Regisztráció Blogot indítok
Adatok
telekigy

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eleged van abból, hogy bárhova is teszed otthon azt az „átkozott” wifi-routert (vagy teszi a kábeles), mindig van olyan része a háznak, ahol nincs elég térerő? Ne aggódj, nem kell méregdrága, irodaházakban alkalmazott sugárzóra szórnod a pénzed, az alábbi filléres praktikával ugyanis könnyedén…..
telekigy 2016.04.19 10:29:43
@FaBRiK: A szig szalag nem jó a spray rögzítésére. Csak a pepita cérna a kiváló!
A helyzet mutyi-téren változatlan, illetve igenis változik: sajnos rossz irányba. A Freedom House 2015-ös legfrissebb jelentése szerint azon felül, hogy tovább romlott Magyarországon a demokrácia állapota és az igazságszolgáltatás függetlensége, korrupciós ranglistájukon is…..
telekigy 2016.04.15 16:59:00
@Irbisz: Azért írsz ékezetk nélkül, mert ez nemi izgalmat okoz?
Most szakadt ketté a Fidesz. Nem, nem hullik darabokra, nem oszt senki lapot Tóbiásnak vagy Gyurcsánynak, az ő szekerük ettől függetlenül gurul vagy rohad el félúton. A Fidesz nevű halmaz azonban aligha lesz egyben tartható 2018-ban. Lesz egy rész, amelyik megmarad Fidesznek, ez lesz a visszataszító…..
A címben található helyesírási hibával ismerem el, hogy a hatvanadik évében járó szocialista politikus fejlődésről tett tanúbizonyságot. Végre megtanulta azt, amit már a pesti Berzsenyi Gimnáziumban kellett volna tudnia: felkiáltójelet csak a felszólító mondat végére érdemes kitenni. (Ha a kijelentő…..
"Olyan jó látni, hogy a magyar televízió semmit nem változik. Ugyanolyan csökött, kommunista, szívtelen, ostoba, nem nyitott és nem ambiciózus. Borzasztó" – mondta Kulka János D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című beszélgetős sorozatában. A műsorvezető ennek kapcsán elmesélte, hogy többször is…..
Tíz éven át szórakoztatta a retró iránt fogékony nézőket a Kívánságkosár, a köztévé egyik kedvelt műsora, amiben még lehetett klasszikus Antal Imre-klipet látni, és nem volt olyan adás, amiben Karel Gott vagy Máté Péter ne búgott volna a tévét árgus szemekkel…..
Nyáron a melegben hamar megjelennek a bosszantó legyek és darazsak. Főleg, ha az ember a kertben grillezik a barátaival. Szerencsére a darazsak és a legyek ellen is lehet védekezni egy filléres módszerrel, így nincs többé szükség a drága bolti csapdákra. Talán nem kell…..
telekigy 2015.08.01 10:31:59
@Arcade Macho: beomlo = beomló, nalunk = nyalunk?, lodarazsak = lódarazsak, miért kerül 100HUF-ba egy sor?, és mekkora sor? Tanulj meg magyarul, Te éktelen barom. Kell nemi izgalom?
Azon lehet vitatkozni, hogy való-e kutya a vonatra, vagy sem, de mai beküldőnk egy érdekességre mutat rá levelében. Két ugyanolyan típusú kocsi egyikében lehet kutyát szállítani, a másikban nem, csak azért, mert az egyik helyjegyes. Biztos jól végiggondolták ezt a szabályozást a…..
Igazából az a meglepő, hogy nem cuppantak rá a piacos kiskapura a kisker cégek hamarabb. Annak idején, amikor a sajtó a vasárnapi bezárásos törvény részletbaromságain nyammogott, többen is megírták, hogy piaccá, vagy fesztivállá nyilvánítással mentesülni lehet a zárás…..
telekigy 2015.07.07 15:59:34
@balmoral: Ha rendesen 4 évenként lesznek választások, akkor 2432-ben nem lesz!
Tarlós István főpolgármester úgy akarja felépíteni a Római-parti mobilgátat, hogy figyelmen kívül hagyja a környezetvédelmi szempontokat. Ez több száz fa kivágásával jár és visszafordíthatatlan környezetkárosodást okoz. Emellett kezdeményezésére kiemelt állami…..
telekigy 2015.06.17 14:27:45
@bölcsbagoly: Tarlós et. 1989-2006 között kerületi polgármester. Akkor ki nem bontatta le az engedély nélküli építményeket. Most persze már késő, mert az idő múlásával ezt már nem lehet mindenkivel megtenni. De azért fizessenek az ártéren élők. Pl. visszamenőleges hatállyal 1989-től árvízvédelmi illetéket, melyet az APEH (jelenleg NAV) adó módjára hajt be. A befizetett illetéket kamatadó és EHO terheli. A fellebbezési illeték egyenlő az árvízvédelmi illeték összegével. Ha ebből összejön az 1-2 stadionnyi összeg, akkor már meg is van pénz a mobilgáthoz. Persze ki kell írni közbeszerzést LED-es világításra, hogy a mobilgátat a felúszó menekültek ne tudják igénybe venni.
Én itt élek a rómain, és nem kell semmilyen védelem. Pláne nem árvízvédelem. de lehetne árvíz elleni védelem. És ne a katasztrófavédelem védjen, hanem a katasztrófa elleni védelem. Magyarország, így nem szeretlek!