Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuggoagy.hu

122 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A klasszikus arany-piros dekorációjú karácsonyfán és a műfenyőkön túl a világ többi részén extra, fura és szuperkülönleges karácsonyfákat is láthatunk - homokból, hordókból vagy éppen virágokból. Neked melyik a kedvenced? © visitcalifornia Kalifornia, USA Két éve egy közel 10 méteres karácsonyfát…..
Itt a tél, és a hideg mellett megjelentek az ezzel járó problémák is, amelyek közül most egyet emelnék ki: az utcák, utak, járdák sózását. Ez a probléma jött velem szembe a minap. Napos, de hideg időben sétálni voltam a kutyámmal Rózsavölgyben. Épp a minimálisan havas tájat figyeltem, amikor a…..
fuggoagy.hu 2018.01.16 14:57:34
Zajlik az élet ilyenkor is, már most készülünk a karácsonyra. Feltöltjük a nyáron leürült polcokat rengeteg függőággyal és függőszékkel. Múlt a héten érkezett öt raklap áru Brazíliából, majd még 15 nagy zsák kézi szövésű remekmű Mexikóból.  Úton a…..
Így készülnek: Függőágy haladóknak Online vásárlás ..
Madártávlatból    ..
fuggoagy.hu 2014.03.09 23:17:50
@Levente B.: de nem. az egyik víztorony, a másik három kátránytorony.
Ennyi az egész, feldobod a köteleket (amit ajándékba kapsz hozzá), beakasztod a két kampót és már élvezheted is a tavaszi napsütést...
Ott tartottunk legutóbb, hogy a világ legnagyobb függőágya egy mexikói harmincvalahány méteres, amit nyilván nem használnak semmire, csak a rekord miatt készült.  Időközben kicsit utánaolvastam, és érdekes dolgokat találtam. Vannak sokkal nagyobbak, például az 60 méter…..
Nem tudom, milyen lehet élőben, de végül is viccnek jó, különösen a szörfdeszkás napellenzővel. ..
fuggoagy.hu 2014.01.17 18:54:05
Kellemes függőágyazást 2014-ben is!..
ide: https://blog.fuggoagy.hu/2013/09/finnorszag_kajakban_es_fuggoagyban/..
Ez a poszt elköltözött ide:https://blog.fuggoagy.hu/2013/08/hatodik-fuggoagynap-nyerj-egy-fuggoagyat-fel-perc-alatt/..
Peer Gynt’s Children – Sin Village Történet: Henrik Ibsen világhírű színdarabjának, a Peer Gynt-nek feldolgozása egy szegény srác történetét meséli el, aki egy kis, korrupt faluban él, ahol a polgármester bűnszövetkezetének senki nem mer ellenállni. Habár a fiú nagyon…..
Ez a bejegyzés elköltözött ide: https://blog.fuggoagy.hu/2013/08/hatodik-fuggoagynap-nyerj-egy-fuggoagyat-fel-perc-alatt/..
Vannak szorult helyzetek, amikor a tapipadgyűlölők döntés elé kerülnek: egerészni, de hogyan? Ha próbáltál már, az öledben egy laptppal dolgozni, akkor tudod, a szűk keresztmetszet az egyenes felület. Mer' az vagy sörben, és még ki tudja miben úszik, vagy a kis klambó hányta le…..
Van új a nap alatt: virágágyás függőágyban :) Na nem annyira új, de én most találtam. forrás: whoneedsflowers.blogspot és egyebek De ha már itt tartunk: Dinnye a függőágyban! :) forrás: lewisginter.org/blog és egyebek  ..
Subba Die Antwoord 2012.10.16 21:54:52
Én meg se néztem, de biztos a világ legmenőbb videója most ez már megint. ..
fuggoagy.hu 2012.10.17 10:54:37
A közelmúltban vásároltam nálatok egy függőágyat túrázáshoz. Készítettem egy-két kiegészítőt, hogy tavasztól őszig kényelmesen lehessen használni. A felszerelésről készítettem egy rövid videót, amit megosztanék veletek. Zoltán ..
Ticket to the Moon függőágyak..
       ..