Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4 óra munka 10 óra pihenés 10 óra szorakozás

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mobil adatforgalomnál valahogy mindig ugyanaz az érzésem volt, mint a keverőkocsi által kihozott betonnál: kevesebbnek tűnik, mint amennyinek mondják. Éppen ezért a telefonomon is mértem a mobilnet fogyasztásomat (tehát a szolgáltatótól független app-pal) és beigazolódott sajnos, hogy tényleg…..
4 óra munka 10 óra pihenés 10 óra szorakozás 2017.09.15 04:03:30
Mindez este 9, vagyis zárás előtt történt a Vörösmarty téri  Váci utcai VÁCI1-beli üzletben, ami csak pontosítja, de nem szépíti a történetet, ami alapján az üzletnek gyakorlatilag egy olyan dolgozója sem volt - beleértve a biztonsági főnököt és az üzletvezetőt is -, aki normálisan, vagy, ha már ez…..
Ha a szocialisták a progresszív adórendszerrel kapcsolatos gondolataikat próbálnák meg plakátkampány keretében megismertetni az emberekkel, Puzsér László Róbert azon borulna ki. Mert Puzsér most a Magyar Nemzetben borult ki arra, hogy a szocik gazdagok fizessenek című plakátkampánya túl populistára…..
"Mivel egy húron pendülünkúgy döntöttünk, összeházasodunk"   Összeházasodunk, megházasodunk, egybekelünk, frigyre lépünk, ... Számtalan gyönyörű szavunk van arra, hogy kifejezzük azt az egységet, ami az esküvővel kialakul. Bár manapság már egyáltalán nem úgy alakul egy pár élete a házasság…..
4 óra munka 10 óra pihenés 10 óra szorakozás 2017.03.02 11:08:29
Hat óra munka, tíz óra pihenés, nyolc óra szórakozás: jól hangzik, nem? Svédországban ez már nemcsak ábránd, hanem sok helyen bevett gyakorlat. Az utóbbi időben egyre több vállalat – és nem csak vállalkozó kedvű startup, hanem közintézmény is – vezeti be az átlagosként…..
4 óra munka 10 óra pihenés 10 óra szorakozás 2015.12.12 01:53:01
Két lány, Anikó és Ivett Japánban élnek. Beszámolóikból egyértelműen kitűnik, hogy az ország sem tanulmányok, sem munkavállalás, de sok más szempontból sem szokványos. Keveseknek jut eszébe, hogy ott telepedjenek le, így nagyon meglepődtem, mikor riportalanyt kereső posztomra…..
Saját fejlesztésű játékunkban tesztelheti a tudását, két fordulóban, és összesen öt percet kell rászánni, megéri.  Az első körben a férfi csapat válaszát kell kitalálni, és figyelem, nem a helyes válasz a kérdés, hanem az, hogy a két férfi mit tippel majd. Ehhez…..
4 óra munka 10 óra pihenés 10 óra szorakozás 2015.10.22 12:39:56
Még a nyár legelvetemültebb rajongói is azt mondják: ez már sok! Főleg, ha az embernek nap mint nap be kell járnia a munkahelyére. Persze attól is függ, mi az a munkahely. Vannak olyanok, ahová kifejezetten…..
Orbán Viktor az elmúlt félévben folytatta azt a keleti jellegű kormányzást, amely távol áll az európai demokráciák fókuszától. Kormányzását korrupció, a kiszolgáltatottak magára hagyása és a jövő elherdálása jellemzi. Pedig Magyarország számára Európán kívül nincs…..
Betett a nyár a BKV jegyeinek. A Borsnak tegnap adott válaszuk szerint ugyanis a meleg és a pára eszi le a feliratokat a jegyekről - és László szerint a bérletekről is. Rákérdezünk az ügyre mi is, de azért az elég nyilvánvaló, hogy ez a sztori egyetlen elemében sem…..
4 óra munka 10 óra pihenés 10 óra szorakozás 2015.07.15 10:02:13
@Fazakas László: "Ha viszont acetonnal mosogatják - na akkor feketedik be az egész."

Igen ezt mar en is tapasztaltam, igy nehez eltavolitani a jegyekrol a ranyomtatott idot. Kene valami modszer ami a hopapirosnal is mukodik.
Nem mi találtuk ki, egy muszlim teológus mondta a török tévé egyik műsorában, és ha ez nem lett volna elég, előtte azt is kijelentette, hogy az anális szex, illetve a szadista szexuális aktusok váláshoz vezetnek, így hithű muszlimok lesznek szívesek ettől tartózkodni. A…..
UTOLSÓ VACSORA - Nem csak a szoptatós anyákkal, de a rászorulókkal is köcsögösködött mostanában a McDonald's. Szívmelengető történet Nagy-Britanniából.     Egy 19 éves lány segíteni akart egy éhező hajléktalannak Manchester belvárosában, de a gyorsétterem…..