Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baloo

131 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisztike Epilógus 2013.07.26 16:17:48
(Ezt a bejegyzést körülbelül egy hete megírtam már, de elszállt valahová az internet ismeretlen szféráiba...) Na, akkor hogy itt is meglegyen. Volt egy békülési próbálkozásunk, ami egy hete holt hamvába végképp. A svájci utazásom előtti utolsó éjszakát együtt töltöttük,…..
Még Pál apostol szelleme is felidéztetett a szombati Csillag születik fináléjában. Volt itt minden, de jobbára a hamarosan induló X-faktor promótálására fordították ezt a két órát, és hogy ki nyert? Nos, a jó. A jó nyert, mert a jó nyerő. Vagy, mert kell a következő…..
Baloo 2012.06.04 16:45:46
@Fenimore: nem selypített, csak az ő szövegében nem "save" volt, hanem "shave". nabumm :)
Slash - Apocalyptic Love (Dik Hayd International) Van egy gitáros ember, aki olyan riffeket ír tömegével, amiket kevésbé tehetséges zenészek kis túlzással szólónak használnak, és ezt az embert Slash-nek hívják. A Guns N' Roses egykori tagja a zenekar szétmenését követően saját…..
Baloo 2012.05.17 14:02:37
@NZperX: gyűlöllek! Mindent leírtál, amit akartam! :)
Franciaországi, kis hegyvidéki szállodába érkezik egy turista, és megkérdezi, van-e üres szoba kiadó, majd letesz egy 100 euróst a pultra. A szálloda tulajdonosa megörült, mert mostanában igen pangott az üzlet, és a legjobb szoba kulcsát adta a vendégnek, aki el is indult fölfele…..
mejico Szürreális szappanopera 2011.03.01 15:04:00
A szemfülesebb olvasóknak aligha kerülte el a figyelmét, hogy néhány hónapra hibernálódott a blog. Menő lenne ezt azzal magyarázni, hogy elkezdtem élni (hahh, micsoda fennhéjázó szöveg volna!), de talán közelebb áll a valósághoz, hogy egyszerűen megszoktam a világnak e…..
Hogy szart volna sünt a mamucikája annak a kedves Suzukis honleánynak, aki ma reggel a Buday László utcában (gy.k.: a Moszkva tér környéki dimbes-dombos résznek megfelelő mértékű, közepes emelkedésű, egyirányú utcáról van szó) nekiállt a dombra felküzdeni magát a fostaliga…..
Okos informatikus barátaimtól kérdezném (persze a hülyék is beleszólhatnak, Krike! - bocs :) ), hogy mi a teendő akkor, ha a HP DC7800 című gépem az istennek nem hajlandó elfelejteni, hogy a BIOS-a le van jelszavazva (igen, én voltam, és hülye vagyok: elfelejtettem). Próbáltam…..
Persze, tudom, ez nem vicces. Aki nem bírja, hogy én néha azt is elmesélem, ami mindannyiunkkal megtörténik, és kicsit... hát hogy is mondjam... "ordenáré" (és ugyanakkor persze azért Te is könnyesre röhögöd magad a dolgon)... az most kattintson ide! Mindenki más olvassa…..
Eszterlánc főz Gulyásleves 2010.10.09 06:00:00
A gulyáslevest mindenki szereti, gulyáslevest mindenki tud főzni. Lehet hétköznap a menzán és lehet szombaton este vendégeknek bográcsban. Gulyáslevest lehet marhából, sertésből, akár még csirkéből is. A gulyás leves az igaz magyar. A gulyásleves jó.Ez egy hétköznapi változat…..
Baloo 2010.10.09 18:43:04
@Vérnűsző Barom: jó gulyásleves? www.vigkalmar.hu - szerintem.
Írta ezt Rita, akinek végülis teljesen igaza volt. Merthogy még nem kért Ferrarit, se nercbundát, egyelőre csak annyit, hogy elalvásnál legyen felkapcsolva a villany. Persze hiszi a piszi, hogy csak ennyi kellett, egyszerűen csak elfáradt már a sok ökörségben. Ja igen, Nórikáról…..
mejico érkezés 2010.09.07 19:37:00
Két éves pályázgatás után csak sikerült kijutnom Mexikóvárosba 10 hónapra, mint antropológus kutató. A kutatási terepem egyelőre csak nagy vonalakban létezik, de szándékaim szerint a mexikói és a magyar (de majd talán inkább néhány európai) drogprevenciós és…..
Mivel rájöttem, hogy olvashatatlanul hosszú posztokat írok mindig, hát most tessék, gyakorlom, hogy hogy kell rövidet írni :)Tehát: 2010-ben ma volt az első nap, amikor befele jövet a kocsiban fűtenem kellett, hogy ne fázzak.Így ni. Ez kurvafontosvolt, na! :)Atl kedvéért…..
Végül beltéri buli lett, a helyi kulturházban, tekintve, hogy esőre állt a micsoda. Az az igazi komejnista időkből bizonyára mindenkinek ismerős benganagy terem, gigászi, majd' méteres szinpaddal. Mivel a falunapot cakkumpúder be kellett súvasztani egy terembe, a gyerekeknek szánt…..
Terv szerint szombaton mentünk volna a veresegyházi medvefarmra. Elindulni el is indultunk, de előjött a legrosszabbik énem, amelyik nem bírja elviselni, ha a dolgok nem működnek, valamint a szokásos legnagyobb félelmem, hogy eltévedünk. Eddie-nek úgy meséltem, hogy én egy ilyen…..
Baloo 2010.07.31 19:32:14
@Katuka: az tuti zicher, hogy térképpel totál elvesznék. 2010 van, na... ne papírozzunk má :)
"Hát.. részemről vegyes. Nem volt a kedvencem ez a setlist, a 2 nappal ezelőtti jobb volt, ahogy olvastam. Ülve nagyon gáz és nekem nem tetszett a hangosítás, lehet, h ezt lehet kihozni egy stadionban, és különben is, aki ülő jegyet vesz, az fotelrocker... Voltak azért jó…..
Az A. által beküldött csodálatos posztok (Háromnevű ember, Horgász...) közül az utolsóhoz, és szerintem a legzseniálisabbhoz érkeztünk. A.-t csak biztatni tudom, hogy  írjon és küldjön még; szerintem nem csak a magam nevében mondom ezt.  Könnyen megfigyelhető, hogy…..
Szép, szép dolog ez a műfenyő, meg fasza, hogy minden évben az ember olyat hajtogat magának, amilyet akar (az idei pl. gyönyörű sú betű formájú lett, mint Boncz Géza R.I.P., amikor matt részegen osztotta az észt Markosékkal), de jövőre csak belevágok egy ilyen…..
IDE KATT MOST! Igen, jól látod, Kaiser Erikára kell szavazni. Miazhogy miért?! Először is mert csak! Aztán azért, mert tőle tanultam stúdiófotózni... kedvességével, bűbájos, elragadó természetével nagyon sokat segített nekem abban, hogy tudjam, hogy merre van az előre…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy zenekar, amit két, alapvetően a punk és rockabilly zenéért lelkesedő fiatal alapított meg, úgyismint Petyus és Bagyi. Előbbi a dobot csépelte, útóbbi a húrokat szakajtotta vellanygitáron. Hogy a sztori ne legyen mindjárt haccáznyócvan…..
Bence már este nyafogott, hogy fáj a hasa. Persze ezt nála sosem lehet tudni, hiszen van, amikor pusztán a másnapi tornaóra az, ami beindítja nála a mindenféle kamufájdalmakat. De úgy tűnik, hogy sajnos ez a tegnapi nem volt az, mert hajnalban kiadta a vörös dögöt. Persze ezzel…..
Van-e vicc, kéremszépen! Tetyek-vetyek-motyogatok itt melóban, azt' egyszercsak megcsörren a mobilom, hogy "Jónapot kívánok, Fiatal-szőkehangú Teleszélsz vagyok a <subject>-től és hogy eldarálhatnám-e József Attila: Novemberben átkötnénk Önnek c. ódáját. Mondom,…..
Mert már a levesnél úgy éreztem, hogy én palacsintát kell egyek. Jót tesz a fogyókúrának, ugye. Elő is vettem ebéd után a Marinéni szakácskönyvét... na... jó, nem pont ez a címe, de a lényeg, hogy "anyáink is ebből tanultak főzni". Na megnéztem a kedvedért:…..
Családi punnyadás Tabu 2009.09.22 14:53:00
Amiről ezentúl nem írok: szex, szex, szex. Eddig se írtam. Sőt, házi szexvideót se rakok fel. Nem mintha lenne. Lényeg, hogy 1-2 munkatársam már tud a blogomról. Ja, mi? Sziasztok. Ennyi mára. Jó éjszakát, gyerekek...
Baloo 2009.09.25 14:21:03