Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rossi Judit

24 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2019. december 4. szerda, ezt a napot sosem fogom elfelejteni, amíg csak élek... Éppen az SBO-n vártam a sorom, hogy a varratokat kiveszik a bokámból, amikor is megcsörrent a telefonom, Anita a nevelőszülő tanácsadóm hívott. Lazán közölte velem, hogy van egy 2 hetes kislány, ezt és ezt kell róla…..
5 éve ilyenkor Karácsony előtt furcsa dolog fordult meg a fejemben a fitnessel kapcsolatban. Azt hiszem, hogy besokalltam, nagyon durva hullámvölgy jött az amúgy szeretett vállalkozásomban. Ki akartam szállni, abba akartam hagyni, de nem tudtam, hogy hogyan is kellene. Nem volt más tervem, csak azt…..
  Foglalkoztunk már gyerek legyen/ne legyen témával…a házassággal, a szerelemmel, a nem szerelemmel…sőt, még az egészséggel is…és akkor most jöhet a diéta, az egészséges életmód… Érdekes dolgokat produkál az élet. Soha sem voltam az a főzögetős, pláne nem sütögetős fajta. Inkább mentünk étterembe…..
Minden nőben lakozik egy Anya, egy Vadmacska és egy Királynő. Sok nő azonban egész életében nem tudja felszínre hozni mindhármat. Mert fél. Fél a Vadmacskától, akit az ösztönei vezérelnek, és mindig megkapja, amit akar, de őt nem kaphatja meg mindenki. Mert ki kell érdemelni. Buja, vad, szexis,…..
Van úgy, hogy valami motoszkál bennünk és nem hagy nyugodni minket. Először elhessegetjük, majd később már olyan erővel tör felszínre, hogy esélyünk sincs tovább eltitkolni elsősorban saját magunk elől. Hiányzik a szerelem. Nem kérdés számomra, hogy a világot ez tartja mozgásban. Persze,…..
Sok idő eltelt azóta, hogy az utolsó bejegyzésem megírtam...de úgy érzem, hogy eljött az ideje, hogy folytassam... Furcsa dolgok történnek a világban, és velem is fura dolgok estek meg az elmúlt fél évben. Globális változás zajlik a Férfi és a Nő között. Az energiák kiegyenlítődnek, a férfi…..
Mi NŐK, rendkívül bonyolultak és szeretni valóak is tudunk lenni! Nem mindig azt mondjuk amit gondolunk, mert titkon reméljük, hogy majd TI férfiak erre magatoktól is rájöttök, és megteszitek azt amit mi a jelekből üzenünk Nektek! Sokszor nem értitek, mit miért is mondunk, és…..
Rossi Judit 2015.10.23 21:53:17
@Talánholnap: Szia .....! )(nem tudom a keresztneved....)
Az én barátnőim inkább azt szokták mondani, hogy milyen jó nekem, hogy olyan bátor vagyok, hogy ki merek lépni nem működő kapcsolatokból. Nagyon bátor vagyok...és mire megyek vele? ...hogy egyedül vagyok. Igen, talán túl sokat agyalok....:)
Rossi Judit 2015.10.24 22:05:21
@Talánholnap:noikozpont.blog.hu/2015/06/22/induljunk_639
Ebben a részben minden benne van rólam...a facen megtalálsz...:)
Őszintén bevallom, hogy a blogírás gyakorlatban kicsit más, mint képzeltem. Sok ötlet van, és sokan sokféleképpen reagáltok, így egyes bejegyzések után el-elkanyarodik a téma. A minap kaptam meg, hogy egy történetet nem fejeztem be, pedig ez is része, pontosabban része volt az…..
Rossi Judit 2015.10.20 07:57:11
@Talánholnap: Köszönöm a hozzászólásodat! :) Tudom, hogy mindennek 2 oldala van, de én csak a női oldalról tudok beszélni, mivel ezt élem át. Igen, és azt is tudom, hogy 2 emberen múlik egy kapcsolat milyensége. Valamiért ebbe a kapcsolatba egyikőnk sem tett bele eleget ahhoz, hogy működjön hosszú távon.
Megérkezett Ő, csak jött és örültél neki. Boldogan vártad az első találkozást és az érzést, hogy megdobogtassa a szíved. Hogy ha ránézel, megszűnjön a világ, és csak Ő és TE létezzetek. Vártad, de nem jött... hiába kerested magadban. Nem értetted, hiszen Ő lenne az…..
Az egyik legnehezebb dolog a szakítás, olyannyira, hogy sokaknak annyira nem megy, hogy visszatérnek volt párjukhoz különböző okokból. A szakításnál többnyire nem a szívünkkel, hanem az agyunkkal döntünk. Olykor azonban miután véget vetettünk egy kapcsolatnak, ismét…..
Most úgy döntöttem, hogy kicsit "csalok". Mint nagyon sokan közülünk, én is facebook függő vagyok. Nagyon sok "okosságot" lehet ott olvasni.  Ezt az idézetet valamelyik nap találtam és nagyon megfogott... “Az emberi szív nagyon gyenge. Könnyen születnek benne érzelmek: harag,…..
Amikor elindítottam ezt a blogot, úgy terveztem, hogy a tudásomat, tapasztalataimat megosztom Veletek, és nem is igazán gondoltam abba bele, hogy hogyan fog ez rám visszahatni. A mostani cikkem igazából erről is szól. Rájöttem (na, nem most, csak most szembesültem vele igazán), hogy…..
Eljött a nyár, ilyenkor nemcsak a napsütéses órák száma nő meg, hanem az esküvők száma is jelentős növekedést mutat az őszi, téli hónapokhoz képest. Hétvégenként, főként szombatonként lépten-nyomon házasulandó párokba és násznépekbe botlunk. Ugyanakkor manapság a…..
Hát, ez nagyon régen történt…olyan régen, hogy már szinte olyan, mintha nem is velem történt volna… 20 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a volt férjemmel. A megismerkedésünk idején töltötte sorkatonai szolgálatát Cegléden, a katona focicsapatban. Egy teremfocin néztem ki…..
Ahogy a “kívánságágyas” bejegyzésben írtam, már nagyon vágytam egy erős férfira, mert az eddigi kapcsolataimban mindig én voltam a domináns. …és amikor megkapod a FÉRFIT, akkor…..
Ahogy a testem gyógyult és egyre jobban működött, fokozódó vágy alakult ki bennem legbelül, hogy a szerelmi életem is rendeződjön…de el sem tudtam képzelni, hogy hol és hogy fogunk egymásra…..
Először is a helyes hozzáállás megtalálásával. Hidd el, nekem sem volt könnyű, neked sem lesz az. Fontos megtanulnod néhány alapvető dolgot. A candida csakis akkor győzedelmeskedhet feletted, ha a szervezeted gyenge. Az első és legfontosabb lelki békénk, nyugalmunk…..
Most lehet, hogy sokan csalódni fogtok bennem, de akkor is őszinte leszek. Sajnos ritkán jutok odáig, hogy edzek. Mindig azzal a dumával jövök, hogy nincs rá időm. Tudom, hogy ez kifogás, de ez van. Szüleimnek köszönhetően, jó genetikával rendelkezem és a fiatal koromban végzett…..
Köszönöm a sok pozitív visszajelzést az előző bejegyzésemhez. Ezek ráébresztettek arra, hogy írjak egy olyan témáról, amit nevezhetünk úgy is, hogy az én "gyermekem"... Mint ahogy már írtam, van nekem egy csodálatos fitnesstermem, mindenféle sportolási lehetőséggel. Ez a…..
Sokan, sokszor kérdezik tőlem, hogy nekem miért nincs gyerekem. Annak idején fiatal lány koromban úgy képzeltem el, mint a legtöbb normális nő, férjhez megyek és szülök legalább 2 gyereket. Nagyon szeretem a gyerekeket, el sem tudtam volna képzelni, hogy nekem ne legyen gyerekem.…..
Aztán végre elérkezett a várvavárt január. Imádom ezt a hónapot… A látvány, hogy állandóan tele van a terem, elmondhatatlan, leírhatatlan. A szívem összeszorul ilyenkor a boldogságtól. Ezt csak az értheti meg, aki olyan munkát végez, ami boldogságot okoz neki, amit tiszta…..
3 hét alatt, november elején találtam lakást, az én kis kuckómat, ahol a mai napig is éldegélünk Szergejjel, a vörös kis kandúrommal. Az első pár hét furcsa volt egyedül, nem szuszogott senki mellettem, kivéve Szergejt, nem kérdezte meg senki, hogy milyen volt a napom. Ha őszinte…..
Tavaly október 23-án reggel arra ébredtem, döntöttem és költözöm…az exem meglepődve fogadta hirtelen elhatározásom, de mind a ketten tudtuk és éreztük, hogy itt az idő a változásra. Sokat segítettük egymást az együtt töltött idő alatt, de most elválnak útjaink. Ennyi…..
Rossi Judit vagyok, egy kecskeméti női fitnessterem tulajdonosa, végzettségem szerint testépítő-fitnessedző. 12 éve foglalkozom a fitnesszel, a hölgyek  testét és lelkét szépítem kis csapatom segítségével. Azok közé a szerencsés emberek közé tartozom, akinek a munkája a hobbija és a hobbija a…..