Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vilkas

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért kövesd a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗› Na valahogy így kellett volna kezdenem a simsonos karrieremet, mármint, hogy ezzel vagy egy hasonló állapotú motorral. Persze amikor 2011 tavaszán 38.000 forintért megvettem a spenótzöld…..
Lásd itt ! De nemcsak Vilniusban, hanem Kaunasban is kivonultak szimpátia tüntetésre a litvánok. A volt temetőben (ma park) is található hasonló szöveggel egy emlékmű...
Miközben a marketingszakma soha nem látott térnyerése tapasztalható és a digitális átállás egyre inkább érezteti hatását a kommunikáció és sales területén egyaránt, még mindig akadnak olyan nemzetközi márkák, akik nem elég körültekintően szervezik meg a kampányukat.…..
vilkas 2016.01.12 00:28:11
@vilkas: Egyébként a neten olvasható litvánul a MAXIMA nyilatkozata az ügyről.

Röviden: a családi hónap logóját soha nem használták együtt alkoholos italok reklámozásával...
vilkas 2016.01.12 00:00:02
@bread: Litvániát nem a LETTEK lakják. Az eredeti angol nyelvű cikkben nem is említik meg a letteket, ez csak a magyar verzióban tűnik fel... ;)

Egyébként a litván nyelv lényegében nem tartalmaz káromkodásra szavakat, arra a mai napig orosz szavakat használnak. Ez lehet a sztori gyökere...

De ez az egész nem hangzik rosszabbul, mint ahogy itthon hallatszik pl. a S. RONDA vagy H. Getz autótípusok neve...
A karácsonyt a világ sok táján várják, attól függetlenül, hogy kint hóvihar van-e vagy éppen pálmafákat látni az ablakból. És milyen lenne a karácsony karácsonyfa nélkül? Minden országnak megvan a saját stílusú fája, amit a helyiek és a turisták is szívesen látogatnak.…..
Az előző részekben mindenféle módon próbáltunk eljutni Észtország fővárosába, most pedig meg is érkezünk oda. A vasúti átmenetek hiányosságai miatt leginkább a buszállomásra szokás érkezni, így volt ez velünk is. Az autóbuszállomás (Tallinna bussijaam) nem éppen a vasút…..
Múlt héten már olvashattunk arról, hogy a lett és az észt főváros között a vonat is szép nagy kanyart vesz, de akit jobban érdekel a táj, az busszal, gyalog és stoppal is kalandozhat egyet a két ország keleti végein. De már szerzőtársam is utalt rá: a Via Baltica egyenesen, a…..
Rigában maradt abba a legutóbbi, északnak tartó utazásunk, ahonnan a legegyszerűbben autóbusszal, a Via Balticán lehet Észtország felé továbbutazni, miközben érintjük a tengerpart legjelentősebb üdülőtelepüléseit, melyek közül a több mint negyvenezres észtországi Pärnu…..
Az előző részekben megnéztük Litvániát keresztül és kasul, troliztunk, kísértett minket a kommunizmus szelleme, most pedig Vilniusból északnak vesszük az irányt, jön a sorrendben második balti állam, Lettország, de mielőtt a kertek alatt átvonatozunk oda, megnézzük, mit…..