Regisztráció Blogot indítok
Adatok
népszolga

1 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
arckérdés Előre Akeem! 2013.10.08 11:00:49
..
A játékot Magyarországon a Delta Vision forgalmazza.Sziasztok! A nyáron Wostry meghívott, álljak be én is a geekek sorába, és írjak ismertetőket társasjátékokról. Bár nem ígérek heti rendszerességgel megjelenő kritikákat, mivel a huzopakli.blog.hu szerkesztője is vagyok,…..
Azt már jó régen megírtam, hogy a 2006-os futball-világbajnokság RTL-es közvetítései alkalmából viszonylag kevés szeretetet kapott Léderer Ákos sportriporter megtalálta a helyét, amikor rábízták a Fehérvár EBEL-meccseinek kommentálását. A fiatalember érti a hokit, ritkán…..
Mit tegyen egy sportoló, ha kiöregszik? Mi történik például egy focistával, ha már nem rúghatja a bőrt? Nem mindenki olyan jó, mint Puskás, aki a foci karrierje és néhány kiló után talán még jobb edző lett, mint amilyen kolosszálisan jó játékos volt. Akkor mi legyen? A…..
És az amerikaiak ebből akarnak az ottani prűd szabályozásnak megfelelő remake-t készíteni. Na, sok sikert.  ..
Az NBC vesszőfutásának egyetlen pozitívuma lehet az, hogy a nagyon hamar kultstátusz közelébe kerülő Chuck (amivel az RTL is megpróbálkozott, de itthon ez a fajta humor ezek szerint halálra van ítélve) a tavaszra tervezett rajtnál jóval hamarabb, akár már októberben a…..
Mert az RTL Klub mindent megtehet.Mert nem számít, hogy hónapok óta tudni lehet a magyar-portugál kezdési időpontját, most, egy héttel előtte esik le valakinek, hogy jé, ütközik a Barátok közttel. És mert nem lényeges még az sem, hogy ha most szombaton borul a papírforma, és…..
népszolga 2009.09.01 01:07:59
@hüjehalyó:
azé' me' van internet és mindenki örjöng amikor gól van én meg nem fogok meglepődni, hogy némá' Lali megin' Sanyi mesterhármas.
Sünt kívánok a klubnak. hátul ott úgyis kifér
Fura az, amikor egy sikeres sorozat megválik a főszereplőktől, hiszen jó esetben a néző nem a történethez, hanem a karakterekhez vonzódik, megkedveli őket, és elég morcos bír lenni (értsd: nem nézi tovább a szériát), ha elveszik tőle kedvenc játékszerét. A Skins című brit…..
Subba Viszkikokakóla Köbcenti 2009.06.16 00:10:00
Ezek is mentek volna el inkább addig is kapálni. Kérem nézzen az internetről Viszkikokakóla videóklipet!    ..
A magyar válogatott legnehezebb ellenfelével, Lettországgal kezdi az olimpiai selejtezőket. Nem kérdés, a hazaiak esélyesebbek, de ha nagyon jók leszünk, talán meglephetjük őket. A csütörtök délelőtti edzésen jól mozgott a csapat, át kell menteni a formát a mérkőzésre is. Az…..
Az instant kávé szar. A kép innenKedves szakítósok!Egy cirka 5 évvel ezelőtt történt kis sztorit osztanék meg a nagyérdeművel,melynek a fiúszív,lányszív,fiúszopat,lányszopat-ot adnám.Még hamvas ifjúleány koromban a sors - vagy mondhatjuk egy túlbuzgó barátnő kezének…..
Jégkorong Menjünk akkor Svájcba! 2008.07.28 17:22:00
A magyar jégkorongválogatott legfontosabb A csoportos meccseit darabonként 3000 forintért is megnézhetik a szurkolók Svájcban. Ha merünk nagyot álmodni, az sokkal többe kerül. Megvannak a vb-jegyárak, a tiketteket szeptember 8-ától kezdik árusítani. Alapos grafikonos szövegben…..
A titokzatos tojásdobálós támadások a pesti éjszakában című post kommentjeit átbogarászva úgy tűnik, nem túloztunk, amikor 2008 gerappájának neveztük azt a pompás tréfát, hogy száguldó autóból tojással bombázzák meg a gyanútlan járókelőket, akik extrém szerencsés…..
Fantasztikus utóélete van a tojásdobálást legimitim véleménynyilvánításnak értékelő bírósági ítéletnek. A Steps nevű Homár-olvasót szombaton éjszaka a Margit-híd közelében tojástámadás érte egy ezüstszínű autóból, ahonnan szörppel le is vízipisztolyozták az…..
Újabb nap, újabb listák szivárognak ki az Emmy-díjra jelölt színészekről. Nem elfelejteni, hogy ez csak az első körös lista, ezt fogják még szűkíteni a hagyományos ötfősre, amiből majd kiválasztják a nyertest. A vígjáték-ista nem teljes, az LA Times kiszivárogtatója csak…..
Subba Tinipicsák, push up hatás 2008.06.05 09:07:00
Ma nagyon jófejek leszünk egyből leírjuk a videó tartalmát, így talán feleződik azon retardált kommentelők száma akik képesek beírni, hogy nem nézik meg a videót, inkább mesélje már el nekik valaki. Hát a jó életért jössz ide. Nézzed meg, azért kerítettük. Ha már…..
Mindenképpen szakítsatok egy kis időt ma Anett és Feri weboldalára. Ha minden igaz ők már két hete férj és feleség, ám weboldaluknak köszönhetően az esküvőre való készülődés minden apró részletet újra átélhetünk velük. Ezekbe az időkbe visz vissza bennünket a…..
népszolga 2008.05.28 14:48:13
Györggyel értünk egyet és ezentúl magyar forint helyett ázsiai gagyitévében fizetünk adót. Egy árverésen ugyanis az adóhivatal 150 ezer forintra árazta be az újonna 15 és 30, használtan 3 és 7 ezer forint kapható kapható pompás készüléket. Gy. levele alant. Minap…..
Az EA szimplán levizeli a Westwood sírját. A C&C szériát meg már a Tiberian Sun előtt abba kellett volna hagyni. ..
Subba Gabber Piet 2008.04.28 08:22:00
Lassan elérjük, hogy ki sem kell mozdulni az embernek a lakásából, vagy a városából mert úgyis mindenhol csak a hülyék vannak. Tessék, ez itt például zagyvaság a javából, egyenesen Hollandiából.   ..
népszolga 2008.04.28 08:38:34
Nou San Trafford Kösz, MLSZ 2008.04.24 14:11:00
Erwin Koeman a magyar szövetségi kapitány. Hm. Beérett a kopasz szervezkedése, csak addig erőszakoskodott, csak addig fondorlatoskodott, míg hozott nekünk ajándék kapitányt. Szép, új, még alig használt. Nálunk aztán kisérletezgessen kedvére, bontogassa szárnyait. Nem tetszik ez…..
Igazi össznépi poszt következik, mert többeket megihletett az "emberszeretet gazdag érclelőhely" kifejezés illetve a körülette látható levél. Persze nehéz ellenállni egy "SZERENCSEKÍVÁNAT -A ELEKTRONIKUS LEVÉL NYERT LOTTÓ" kezdetű emailnek, a Homár sem tett…..
népszolga 2008.04.22 03:09:44
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Két sorsdöntő mérkőzést játszik az aktuális divízió 1-es világbajnokságon a magyar jégkorong-válogatott. Az egyiket történetesen a házigazda Japán ellen. Nemcsak a tét jelentékeny, hanem az érdeklődés is elsöprő, már-már nagyobb, mint amire számítottunk. Úgyhogy…..
népszolga 2008.04.16 14:09:09
népszolga 2008.04.16 14:14:33