Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nettótömeg

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van olyan adás, amivel egyszerűen minden klappol. Az énekesek pár kivétellel mind az átlag felett teljesítettek, Tóth Gabi pedig az eddigi három évad messze legjobb teljesítményét nyújtotta. Ezen az sem rontott, hogy Majka álló farkakkal viccelt, Havas kissé sután udvarolt…..
nettótömeg 2015.10.19 10:01:16
@Ancilla:
Szerintem a dal önmagában ennyire jó.
Persze lehet fokozni Kovács Kati hangjával, nem véletlenül nem más énekelte 68-ban, hanem pont ő.

A Csonka Bandi nekem is csalódás volt, szeretném kérdezni a maszkosokat, hogy egy kifejezetten sok és sűrű hajú énekest, mint a Kis Tibi, miért félig kopaszodó parókával oldottak meg???
Elfogyott a jó paróka?
Ráadásul ez is egy szerencsétlen dal, ami csakis kifejezetten a Kis Tibinek áll jól.
comment:com Tóth Gabi, az ember 2015.09.28 09:22:57
Egy olyan műsort bevállalni, amiben 24 órán át össze van zárva az ember egy másikkal, embert próbáló feladat, eljön ugyanis az a pont mindenkinél, amikor már nem érdekli a kamera, és lecsupaszítja magát, (mármint lelkileg, nem egy szál pendelyre, még mielőtt) amikor olyan…..
nettótömeg 2015.09.28 14:50:43
@városjáró:
Akkor nem lehetne arról képet bevágni, hogy reggel ők is szarul néznek ki, és fú de jó fejek, hogy még kávét is csinálnak a Fridinek.

Mondjuk ilyen szempontból a Bochkor nekem meglepetés volt, azt hittem róla, hogy olyan igazi macsó, aki meg sem mozdul otthon, ehelyett az volt az első kérdése reggel a Fridi felé, hogy "Mit tehetek érted?".:)
nettótömeg 2015.09.28 14:52:33
@Hülye aki elolvassa!:

Arról kellene meggyőzni, hogy járjon tanulni énekelni.
Mindenkinek van hangja, csak meg kell tanulni a technikát.
De amúgy tényleg érdekes, hogy ő azt hiszi, hogy jó hangja van.
Persze, óvodában ez jónak számít.:)
nettótömeg 2015.09.28 15:56:20
@shred: Alapvetően lehet, hogy az a baj, hogy kicsit "lekésett" a Tóth Gabi.
Már annyira fel van hígulva ez a szakma, hogy nem tudom való-e 2015-ben nekünk nagyobb produkció?
Minden héten van valamilyen zenei műsor valamelyik csatornán. Már nem olyan nagy durranás, ha valaki énekes, mint régen.
Régen meg kellett dolgozni a zenéért, megvenni, vagy kölcsönkérni, átmásolni, kazettát tekergetni, ragasztani, stb.
Most bírom a google-be a számcímet és már az enyém is.
Elment az értéke a minőségi zenének.
Ez az évad a váratlan fordulatok évada. Soha ennyi kihívás elé nem állítottuk még a versenyzőket, akik azt hitték, pontosan tudják, mire számíthatnak. Tévedtek! Nemcsak mi magunk tettünk jónéhány csavart a verseny menetébe, de olyan helyzetekben is bizonyítaniuk kellett a…..
nettótömeg 2015.09.28 14:39:47
Ügyesen alkudozott a szerződéséről Szabó Zsófi akkor, amikor átigazolt a TV2-ről az RTL Klubra: havi egymilliós gázsit kap akkor is, ha egy percet nem szerepel a képernyőn, márpedig tavaly ősz óta mindössze 25 alkalommal láthattuk RTL-műsorban. A Bors infói szerint a színésznő…..
Az egész ott kezdődött, hogy a múlt vasárnapi Összezárva Friderikusszal című műsorban szereplő Nagy Alekoszt a Mokka szerkesztői behívták egy reggeli, habkönnyű beszélgetésre. Erre azért van ilyenkor szükség, mert nyomni kell a műsort, és ha már kifizettek egy rahedli…..