek, akkor minden stimmel. Jelenleg is meg van szállva, a judeonácik szállták meg a teret és az országot.
Nem mellesleg, az újabb megszállási szobor a fidesznyikek ügye, rajtuk kívül nem kell senkinek.
Nekem pedig se a judeonáci (vö. török) sereghez, se a békamenethez (vö. feudális királyi sereg) nincs közöm. Erkölcsileg defektes, hányingerkeltő társaság mind a kettő, és bármelyik győz, abból jó nem lesz, úgyhogy a legjobb állapot, ha a kölcsönösen megsemmisítik egymást. Hajrá egyik, ne hagyd magad másik. Közben én cickányként bujdokolok a dinoszauruszok között, amíg a zsarnokgyíkok elintézik egymást. Ebben a helyzetben ez a legjobb választás, bár nem a legkönnyebb. A legkönnyebb valamelyik dinoszauruszhoz csatlakozni, növelve a tömegét, és mindegyik dinoszaurusz ezt várja el: csatlakozz, vagy halj meg; aki nincs velünk, az ellenünk van, stb., mert a méret bizony számít. Hát ja; ami ennél is többet számít, az az elv.
Újabb elbukott kötelezettségszegési eljárás: az Európai Unió bírósága csütörtökön közzétett ítéletében kimondta, hogy ellentétes az uniós joggal a házi pálinkafőzés adómentessége.A jövedékiadó-mentes pálinkafőzés a Orbán Viktor egyik legelső ígérete volt a…..
Bee-zony 2014.04.15 13:27:53
A magyar életforma, a’la Fidesz, amit megvédenek:

„Sírva fakadt a tanárnő Hoffmann Rózsa listájától
www.origo.hu/itthon/20140414-megszabja-a-kormany-hogy-milyen-tankonyvekbol-tanithatnak-az-allami-iskolakban.html
A következő tanévtől pontosan megszabja a kormány, hogy milyen tankönyvekből taníthatnak a tanárok az állami iskolákban.
(...)
A Facebookon máris sok kritika éri ezeket a kísérleti tankönyveket. A Magyartanárok Egyesülete például elrettentő példaként osztotta meg a Facebookon a kilencedikes tankönyv egyik oldalát, amelyen a következő mondat is szerepel: »A görögök érezték, hogy miközben az ember okos, a teste néha nagyon nem okos, olyan, mintha az ember fölül okos lenne, alul meg oktalan állat, ekkor azt mesélték, hogy léteznek olyan lények az erdőben, akik alul kecskék, felül emberek, ők a szatírok, akik éjjel az erdőben szaladgálnak, és nőkre fáj a foguk.«”
(...)

2007. december 31.-ig volt az OPNI, onnantól pedig ugyanez van 93036 km2-n – és egész gyorsan le lehet vonni a következtetést, hogy a többség nem normális.
Aki esetleg nem jön rá erre magától, Zuschlag János is megmondta:
„Egy beteg társadalom beteg politikai elitjéből csak beteg tulajdonságokkal emelkedhet ki valaki.”

Rohadt zsidók, szemét cigányok és szarmagyarok mire mennek együtt?
A bennszülöttek tüzes vízzel való leitatása megvan.
A néphülyítés megvan.
A lejtmenet megvan.
Mi kell még? – az ország teljes tönkremeneteléhez?

Az egy dolog, hogy a kormány aljas, viszont az, hogy a nép többsége hülye, és őket választották… a kettő együtt így már gyógyíthatatlan, és ebből csak nagy társadalmi tömegkatasztrófa volt, van, és lesz.
Bee-zony 2014.04.16 13:48:58
Az elmúlt négy év „magyar életforma” után itt a következő 4 év első rinocéroszbőre:

„Barátoknak osztja a pénzt az MNB ellenőrizetlenül
index.hu/gazdasag/2014/04/16/mnb-csr/
Méregdrága hegedű Lajkó Félixnek, több tízmilliós támogatás a Design Terminálnak. Az MNB-ben 90 milliárdos ingatlanprogramról is döntöttek, amit egyelőre titkolnak. A felügyelőbizottság ellenvetéseit lesöpörték.

Összesen százmilliárdnál is többet költ az új MNB ingatlanokra, Guarneri-hegedűre és Bruegel-festményre, vagy éppen a Design Terminál és a Zeneművészeti Egyetem támogatására, egy 50+40 milliárdos tételről úgy döntöttek, hogy az arról szóló határozatokat nem verték nagy dobra. A költségeket végső soron az adózók állják, a parlament pedig nem ellenőrizhet. Ahogy a jegybank más testületei sem.”
(...)

Magyarországon – és nem csak ott – az a többségi, és tipikus, hogy a pártok a közpénzek ellopására szerveződött bűnszervezetek, akik közül a legügyesebb hazudozó nyer a választási ígéreteivel (vagy ha elég nagy és összetartó a banda, akkor már az se kell), és a megválasztás után elkezdik a közpénzlopást, az osztogatást a haveroknak, és a többiek fosztogatását, és az állami bankszámla az az ő saját bankszámlájuk, amiről osztogatnak a bűntársaiknak.
Ezt a rendszer a kleptokrácia, ahol a kormányt tolvajok alkotják, és ezt már az alkesz Szanyi is megmondta valamelyik őszinteségi rohamában: „A magyar kormányzás kleptokrácia, ahol intézményesült a lopás”.

A wikipedián magyar nyelvű szócikk erről évek óta nincs, pedig ennél aktuálisabb szócikk aligha van…
en.wikipedia.org/wiki/Kleptocracy
„Kleptokrácia, vagy kleptarhia, (a görög kleptēs, "tolvaj" és Kratos, "erő, szabály", szóból, tehát "a tolvajok ereje", "a tolvajok uralma, vagy "a tolvajok szabálya"); ez az egyik formája a politikai és a kormányzati korrupciónak, ahol a kormány azért van (illetve azon van), hogy a saját tisztviselői és az uralkodó osztályhatalmát és személyes gazdagságát növelje, a szélesebb körű lakosság költségén és rovására, gyakran a becsületes szolgálat és szolgáltatás látszatát keltve. A kormányzati korrupciónak ezt a fajtáját gyakran az állami források elsikkasztásával (és hűtlen kezelésével) érik el.” (…)

„Orbán víziója – Foci, pálesz, kleptokrácia
tablet.magyarnarancs.hu/narancsblog/orban-vizioja-foci-palesz-kleptokracia-85659
(…) Orbán Viktor úgy fogott hozzá az ország vezetéséhez, hogy volt egy víziója… Mára többé-kevésbé kirajzolódhatott mindenki előtt, hogy miben is áll ez a vízió. Szabadiccsák föl a pájinkafőzést, oszt nekem meg a haveroknak legyen egy focicsapatunk, oszt győzzön a jobbik. Nekem inkább kettő csapatom legyen, szeretek győzni. De hogy lehet ezt elérni, hiszen sok pénzbe kerül?
Nos, ehhez kellett a magán-nyugdíjpénztári vagyon, ehhez kellettek a takarékszövetkezetek, erre volt jó a trafikmutyi, ezt alapozza meg ez az egész kleptokrácia. A nagy víziót.
Ez Orbán Viktor nagy víziója Magyarország felemelkedéséről – egyszer, ha minden összejön, s lesz elég portugál a csapatban, elkapjuk a focipályán egy döntetlenre az albán másodosztályt.”
Bee-zony 2014.04.19 18:28:37
@Minorkavidor: A politikailag aktív hülye többségnek tetszik a Fidesz, a politikailag passzív hülyék pedig hagyják; ami az aktívaknak jó, az nekik is jó.
Nekem ez egyszerre riasztó és taszító, és mind a kettő egy irányban hat.
A Fideszben (is) vannak ügynökök, és azok tudják, hogy a zembereket a zsebüknél (rezsicsökkentés), torkuknál (pálinkafőzés), farkuknál (ez még nincs meg) lehet „megfogni”, beszervezni, és most beszervezték őket rájuk szavazóknak. Közben erkölcsi, vagy gazdasági fejlődésről nincs szó, csak horogra akasztásról, ahol a hal azt hiszi, hogy ő a horogra akasztott csalival milyen jól járt, közben meg belőle lesz az ebéd.
A Nemzeti Múzeumba kerül Orbán Viktor legendás sporthátizsákja. A Nemzeti Múzeumba legújabb korral foglalkozó munkatársai már korábban is kértek gyűjteményükbe személyes tárgyat a miniszterelnöktől, aki így a régi táskáját örömmel adta át nekik - írja a Blikk.A…..
Bee-zony 2014.04.12 02:06:45
@kaleidos cope: Uzóleumot a Kedves Vezetőnek még ma!

Végignézhetetlen videó, élhetetlen ország:
„Mausoleum of Kim Jong Il with his Yacht, the train in which he died and all his Awards”
www.youtube.com/watch?v=SSNDDEKyUG4

Kis ráadás:
www.youtube.com/watch?v=wqHQnxVWCns

www.youtube.com/watch?v=mSLJYbhXCkE

www.youtube.com/watch?v=pSWN6Qj98Iw
Bee-zony 2014.04.16 18:57:36
Nem teljesen off:

„Orbán: Szerencsések a fiatalok, hogy ilyen országban élhetnek”
www.origo.hu/itthon/20140416-orban-szerencsesek-a-fiatalok-hogy-ilyen-orszagban-elhetnek.html

Ah, értem, szerencsések, hogy még mindig élnek, mert egy ilyen országban közéjük is lövethetett volna.
Mi lesz a következő üzenet?
(Van sejtésem a folytatásról, de nem adok tippeket.)

On
Bee-zony 2014.04.19 15:10:05
@Hamajd: Ha a legalja a viszonyítási pont, akkor mindenki szerencsés, aki egy kicsit is fölötte van, és így könnyű „szerencsésnek” lenni; így van egy (abszolút) 0 pontunk, és minden pozitív kategória, ami fölötte van. A 0 Kelvin hideg, de ami egy kicsivel is fölötte van, az már meleg, hát hogyne, csak az ember nem ehhez a viszonyítási fokhoz van kalibrálva, hanem a 270-280 K körülihez, és ami atta van, az hideg, ami fölötte, az meleg.
Tehát, ha a közepet, az átlagot vesszük kiindulási pontnak, aki alatta van, az szerencsétlen, aki felette, az szerencsés, így van 0, plusz és negatív kategória, és ez a valósághűbb, mert így van semleges (átlagos), negatív és pozitív kategória, ahogy az életben lenni szokott.
Ha egy ország a fellelhető legrosszabbhoz méri magát, hogy annál jobb, az már régen rossz.
Tiffán Zsolt, a borászatáról és állami támogatásáról elhíresült fideszes országgyűlési képviselő, aki múlt vasárnap 44:27 arányban verte a baloldal jelöltjét, levelet írt választóinak. Jelige: "forró ősz" "Tisztelt Harkányi Polgárok! Hálásan köszönöm azt a…..
Bee-zony 2014.04.10 14:12:54
@AttilaBeregi: Azt hiszi, hogy a kicsinyes dolgai felérnek a mi nagy céljaink igazságához?! Grammarnáczi! :)
Egyébként de.
Bee-zony 2014.04.12 03:24:20
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: A többségi Fideszes önző, buta, arrogáns és bűnszervezetet képez. Most már mindenki tud mindent, és iskolának jó volt ez a blog, meg a többi is, de ezen a szinten leragadni, ez az élet elfecsérlése; magasabb szintre kell jutni – és Gyurcsány, Orbán, Fodor Gabika, de még a Cuslág is azt bizonyítja, hogy Magyarországon nagyon nehéz politikusként megbukni, és akik úgymond megbuktak, azok sem igazán buktak meg, hanem feladták azt a pályát. A legkitartóbb pszichopaták bezzeg ott vannak… és Magyarország ott van meglőve, amikor a választható politikusválaszték a legkitartóbb pszichopatákból áll, mert, ahogy a Murphy-törvény mondja, rendes emberek nem akarják embertársaikat igazgatni – aminek a folyománya az, hogy a nem rendes emberek igazgatják. Tehát nem úgy kell hozzáállni, hogy nem akarom, mert… hanem úgy, hogy muszáj. Kényszerűségből politikus; és jó lesz, ha a nagy többség hozzászokik, hogy amit meg kell tenni, azt meg kell tenni, ha megvan hozzá a hajlam, ha nincs. Javulás csak így lesz, nincs más módja, csak az, hogy a rendes emberek is pályára lépnek, megvívják a meccset és elérik a céljaikat.
A legendás Obersovszky - Schmitt Pál interjú ... na jó, ez nem jó szó .... felnyalintás óta nem láttam ilyen minőségi interjút a TV-ben.Kálmán Olgának amúgy nem volt egy jó műsora, sorban érkeztek hozzá a bukott szellemi sasmadarak: Fodor Gábor, aki közös baloldali…..
A kerületem, a csodálatos Zugló erős embere, a helyi Zuglói Lapok sztárja, a nyugíjasoknak Erzsébet-utalványt, a 18 éveseknek mozijegyet osztogató gátlástalan közkedvelt polgármester-képviselő, Papcsák Ferenc akkorát zakózott a hasonlóan senkiházi kormányváltó Tóth…..
Bee-zony 2014.04.09 15:16:57
@Bee-zony: Ja, és zártkörű klotyót és dupla méretű parkolóhelyet is sikerült (csak a leltár kedvéért). Egy ekkora seggfejnek ezek nyilván alapszükségletek.
Bee-zony 2014.04.10 15:16:33
@szmoker (Homo Trollicus): A gerinc oké, viszont a sok gerinctelenen nyavalyogni nem nyerő – hogy miért pont ők vannak ott, ahol. Azért, mert hagytad, és mert te nem vagy választható. Idáig is el kell jutni. Aztán odáig is, hogy ha választható, de nem őt választja a többség, akkor jelenleg ilyenek az arányok; de mivel hogy semmi nem marad változatlan…

A kamupártok szezonja elmúlt, most már tényleg jöhetnek a komoly pártok.
"A Fidesz-KDNP olyan átütő erejű győzelmet aratott, amelynek jelentőségét ma még fel sem lehet mérni.Magyarország ma a legegységesebb nemzet Európában." - mondta tegnap éjjel Orbán a győzelmi beszédében.Az "átütő erejű győzelem" azt jelentette, hogy elveszítették a 2010-es…..
Bee-zony 2014.04.08 19:39:10
@tobeor: Tőkés egy erősen fideszközeli politikai karrierista reverendában.

Egyháza elitéli Tőkés Lászlót méltatlan viselkedéséért
www.haveaniceday.hu/itthon/1-1/20749-egyhaza-eliteli-tkes-laszlot-meltatlan-viselkedeseert.html

Válókeresetet adott be Tőkés László ellen felesége...
vakbarat.magyarnarancs.hu/publicisztika/el_a_kezekkel_a_csaladtol-73448?pageId=77

Annó még a módszerváltáskor a politikus haverjai körbehordozták Magyarországon, mint a véres kardot, és közben elütöttek valakit, erre emlékszem, de a nyomát már nem találtam a neten.
Bee-zony 2014.04.09 14:23:51
Átverő erejű győzelem...
Elemzés a kétharmadról:
„Így is, úgy is meglehet a Fidesz kétharmada”
index.hu/belfold/2014/04/09/igy_is-ugy_is_meglehet_a_fidesz_ketharmada/

Az 1 db kopogtatócédula helyett az aláírásgyűjtő ívekkel, a 750 helyett az 500 db-os támogatói aláírással (a többeknek is adhatóval), az ellopható támogatási milliókkal, és a kétfordulós választás helyett az egyfordulóssal, a szomszédos országokban élő magyarok levélben szavazásával ámde a távolabb élő magyarok külképviseletre küldésével („a több százezer külhonba szakadt magyarnak – érthető okokból – csak egy töredéke, 24059 fő vette a fáradságot, hogy éljen a választójogával.”) a Fidesz az ellenzéktől vont el szavazatokat.
Ez egy manipulált, egyenlőtlen feltételrendszerű, „lejtős pályájú” választás volt, és a Fidesz által alkalmazott, illetve lehetővé tett manipulációk által éri el a Fidesz a kétharmadot, amelyek nélkül kellő távolságban lenne a kétharmadtól.
Így viszont, ezek által lesz meg a kétharmad.
Enélkül is nyert volna a Fidesz, de nekik manipulálni is kellett. Miért? Csak. Mert ilyen a természetük.
Röviden: ez egy elcsalt választás, amit a fideszesek a módszereikkel a maguk javára csaltak el.
Már csak azért is érvénytelen ez a választási eredmény (és itt most nem arról van szó, hogy nyert volna-e a Fidesz), mert az aláírásokkal csaló kispártokat ki kell zárni („a rendőrség már összesen 32 választási csalásos ügyben nyomoz”). Ha nincs kizárás, akkor is csalás történt a választáson, tehát érvénytelen az eredménye.
Ha nem érvénytelenítik, a Fidesz akkor is egy olyan választáson nyert, ahol csalások történtek, amit a Fidesz tett lehetővé (gondatlanságból vagy szándékosan).
Tehát a Fidesz egy korrupt és kártékony párt (bár nem az egyetlen).

Ha meglesz a Fidesz-KDNP kétharmad, az bőven elegendő ok egy össz-ellenzéki tüntetésre.

Csal a Fidesz!
Bee-zony 2014.04.09 15:37:45
+1…
„Az idősek otthona, ahol nem szavazhattak
index.hu/belfold/2014/04/09/az_idosek_otthona_ahol_nem_szavazhattak/
(…) „Elnézést és megértést kérünk mindenkitől, akihez nem ért el a mozgóurna a szavazás zárásáig. Sajnos ilyen esetekben nem létezik jogorvoslati lehetőség.” (…)
„Sajnos” nem vagyok se elnéző, se megértő. Sajnos elfogyott a mozgóúrna, talán próbáljanak meg szavazni 4 év múlva, hát ez kurva Fideszes… „Véletlenül” pont a XII. ker.-ben fogyott el, máshol nem, és „véletlenül” pont a nyugdíjasotthonnak nem jutott…
Ahogy a Fidesz halad, legközelebb már az lesz, hogy aki nem a Fideszre szavaz, azok számára sajnos elfogyott a szavazóív, elnézésüket és megértésüket kérjük, és sajnos ilyen esetekben nem létezik jogorvoslati lehetőség.
Dehogynem létezik, a királyok végső érve, az ágyú, meg az LMPVS, ugye népfelség? Ezek még a jogászállamban és érvényesek, sőt… , és mindenütt, ahol az igazságból elveszik az i betű.
És akkor a második napon megkezdődött a KONSZOLIDÁCIÓ! Így, csupa nagybetűvel!Az árkokat a választók betemették, a szeretet és az összefogás békemenete célba ért, most aztán megmutatják, hogy milyen a békés, egymást meghallgató, kompromisszumkész és a kompromisszumot…..
Bee-zony 2014.04.08 17:37:00
@InversioN: A Fidesznek egyetlen (nyilvános) programpontja van, az: hogy „folytatjuk”. Nincs min csodálkozni.
mandiner.hu/cikk/20140319_orban_viktor_a_fidesz_programjarol_folytatjuk
(…) Azt mondta, a jelenlegi kormánytöbbség választási programja egy szóban összefoglalható: „folytatjuk”. (…)

Párbeszéd volt, van, lesz:
– Józsi, a kurva anyádat.
– A te kurva anyádat.
Bővebben:
dia.pool.pim.hu/html/muvek/MOLDOVA/moldova00447a/moldova00447a_o/moldova00447a_o.html
Bee-zony 2014.04.08 20:48:05
Böszmefogásék kordont bontanak: a cirkusz már megvan…
„A tüntetők bontani kezdték az emlékmű köré húzott kordont”
www.origo.hu/itthon/20140408-a-tuntetok-bontani-kezdtek-az-emlekmu-kore-huzott-kordont.html

Egyébként meg, visszanyal a fagyi:
„Lesznek tüntetések, lesznek. Lehet tüntetni a Parlament előtt. Előbb-utóbb megunják, hazamennek.”

Még egy kis böszmeség:
„De csak azért érdemes csinálni, hogy hozzányúljunk a nagy dolgokhoz.”

„Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.”

„Diktatúrát nem lehet átépíteni. Szakítani kell végre azzal a leegyszerűsítő politikával, ami bal- és jobboldal, vagy népiesek és urbánusok, fideszesek vagy KISZ-esek párharcaként festették le a világot. Ebből én kiszállok;”
Népszabadság, 1989. június 22. - arról, hogy miért szállt ki a Demiszből)

„Le kell verni a jobboldalt. Az én feladatom az, hogy ennek a politikai versengésnek irányt adjak, feladatokat szabjak, és azokat számon is kérjem, s ezt meg is teszem hezitálás nélkül.”
(Népszabadság, 2004. február 9.)

„Ostoba módon azt hitetjük el nagyon sok emberrel, hogy neki a mai rendszer jó. Tévedésben tartunk milliókat. A mai rendszer nekik rossz. A mai rendszer a felső egymilliónak jó.”
(Index, 2004. augusztus 25.)

„Magyarországnak felelős politikusokra, nem pedig a féligazságok és a hamis adatok romló árujával házaló erőszakos politikai kereskedőkre van szüksége.”

„El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!” (Országos Érdekegyeztető Tanács, 2006. június 15.)
23:16Orbán nagyon tolja a TV-ben, Semjén vörösre tapsolja a kezét, biztos nagyon megdolgozott az eredményért.Akkor eldőlt minden, szép új korszak kezdődött. Mára ennyi volt, köszönöm a figyelmet. 23:08Átfordult. 5%-on az LMP.22:54LMP 4.91%!22:47A Fidesz 45,73 százalékkal a…..
Ez az igazi botrány, nem a Simon vagy Rogán-ügy. A rúzsai önkormányzat ülésén a közbiztonság kérdését tárgyalták, ahol Nógrádi Zoltán mórahalmi polgármester, fideszes parlamenti képviselő beszélt erről, amit Tatár Gábor LMP-s képviselő rögzített.Tatárt szerint "az…..
Bee-zony 2014.04.05 20:45:19
@Zedder: Betegebb dolgok vannak Magyarországon a munka frontján, mint eddig bármikor is. Van valami cég-spórolás a közmunkásokkal, ahogy előtte a bérbe adott, kikölcsönzött munkaerőnél volt.
Ma sikeresen lezajlott a Vona-Orbán miniszterelnök-jelölti vita, amit Vona halálbiztosra beígért a múlt héten.Készítettek az eseményre plakátot, és kiküldték a meghívót a teljes sajtónak, sőt a Ustreamen volt élő közvetítés is. A vita telt ház előtt, jó hangulatban…..
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság tegnapi napjának a híre, hogy szabotőr társasházi közös képviselőket kaptak el, akik nem tették ki az ilyen rezsitájékoztatókat. Vagy valaki leszedte a papírt. Ki tudja? A sajtóközleményből olyan kellemes árad a tömény hülyeség és a…..
Bee-zony 2014.04.04 13:24:16
Nézzük az erkölcsi defekteseket egy másik aspektusból is (bár így sem jobb):

„Az MTI nem adta le a Tiborcz család falopási ügyéről szóló sajtótájékoztatót
2014. 03. 21. 16:22
Bár részt vett az MTI újságírója a DK pénteki sajtótájékoztatóján, a Csabdi-Tükröspuszta melletti Tiborcz-birtok szomszédságában álló erdő illegális kivágása miatt indított nyomozás ügye nem lett hír a távirati irodánál.”
index.hu/belfold/2014/03/21/az_mti_nem_adta_le_orban-veje_csaladjanak_falopasi_ugyerol_szolo_sajtotajekoztatot/

„Telefont loptak Orbán Ráhel esküvőjén, a rendőrség DNS-mintákat is vett
2014. 04. 03. 14:49”
index.hu/belfold/2014/valasztas/2014/04/03/telefont_loptak_orban_rahel_eskuvojen_a_rendorseg_dns-mintakat_is_vett/

Ez az a társaság, ahol mindenki lop mindenkitől; ha ő lop, az rendben van, de ha tőle lopnak, az felháborító bűncselekmény, és kinyomozandó, kerül, amibe kerül az adófizetőknek.
Mint a cigányok... Magyarországon van kb. félmillió barna cigány, és több millió fehér cigány.
Úgyhogy nincs min csodálkozni (a papírforma valósul meg).
Bee-zony 2014.04.04 15:39:47
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Igen, ott már bejátszik az intellektus is, nem csak a nyers erő: többet csalással, mint erővel, és következik a kormányra kerülés, és a saját erkölcstelenségek, bűncselekmények legalizálása.
Nem direktben rángatják le a sportcipőt, és a többit, hanem először törvényesítik, hogy ez így helyes, ez az ország, a nemzetgazdaság, a nép érdeke (és a többi néphülyítés).

Milyen régi nóta ez már (1975), és mégis milyen aktuális:

Kicsi ember, add nekem... ami nekem tetszik (einstand).
www.youtube.com/watch?v=twvHJRelkNw

Hazudj valami szépet... tessék, két hét alatt rend lesz…
www.youtube.com/watch?v=n4f9Mqa4L8Y
Nincs elég minőségi áspiskígyó, szarkeveró szemétláda a Parlamentben? Ahogy látom, van, aki el tudna képzelnie egy kis vérfrissítést ...Én tuti Fehér Walterre vagy Andervud Ferencre szavaznék ha lehetne! ..
A Nézőpont Intézet készített egy pompás elemzést, amelynek az a címe hogy "Az esti híradók a kampányban", és a február 17 - március 23. közötti időszakot vizsgálta a Tv2, az RTL, az M1, a Duna, az ATV és a HírTV híradóiban.  1. A kereskedelmi híradókban nincs…..
Bee-zony 2014.04.02 14:46:04
A barna nyelvűek hite, amit terjesztenek széltében-hosszában: „Orbán Viktor (X. Y., N. N....) egy igazi hazafi! Csak ő képes egy ilyen primitív országot az európai színvonalra felzárkóztatni. Aki ezt nem érti vagy terrorista vagy totál idióta.”

A falkaszellem megvan, a hülyeség megvan, az aljas és rafinált vezér megvan, a legnagyobb és legerősebb bűnszervezet megvan, mi kell még – a többiek lerablásához?

Magyarországon a pártok egymást váltogató, és a történelem szemétdombjára való rablóbandák, és ennyi telik az országtól, amely eközben értelemszerűen hanyatlik.

„Civilizáció

Ezelőtt a háborúban
Nem követtek semmi elvet,
Az erősebb, a gyengétől
Amit elvehetett, elvett.

Most nem úgy van. A világot
Értekezlet igazgatja:
S az erősebb ha mi csínyt tesz,
Összeül - és helybenhagyja.”

/Arany János/

Mi változott bőven több mint száz év óta? Az erősebb kutya egyre rafináltabb módon baszik, lop, csal és hazudik, de a lényeg maradt ugyanaz.
A valódi rendszerváltás az, amikor már nem becsapók és becsapottak, rablók és kiraboltak, és nulla összegű játszmások vannak (amennyit nyer az egyik, annyit veszít a másik), hanem korrekt és együttműködő emberek, és mindenki esetében megvalósul a nyer-nyer helyzet; ez egy másik mentalitás és másik életforma, amire a jelenlegi Magyarország lakosságának kb. 1%-a alkalmas, és akik nem fognak mostanában választást nyerni, mert „megelőzték a korukat”. Tehát először a ragadozó, osztogató és fosztogató rendszer összeomlik, aztán a saját kárukon tanulva a fejükhöz kapnak a nehéz felfogású túlélők; őket az alapos természeti és társadalmi csapások tanítják meg arra, hogy mi a helyes.
Bee-zony 2014.04.02 14:51:57
@István Tamasi: 2014. március 28. a dátum a nagy művön. Lehet hogy komolyan gondolják...
Náluk bolondok éve van, és az is 4 éves ciklusokban.
Bee-zony 2014.04.02 22:15:01
@Hamajd: Pusztába kiáltott borsó, amit írok; viszont az illúzióikat veszített szavazók tömege mégiscsak a józan ész irányába mozdul el, önerőből; van, aki érvénytelenül szavaz, van, aki a parlamenti közpénz-tolvajok erőegyensúlyára, mert így a legkisebb a kár…

Ezt pedig már Hofi is megmondta: „Te, a magyar ember ilyen: nem találja a helyét, ha nem szaros a szája. Hát, ez valami borzasztó.”
És még büszkék is rá, hogy milyen sokan vannak…
És a szaros száj még semmi ahhoz képes, hogy erre az alapra épült fel a legnagyobb fehérgalléros bűnszervezet, és működik; és aki nem áll be abba a sorba, vagy egy másik ugyanolyanba, annak a puszta életben maradás a tét ebben a közegben, a kilátás pedig a békaperspektíva (mint pl. közmunka és hasonló szintű társai); és ha már a puszta életben maradás, akkor inkább a jól megválasztott külföld, ott jobb a perspektíva.
A seggnyaló (új-neandervölgyi) többség pedig előbb hal ki annál, minthogy korrekt és semleges legyen; nem tud, és nem is akar megváltozni. Együtt él és hal a nagy élősködő hűbérúri lánc, és csak addig él, amíg van hozzá gazdaállat, aztán következik az, hogy egymást falják fel.
Vastagbőr Durvul a kampány 2014.03.26 09:35:00
Átadni, átadni, átadni.Szalagot átvágni. Szalagot átvágni. Szalagot átvágni.Jobban teljesít, jobban teljesít, jobban teljesít.Orbán Viktor megnyomja az utolsó 12 napot, ma reggel a 3200. (!) nyerges vontató van soron. ..
Bee-zony 2014.03.26 11:02:57
„Szalagot átvágni.” Népet átvágni. Rákosi elvtárs a sírból elismerően csettint.

karpathaza.network.hu/video/a_szocializmus_korszaka/koszonjuk_neked_rakosi_elvtars

A hír persze hiányos, hiányzik belőle pl., hogy mennyi ideig gyűjtögették azt a 3200 nyergesvontatót, hogy most átadhassák, és hogy mit kaptak ezért cserébe.
Valamint, vagy egy tételben adott át ennyi nyergesvontatót (kinek?), vagy a 3200-ik nyergesvontatót adta át, és akkor ennyi erővel elmehetett volna pl. a Suzukihoz is, átadni az x-edik Suzukit. Legyen ön az a szerencsés, aki Viktátortól veheti át a Suzukiját, és bónuszként kap mellé egy maffidesz tagságot, és 4 éves lopási jogot is…

alfahir.hu/ont_erdekli_a_3200_ik_nyerges_vontato_atadasa
Bee-zony 2014.03.26 16:47:33
@dr. Aullah: „Orbán most költött 15millió eurót, hogy tehessen egy kampány bejelentést. Beszarok. Ez az ember beteg.”
És azok mennyire egészségesek, akik rá szavaznak?
Vastagbőr Spirit of Hungary 2014.03.24 09:01:00
Fa Nándor tegnap bemutatta az új hajóját, melynek neve Spirit of Hungary, és amivel indul idén egy komoly óceáni vitorlásversenyen. Nem vezetett idáig könnyű út, eddig 16,5 ezer munkaórát dolgoztak a hajón, és persze rengeteg pénzbe került. - Két éve még nem gondoltam volna,…..
Bee-zony 2014.03.26 12:35:19
Hozzánk sose csöngetnek be az aláírásgyűjtők, kampányanyagot sem szoktunk kapni, aminek lehet sokan örülnének, én viszont bánatos vagyok, mert így nincs elég kampányanyag a blogra. Ezért volt nagy öröm  a héten, amikor felfedeztem a postaládában az az első névtelen…..
Bee-zony 2014.03.14 10:10:06
Apropó, Zugló...
„Egy MSZP-snek tűrnie kell a pocskondiázást
Az MSZP politikusának tűrnie kell a kemény kritikát, még ha nevét erőszakos nemi közösüléssel is hozzák összefüggésbe. A Fidesz politikusának viszont kijár a nyomozás – erre az álláspontra jutott a BRFK VI. kerületi bűnügyi osztálya. Zuglóban Tóth Csaba szocialista és Papcsák Ferenc fideszes jelölt két megtévesztésig hasonló kampányszennylappal ment egymásnak. Mindketten feljelentést tettek a másik ellen, de a rendőrök csak a Papcsákot ért rágalmazást vizsgálják.”
index.hu/belfold/2014/03/14/egy_mszp-snek_turnie_kell_a_pocskondiazast/

Hogy van az, hogy a zuglóiak Weinek SZDSZ Leonárdot, és Papcsák WC-király Ferencet választják, amikor úgy néz ki, hogy akárhány erkölcsileg jobb, intelligensebb, szebb ember él Zuglóban? Ezt elkúrtátok picinyeim.
Ha már valaki nem akar belelépni a hányadék pártokba, akkor legalább induljon függetlenként. Igaz hogy az ál-független Gyenesei már lejáratta a Somogyért-ot, de Magyarországon kb. már minden le van járatva…
Így csak azt lehet elmondani, hogy a pöcegödörben és a zuglói önkormányzatban az a közös, hogy mindkét helyen a legnagyobb darabok vannak legfelül.
Bee-zony 2014.03.14 15:45:09
@Hamajd: Háromnak meg über alles. Az MSZP-s fogyóeszköz, a maffidesz viszont megvédi a tagjait.
Bee-zony 2014.03.14 19:46:55
@Csekkliszt#10: Hitlert nem vették fel a bécsi Művészeti Akadémiára, eltanácsolták a festészettől, aztán az építészettől is, így lett politikus.
Orbánt viszont tudtommal nem tanácsolták el sehonnan, hanem politikust csináltak belőle. Kik is? Miért is?
Orbán még Hitlernél is kevesebbet dolgozott tényleges munkát, kezdettől fogva megélhetési politikus lévén, és „bevált” ő is, és most bármelyik politikával foglalkozó egyetemen tarthatna előadást „Hogyan lopjunk közpénzt profi módon a gyakorlatban?” és „Hogyan kormányozzunk erőből, kényszerítéssel, megfélemlítéssel a demokrácia keretei között?” témákban.
Minden feltétel adott ezekhez, ő, a hűbérurai, és a rájuk szavazó hülye nép, és kész a rendszer, a hozzá tartozó pályával – és ez a rendszer is csak a pusztulást hozza el az ország számára, az n+1 társadalmi katasztrófával, polgárháborúval. Ez a többség ennyit tud, ennyire képes, és közben elönti a népszaporulatban és gazdaságban sikeresebb népek árja, és apránként így vagy úgy fel is számolja az itteni rossz többséget, illetve a rossz többség saját magát. Sokáig büntetlenül ostobának lenni nem lehet, beleértve az aljasokra hallgatást is, úgyhogy aki nem akar kihalni, annak el kell szakadni ettől a többségtől, beleértve az összes ilyen rendszerű többséget, és a saját útját kell járni, a főáramlati hanyatlással és kihalással szemben. Ez már az „Erik a viking”-féle szétválás, ahol a királyhűek azt ismételgetik, hogy „nem süllyedünk”, miközben süllyednek, és végül elsüllyednek teljesen.