Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zombi elvtárs

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vikingek a History Channel egyik legsikeresebb sorozata, a harmadik évadra szépen feltornázta a nézettségét is, és ugyan a díjkiosztókon még mindig figyelmen kívül hagyják, de sokkal minőségibb, izgalmasabb sorozat, mint a jelenlegi drámakínálat nagy része. A sztori egyik…..
Ezt Steven Moffat, a sorozat showrunnere árulta el a sajtónak, megjegyezve, hogy ő és producertársa, Mark Gatiss tuti nem fogja lelőni a sorozatot, mert sok történet van még benne, és ha rajtuk múlik, nagyon sokáig…..
Gyűlnek a plüss oroszlánok és más plüssállatkák egy minnesotai fogorvos háza előtt. Dr. Walter Palmer volt az a semmitől vissza nem riadó vadász, aki helyi segítőinek közreműködésével íjpuskával levadászta Zimbabwe nemzeti kincsét és leghíresebb oroszlánját, Cecilt. A…..
Zombi elvtárs 2015.07.31 09:51:43
@a Vakond: Kurva nagy a különbség az olyan vadászok között, akik szükségből az évszázadokkal ezelőtt kiirtott csúcsragadozó szerepét betöltve kordában tartják a növényevő állatok állományát, nehogy azok túlszaporodjanak, és az olyan elmebeteg szociopata görények között, akik kihalófélben lévő állatok hullájával pózolnak meg vigyorognak, mert azt hiszik, ettől ők a janik. Ez a fogorvos valószínűleg csak azért nem vadászik emberre, mert az emberi prédáért még mindig kicsit nagyobb büntetést szabnak ki.
Lassan megszokjuk, hogy egyre több filmsztár érkezik forgatási célzattal kies fővárosunkba. Tavaly The Rock - kal futhatott össze az edzőteremben, aki éppen arra járt, idén Jude Law és Jason Statham van műsoron. Előbbi jelentős médiavisszhang merül el a magyar éjszakai életben,…..
Zombi elvtárs 2015.07.26 18:56:32
@krferi: Sokkal jobban.
Nicolas Cage megítélése sokat változott az elmúlt években – nem éppen pozitív irányban -; tulajdonképpen válogatás nélkül bármilyen szerepet elvállal, csak hogy fedezni tudja tetemes tartozásait. De süllyedjen bármilyen mélyre, az kétségtelen, hogy Amerika legrosszabb…..
Hőségriadó idején szeretünk (vagy legalábbis szeretnénk) vízparton pihenni - legyen az mesterséges vagy természetes víz. Most a világ legszebb és legizgalmasabb természetes strandjait gyűjtöttem össze - talán monitoron keresztül is hűsítő..... A Sautadet-vízesés Franciaország déli részén, Avignon…..
Idén júliusban (egészen pontosan július 3-án) volt 30 éve, hogy bemutatták az amerikai mozik Michael J. Fox és Christopher Lloyd a Vissza a jövőbe című, örök klasszikusnak számító családi sci-fijét. Amiben a szemtelenül fiatal Michael J. Foxnak, azaz Marty McFlynak egy kedves,…..
A remek főcímzene és stáblista után egyből a dolgok sűrűjébe csöppenünk. Néger szolgálólányok mosdatják Richard Guthrie földi maradványit, előkészítvén a temetéshez. Eleanort részvétlátogatók keresik fel, hosszú, végeláthatatlan sorokban. Közülük kidomborodik Max…..
Zombi elvtárs 2015.07.17 15:42:21
Leonak drukkoltam az Oscar díjkiosztón, ennek ellenére szívből örültem Matthew McConaughey győzelmének, aki néhány év alatt vált a szemünk előtt közepes filmek sztárjából jó filmek komoly színésze. Nem ő az egyetlen, akinek sikerült a látványos műfajváltás, Ki gondolta…..
Az megvan, hogy Overdose, elpatkolt? Cipő feldobta a talpát? Na, ennél a hülye szóviccekre használt Stöckert Gábor-skálán két és félszer erősebb szóviccel nyitott tegnap este s közszolgálati média Híradója, és még csak nem is azért, mert mostanában a rövid szoknyában,…..
Kevin Smith-t szerintem keveseknek kell bemutatni. Amihez nyúl, gyakorlatilag azonnal kultfilmmé válik (a Red State és a Tusk esetében talán kevésbé igaz ez az állítás), és ez cseppet sem indokolatlan. Olyan rendező ő, aki sosem bonyolítja túl a dolgokat, és a jól felépített…..
Elérkeztünk hát a második évad 8. epizódjához, lássuk milyen izgalmakat tartogatnak számunkra az alkotók. Abigail Ashet viszik hazafelé a spanyol hadihajón, aki nemrég átélt elrablásának emlékeit éli újra rémálmában. Szerencsére Mrs. Barlow megnyugtatja, amint felriad. A…..
Vendégposzt következik Pintér Miklós tollából, aki a Grungery.hu című oldalt csinálja, és amikor kint járt az USA-ban, pontosabban Seattle-ben, a grunge műfaj hazájában, elment abba a kávézóba is, amiben a Twin Peaks című sorozatban azt az átkozottul finom kávét és a világ…..
Alig néhány óra van vissza az új Dragon Ball sorozat, a Dragon Ball Super első epizódjáig, így úgy gondoltam, hogy érdemes lenne feleleveníteni azokat a karaktereket, amelyek meghatározták az eddig eltelt 444 részt + moviekat (GT-t kivéve) és sokunk kedvencévé váltak ez idő…..
A Hír24 infója szerint Rékasi Károly kedden, a 22. kerületben szenvedett motorbalesetet - az információt később a Barátok közt sajtósa is megerősítette. A portál infói szerint a baleset elég komoly volt, a színészt a Honvédkórház intenzív osztályán ápolják, és az…..
Zombi elvtárs 2015.07.02 18:23:09
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapkaliptikus film 2. rész: 10 zombifilm, amit látnod kell 3. rész: 10 (nem is annyira) posztapokaliptikus film, amit látnod kell Ha már az elején deklaráltam, hogy nem feltétlenül toplistát írok, hanem olyan filmeket, amelyeket látni érdemes, itt az…..
Zombi elvtárs 2015.07.02 13:08:56
Barack Obama, az amerikai elnök interjút készített David Attenborough-val, a természetfilmezés egyik legnagyobb úttörőjével. A felvételek még május első felében készültek, azonban csak a hétvégén, vasárnap este kerültek adásba. Leadta többek közt a BBC, és több más…..