Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duplaP

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint nekem jutott a szombati Hungary's Got Talent. Érdekes dolog ez a tehetségkutatós műfaj, mert itt sosem tudod vérbe és epébe mártott tollú néző-recenzorként, hogy a falat fogod kaparni az unalomtól, miközben szidod a kollégáidat, amiért rádlőcsölték ezt a szánalmas…..
duplaP 2015.11.22 18:09:26
@Figyuzzka: És még közös lemezük is van! www.horgaseszter.hu/index.php/lemezek3@-

Szűcs Gyula-: Ez is megérne egy posztot, kíváncsi volnék az érintettek véleményére is.
Melyik az a termék, amiből egyre több van, néha feleslegesen sok is, mégis nagyon tartja az árát? Nem fogják elhinni: a villamos áram. El tudnak önök képzelni olyan szituációt, hogy kimennek mondjuk a Lehel-piacra, és az ott árusító zöldségesek egymás lábára taposva…..
duplaP 2013.06.22 09:37:37
@röhögő: Szerintem - nem értek hozzá, mint az átlagember, de szívesen várom az építő jellegű választ - mert az energiatermelés után maradó melléktermék erősen káros a környezetre. Míg pl a napenergiából származó áram előállításnál nincs hulladék! (A napkollektor előállításakor keletkező káros anyagokat figyelmen kívül hagyva). Tudom nem süt mindig a nap, meg tartani kell az állandóságot is a drótban...
Azért növeli a függőséget, szintén olvastam, hogy a tervezett erőműbe csak az építő által forgalmazott fűtőelem kerülhet. Egyedi, nincs szabvány. Bár remélem, hogy rosszul tudom...
duplaP 2013.06.22 10:18:05
@röhögő: Igen, az lejött, hogy értesz hozzá.
Köszi, az infókat, így kicsit más a leányzó fekvése.
2011. május 18-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) is részt vett az országos katasztrófavédelmi próbariasztás lebonyolításában. A gyakorlat során a katasztrófavédelem közleményeit ("Középföldén óriási árvíz van") a közreműködő médiumok…..
24 órával a havazás megkezdése után előkerült Pintér Sándor belügyminiszter és kesztyűbábja, a Télügyi Kormánybiztos, Bakondi úr sajtótájékoztatójukon fényezték magukat, majd elköszöntek. Riadót rendeltek el, nincs kihirdetett vészhelyzet.A miniszterelnök Brüsszelben, a…..
Ma lenne hetven éves Cseh Tamás, aki legendás albérletlakó volt egész életében, s nem is tudom hány ilyen témájú dalt írtak Bereményivel (nekem talán a fenti a kedvencem - kiváltképp a videóval együtt). Úgyhogy ma vegyünk elő mi is egy "jó kis" albérletes…..
duplaP 2013.01.22 10:26:42
A South Park legendásan gyorsan reagálja le a popkultura rezdüléseit, ennek legjobb példája az eheti, szerda este adásba került Obama Wins! című epizód, amiben Barack Obama újraválasztása mellett a Disney-Lucasfilm üzletről is szó van. Utóbbi még tiszta sor valahol, hiszen…..
duplaP 2012.11.11 08:39:55
Honnan szedik a kínai kalóz DVD-k borítóit készítő szakmunkások az infóikat? ..
A húsvéti szar időt kihasználva a blog szerkesztősége úgy döntött, hogy levágja magát a Balatonhoz, mert ott legalább a kertben lehet szenvedni a felhők miatt, nem pedig egy lakásban, mint amúgy tennénk. Meg amúgy is, néha kell egy kis szünet, nem lehet állandóan a neten itt…..
Persze a cím nem teljesen igaz, filmtekercsbe bujt pendrive-ot lehet nyerni, ha választolsz egy kérdésre. A játék apropója, hogy négy éves lett a kütyüket árusító online bolt, a Bigyóshop, születésnapja alkalmából pedig ajándékot ajánlott fel nektek.A kérdés pedig egyszerű:…..
Gratulálni szeretnék ismét az okos, körültekintő és forradalmi kormányunknak. "Az Európai Bizottság arra kérte Magyarországot, hogy törölje el a távközlési szolgáltatók árbevételen alapuló különadó-fizetési kötelezettségét, melyet 2010 októberében vezetett be.…..
duplaP 2011.09.29 13:33:47
@KUCM:
Ha lyukas a vödör inkább ki kell dobni és újat venni!
Minden vásárlás után ki kell fizetnünk az utánunk vásárló áfáját is. – jelentette be az egyre jobb formában lévő Matolcsy György. A szolidaritási áfától hosszabb sorokat és nagyobb bevételeket várnak a kormánypárti politikusok. Az új jogszabály szerint addig…..
Szőcs Géza a minap Bécsben járt, hogy megemlékezzenek Széchenyi István szülőházánál, amikor nem várt esemény történt."Ne stoppold a dzsojját!" - szólt rá a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kultúráért felelős államtitkárára Pedro, a ház portásának a lámája.…..
duplaP 2011.09.22 13:36:49
@Kicsi Kacsa: Mert az védett állat, nem szabad a többi állat közé engedni!
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..
duplaP 2011.08.02 12:05:19
Mandiner blog Hol laktak az őseid? 2011.08.01 07:01:00
„Budapestről az utazási könyvek azt írják, hogy gyönyörű ifjú hajadon a vén Duna partjain.” (Krúdy Gyula; 1916)    Budai polgárok és pesti aszfaltbetyárok! Nektek szól a Budapest Főváros Levéltára gondozásában működő online budapesti lakcímjegyzék, ami…..
Ebbe a posztba azét vágtam bele, mert az elmúlt évben elég sok olyan komment született a blogon, amelyik Budapestet egy gyámságra szoruló, csorgónyálú hülyegyereknek próbálta beállítani. A hozzászólásokból az is kiderült, hogy a város a vidék segítsége nélkül egy pillanat…..
A magyar társadalom leküzdhetetlen problémájának szubsztanciája az a művész, aki most a különféle médiumokat végighaknizva panaszkodik arról, hogy milyen kevés a nyugdíja. A blogon nem nagyon szoktunk gazdasági kérdéseket feszegetni, inkább azért dolgozunk, hogy jobban…..
duplaP 2011.07.12 13:57:50
duplaP 2011.07.12 14:17:38
@kgyu:
köszi!
Dr. Kopp Mária ismert szociológus 2009.nyarán hozta létre a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalmat, mely a Három Királyfi Intézet Nonprofit Kft.-ből, a Népesedési Kerekasztalból, és a Sajtókerekasztalból áll. A Mozgalom célja, "hogy megszülessenek a tervezett gyermekek…..
duplaP 2011.07.12 13:35:16
@slaci89:
Teljesen igazad van. Amit írsz "ugye nem mindegy, hogy normális emberek lesznek egy népességrobbanásból, vagy csak osztódni kezdenek a hülyék." teljesen az Idiocracy jut eszembe...
duplaP 2011.07.12 13:53:09
@Aullah: Nagy fekete autókban általában van légkondi szóval: ateista, atei
A 2011-es nyár eleje elég bőségesen méri nekünk a sört, Főzdefeszt után Budai Gourmet, majd Cseh Sörfeszt!Alább a hivatalos kínálat:A Fesztiválon számos gyártó összesen 42 sörét lehet majd kóstolni. Ezek a sörmárkák a következők:Pivovar Plzeňský Prazdroj   …..
2012. január 1-től tilos lesz 40 éves kor előtt meghalni, aki a szabályt megszegi, annak élő hozzátartozóinak helyette is kell dolgozniuk. „Sokak valószínűleg az özvegyi nyugdíj miatt tettetik magukat halottnak, vagy az árvaellátásra játszanak.” – vállalta…..
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Azt már hónapok óta tudjuk, hogy a Királyi Tévé közvetíti mind a 64 mérkőzést, hogy hogyan, azt majd később megbeszéljük. Hatvannégy meccs, kimondani is gyönyörű, hideg sör, kígyózó sorok a hipermarketben, mert megvesszük az LCD tévét, ha beledöglünk is, én mondom, hát…..
duplaP 2010.06.08 17:19:41
@bluevoodoo:
ahol én dolgozom, ott is adjuk a VB minden meccsét. Nézem az összes meccset, s még pénzt is keresek közben :)
Nálunk a Soproni hideg, és még nyerni is lehet.
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
duplaP 2010.04.11 20:17:12
Óbudakocsma Gigler vendéglő 2010.02.20 09:00:00
A Schlosser után Óbuda másik ősrégi, családi vendéglátóhelyére látogatunk el. A Föld utca szerencsésen, szinte változatlan formában megmaradhatott itt a panelházak mellett - ez a földszintes Belső-Óbuda egyik utolsó utcája, pár percnyi sétára vagyunk a Szőlőfürt…..
duplaP 2010.02.21 19:55:07
@Italboltos Sanyi:
A Harapó Mókusba mindig csak fellépés után ültünk be, de az éjfélkor bezár, azért kerestünk mást. Egy-két korsóra megéri, enni még nem ettem ott.

A Relax sajnos tele volt, így átjöttünk Pestre. De nekem tetszett. Az a baj, hogy az én környékemen nincs jó kocsma, de még talponálló sem.
Frissítve!A verseny végeredményéhez nem férhet kétség. Amint azt minden BKV-t használó rendes ember tudja, a legkényelmesebb ülések a 74-es vonalán közlekedő régi trolikon a menetirány szerinti bal oldalon, elöl lévő négyes ülések. Igen, ez tény. Azokon az üléseken nem csak…..