Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alien Prince

22 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napló gyermekeimnek Egy blog 2021.06.09 12:00:54
Tegnap valahogy kiszaladt a számon és azóta is ezen gondolkodok:  Nagyon szeretnék írni egy blogot - és nem megmutatni senkinek.   ..
Napló gyermekeimnek Mi értelme? 2021.06.08 08:55:00
Ez a leggyakrabban hangoztatott kérdés, amit felteszek. Persze inkább valahogy így: ennek meg mi értelme?..
Napló gyermekeimnek Szívdobogás 2021.06.07 08:54:54
Elmentünk a volt sulim mellett. Ahogy az autó megy, azt kérdezi anyu: ugye ilyenkor kicsit gyorsabban ver a szíved? ..
Elsőre erősnek tűnt ez a szó, de meggugliztam és azt mondja ez olyan, "amikor valaki olyan krízishelyzetbe kerül, amellyel nem tud megbirkózni, nem képes ahhoz alkalmazkodni, nincsenek olyan stratégiái, viselkedési mintái, amelyek azon átsegíthetnék". Na most ez asszem kipipálható. Nem orvosi…..
       Az ideológiai tévúton járó brit konzervatív kormány minap kiadott egy útmutatót az iskoláknak a tantervekről.  A brit konzervatív pártot 1834-ben alapították meg, amikor a magyar államfő Bonaparte Napóleon apósa volt, és nyilván nem véletlenül, Marx Károly pont 16 éves volt.  A brit…..
Napló gyermekeimnek A mór 2020.08.01 22:48:51
Ha Skóciába költözöl, akkor el tudom képzelni, hogy a közelben lakj. Ezt válaszoltad arra a felvetésre, hogy költözz velem. Nem azonnal válaszoltad, hanem átgondolva, tíz perc megfontolás után, tudatosan. Kevésbé megalázó aligha lehetett volna.  (Innen)..
Kaló Jelnő mondogatta azt a viccet (?), amiben a pszichológushoz elmegy a csaj és azt mondja: "Doktor úr az a probléma, hogy nem szeretem a férjemet!". Mire a doktor: "Hát szeresse!"..
Napló gyermekeimnek Esély 2020.07.17 02:28:00
Döbbenetesen naív tudok lenni néha. Ami azt jelenti, ostoba...
Napló gyermekeimnek Félek 2020.07.16 01:49:28
MertDe Most éjszaka van. Nemrég ébredtem, rosszat álmodtam, és eszembe jutott, félek...
Major Tamás és Sinkovits Imre Darvas Iván Major Tamás Sötét erői felett győzedelmeskedünk. Ravasz lépést keresünk! Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
Alien Prince 2019.07.27 12:13:21
@misa_80: 1. Fc5 d6 2. Bxd6+ Kxe7 3. Bd7+
Fxd7?
és folytassátok is.  Én mintha elfejtettem volna hogy kell. Pedig az élet nem egyenlő a vegetálással.  Ma is csak ülök a gép előtt és nem is tudom hová tűnt el az idő: valahogy elillan. Csinálni kéne valamit, dolgokat - de nem megy, elfelejtettem hogy kell. Ki kéne mozdulni, kellene egy hobbi, egy…..
Két probléma van itt, amit nem tudok orvosolni. Összefügg, persze, de attól még kettő. Egyrészt a folytonos halogatással, lassúsággal mindig úgy jön ki, hogy hétvégén is van munka. Persze sokat is vállalok, el kéne engedni ezt a doktorit, nem lehet mindenki PhD. És itt a vállalkozás is. Anyátok is…..
Napló gyermekeimnek Think positive 2018.09.14 13:10:51
Igazság szerint utálom az összes ilyet bullshitet. Ma egy egész napot szenteltünk neki a Healthy you - healthy University jegyében...
Valahogy úgy érzem magam, mint a csapat, amelyik az első meccs katasztrofális veresége után a visszavágón beszed gyorsan pár gólt. Még elég sok van a meccsből és le kell játszani. ..
Napló gyermekeimnek A hazugság 2018.07.21 14:06:30
amiben élünk, az a család. Emlékszem, mennyire meg voltam lepődve és ki voltam akadva, amikor kiderült valami blogbejegyzésből vagy ilyesmiből, hogy anyátok válni akar. Ez akkor volt, amikor beköltöztünk a házba, a házunkba, amit együtt építettünk, amiben a jövőnket képzeltük el. Azóta annyi…..
Napló gyermekeimnek Hiányzik 2018.05.04 16:23:20
aki nincs itt. Régóta nem írtam, mert mindig van valami amivel félre lehet tenni, és ez a napló nem igazán az én világom, de gondoltam most elmondom, hogy NAGYON üres az a szoba...
Napló gyermekeimnek Bolt 2018.03.13 08:39:30
Tegnap nem vetted neked semmit. Voltam boltban, eszembe is jutott, de nem vettem, mert tartok tőle, hogy nem ennéd meg azért, mert én vettem. Talán nem először nem veszek neked semmit, de először vagyok rosszul emiatt...
Nem értem. Nem tudom mi történt. Meg vagyok döbenve, szégyellem magam és el vagyok keseredve egyszerre...
Napló gyermekeimnek Céltudat 2018.03.10 12:33:07
A-nak. Sokáig örültem a céltudatosságnak, az akaraterőnek, amit látok dolgozni benned, de néha ijesztő is. Bennem nincs ekkora akaraterő, céltudatosság, ezért irigy vagyok kicsit, ez a vizsgákon, érettségin, egyetemen könnyen át tud segíteni, és a későbbiekben is hasznos tulajdonság lesz.  ..
Napló gyermekeimnek Jelek 2017.12.31 10:48:49
(Nem tudom, mennyire emlékeztek az időre, amikor ez íródik, magam elfelejtek mindent egyből, nincs az időnek kerete csak folyása, volt, van, lesz - hogy ez mennyire zavaró? néha nagyon - szóval vagy nektek, vagy csak magamnak, de azon agyalok, hogy kellene valami időbélyeg, valami, amiről emlékezni…..
vagy maradjunk együtt a biztonságos langymeleg szarban? Mostanában ez foglalkoztat sokat. Együtt lenni kényelmes és olcsó, de lassan gyilkol. A legnagyobb baj, hogy elvárásaim vannak: szeretném, ha rám nézne valaki, ha megérintene, ha fontosnak tartaná,m ami nekem fontos (de legalább nem szarna…..
Úgy tűnik, mintha mostanában egyre gyakrabban kerülne elő ez tőletek. Tudom, a suli, meg a tapasztalatok, de azért ezzel vigyázni kell.  ..
  Itt egy tanács Billy bácsitól: És itt van egy tőlem:..
Már régóta kering a fejemben a gondolat, hogy írok egy blogot nektek. Persze az is lehet, hogy ez csak kifogás, hogy nektek, valójában csak azt leplezem, hogy nincs kivel beszélnem. Gondolkodtam a hogyan lettem ilyen szánalmas címen is, de rájöttem, hogy szánalmas akkor lehetnék csak, ha valaki…..
Nem ez az első alkalom, hogy erről a sorozatról írok, de talán furcsának tűnhet, hogy most kifejezetten a 6. évadot választottam témául, hiszen korábban nem beszéltem külön az egyes évadokról. Hogy ezúttal mégis megteszem, arra egyetlen mentségem van: az, hogy a 6. évad alapvetően különbözik a…..