Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kéz A Mancsért

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2015.07.06 - 2015.07.12   Ez a hét sem telhetett el úgy, hogy ne lett volna egyetlen bejelentés sem, és ne került volna gondozásunk alá még több kutya, ám de lettek boldogabbnál boldogabb kutyusok is, akiket örökbefogadtak.   Egy apró, félnénk rémült kutyus várt…..
Ismét örökbefogadó napot tartunk 2015.07.18.-án, azaz szombaton.Várunk mindenkit sok szeretettel egy Örökbefogadó Napra, a Nagy TESCO parkolójába!Fogadj örökbe kis, közepes vagy nagy kutyát. De ha nem áll módodban örökbe fogadni, segítsd munkánkat pénzbeli adománnyal, hogy a…..
2015.06.29 - 2015.07.05. Ahogy közeleg a nyár, egyre több kutya kerül gondozásunkba. Jelenleg több, mint 40 kutya van. Bejelentések tömkelege érkezik hétről hétre. Egy sérült anya kutyus, a kölykeivel vár/t/ segítségünkre, ám a hely nem megoldható, csak…..
3. Heti Beszámolónk A kutyáink, mindannyian szerető gazdikra lelnek, szeretetet, gondoskodást kapnak, akár milyen messze is vannak. Mindig gondolnak ránk is, hogy milyen jó, hogy rájuk találtunk. A héten is, bejelentések sorozata jött, de emellett régi kutyusaink is,…..
2. Heti Beszámolónk A héten is, mint a többin, a folytonos bejelentések, ám a helyek határán tartunk ismét. Sajnos, mi sem vagyunk csodatevők, így nem tudunk minden kutyát a gondozásunk alá venni. Na, de lássuk is, mi történt a héten. Bejelentés érkezett, hogy kettő kutyus…..
Immár, 14. alkalommal rendeztük meg, az Örökbefogadó Napunkat. Sok kutyusunk kapott jó szavakat, sok simit és jobbnál jobb gazdikat. 9 kutyusunkat fogadták örökbe, akik már nagyon élvezik a családi környezetet, a sok törődést és az új életüket.  Örökbefogadottak: Morpheus,…..
1.  Heti beszámolónk.   Minden hét, utolsó napján, megmutatjuk nektek, röviden tömören, hogy mi is történt a héten.   Előző hétről pár szót ejtve csak.. Sok kis apró, alig pár napos kutyus került gondozásunkba.. Voltak, akik sikeresen túlélték, az emberi…..
Ismét örökbefogadó napot tartunk 2015.05.16.-án, azaz szombaton.Várunk mindenkit sok szeretettel egy Örökbefogadó Napra, a Nagy TESCO parkolójába!Fogadj örökbe kis, közepes vagy nagy kutyát. De ha nem áll módodban örökbe fogadni, segítsd munkánkat pénzbeli adománnyal, hogy a…..
Az Egyesületünk, olyan embereket, családokat keres, akik biztosítani tudnak helyet kutyáinknak. Még mielőtt bárki is arra gondolna, hogy neki kell mindent vállalnia, kitérünk arra is, hogy az ideiglenes befogadóknak, csak a helyet, a szeretetet illetve a törődést kell biztosítania, a…..
Itt rövid betekintést kapsz munkásságunkba, tevékenységünkbe! Honlapunk: http://kezamancsert.hu/ Facebook-os oldalunk: https://www.facebook.com/kezamancsert.egyesulet/   Kéz A Mancsért....