Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marvel Paraszt

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Disney nagy tervei a Star Wars-univerzum kiaknázására az új fejlemények szerint teljes mértékben megvalósulnak: a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet a második legjobb decemberi nyitóhétvége birtokosa lett rövid úton, nagyon erős forgalmat bonyolítva. Az összpontosuló figyelmet a Váratlan…..
Marvel Paraszt 2016.12.18 19:56:21
@Repce Manó: sajátos, mondhatni teljesen egyéni a filmes ízlésed, intim rálátásod az alkotásokat övező felhajtás folyamataira illetve hatásaira, egyenesen irigylésreméltó! nagyon örülök hogy végre valaki kimondta azt amit én abszolút ellentétesen gondolok!
 - SPOILERMENTES - Két évtizede, hogy a Föld megküzdött az idegen betolakodókkal, és a globális fenyegetés egyesítette fajunkat. Ezáltal eltűntek a nemzetek közti torzsalkodások, így az emberiség nagyobb fokozatra kapcsolva energiái javát a kutatás-fejlesztés és az innováció szolgálatába…..
Marvel Paraszt 2016.06.25 09:19:49
@Ficus Cucis: köszi az infót! ha béna volt a csaj az azért fordulhatott elő, mert a színészvezetés huszadrangú képesség Emmerich kelléktárában, plusz az sem kizárható hogy nem túl izgalmas a szerep sem.

ufó fejjel két szerepet is adhattak volna neki - bár gondolom az már túl gázsi :D

de köszi még egyszer!
Minden további, felesleges szószaporítás helyett íme az első normális előzetes...
Birodalmi lépegetők és az utolsó skót király! Nem annyira star warsos, de mégis!  ..
Marvel Paraszt 2016.04.10 23:21:58
@Richter Géza: lézerpontosan így vagyok ezzel én is...és már többször megnéztem ezt a szart mint a Civil War előzetest! el fogom veszíteni a nickemet :D
A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala elsöprő győzelmet aratott az amerikai pénztáraknál, minden idők hatodik legmagasabb első hétvégi eredményét szállítva. Eközben a Bazi nagy görög lagzi 2. is érdekelte valamelyest a nézőket...
A nyár utolsó nagy durranásának szánt Fantasztikus Négyes befürdött: nem csak a kritika hagyta helyben, de a nézők is látványosan álltak ellen az újabb szuperhős-revideálásnak, s…..
A Variety értesülései szerint a Disney Benicio del Torót környékezte meg a 2017 májusára datált Star Wars: Episode VIII egyik prominens szerepével. A galaktikus galádkodás nem áll messze a Puerto Ricó-itól, szóval nem sokkolna tán annyira senkit, ha még vörösen izzó kardot is…..
A Marvel-művek legújabb tagja is a tervek szerint sült el az amerikai mozikban, hiszen A Hangya elsőséget szerzett közel 60 millió dollárral. Feleekkora bevételt ért el, mégis nagyobb dicsőség jár a Kész katasztrófa című Apatow-vígjátéknak, amely a harmadik helyről néz szép…..
Marvel Paraszt 2015.07.20 00:10:15
@NorthopViggo: mi, a keményen dolgozó kisemberek örülünk a stúdiónk sikerének, nem pedig mások bukásának. ők még nem vertek át minket, és ha nem is mindig a maximumot hozzák, de bóvlit nem sóztak ránk egyszer sem. szemünk ragyog, hitünk tiszta, és jó sokan vagyunk. :D
Oscar Isaac azért jobban fest kék izéként az Entertainment Weekly hasábjairól kiollózott jelenetfotókon ill. borítóképen, mint anno Arnold egy másik képregényből szalajtva. UPDATE: Egy tegnap kimaradt forgatási képen kívül további mutánsok, valamint egy eddig meg nem…..
Az nem vitás, hogy gondolkodás nélkül menne a falamra, de azt még nem döntöttem el, hogy a képet, vagy tökéletesen esszenciális Tarantino-szlogent imádom jobban. UPDATE: 40 év után Ennio Moriccone újra…..
Marvel Paraszt 2015.07.12 16:44:36
@Ficus Cucis: remek, pont idéztem volna én is. :D Remélem legközelebb Cameronnal dolgozik majd, annak is ilyen...hogy is mondjam csak...laza az integritása
Több nagyra becsült oldal is megírta ma, hogy a készülő új Pókember-filmbe a címszerepet játszó Tom Holland mellé az Oscar-díjas Marisa Tomei társulhat, mint May néni. Ezzel akár egy izgalmas új szálat is beleszőhetnének a sztoriba "dögös nagynéni" címszó alatt, és hát meg…..
Az igazság lassan ideát van. Scully és Mulder visszatérése előtt a Fox-csatorna egy 201 napos maratonba kezd, melynek során levetítik az egész sorozatot, ami után persze jöhetnek majd az új epizódok januárban. Az eseményt beharangozó trailerben pedig már a nagy visszatérésből is…..
aeon flux az új pókember pedig... 2015.06.23 18:45:00
A Variety-nek hivatalos források is megerősítették, hogy A lehetetlenben megismert, majd a Majd újra lesz nyárban ismét felbukkant Tom Hollandra esett a választás: ő öltheti magára Pókember piros-kék gúnyáját. Ezt először a következő Amerika Kapitányban teszi, amelyet majd…..
Az aktuális popkorngép-nyűvő blockbuster egyszeriben előreugrott a box office-evolúciós létrán, és befészkelte magát a nyitónapi ranglista dobogójába: 82.8 millió dolláros rajtnál csak a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. része (91.1m), illetve a múlt havi Bosszúállók:…..
Marvel Paraszt 2015.06.14 17:33:25
@Lord Picard 87: @Repce Manó: és mikor láttatok utoljára moziban miniatűr filmet? 1987-ben a Vérbeli hajszát vagy 89-ben a Drágám a Kölykök összementeket?

Én úgy megnéznék már egyet a mai technológiával... :D
Túl nagy őrültségeket nem várhattunk a Mad Max: A harag útja kapcsán, már ami a magyar prezentálást illeti, bár az, hogy feliratos vetítés is lesz a filmből, súrolja a határt. Sőt, akad még más is... Tom Hardy – Király Attila. Aki csak a múlt hónapban jegyezte meg…..
Marvel Paraszt 2015.05.19 22:57:54
@Spawn85: @Cucuminator: én pedig fanatikus rajongója vagyok az eredeti trilógiának és még nekem is bejött. erre varrjunk gombot! :D
Súlyos milliók röpködtek ezen a hétvégén az amerikai mozikban: mind a Tökéletes hang 2., mind a Mad Max: A harag útja maximalizálta magát –vagyis hát fogjuk rá, hogy utóbbi is–, és ezzel kiváló alkalmat szolgáltattak pár tanulság levonására. Azon túl, persze, hogy…..
Marvel Paraszt 2015.05.17 19:20:31
@Takács Máté: ezen most nagyon nevettem :D

hát nem sokon múlott, hogy az Ultron is lenyomja a Max-et, de még így is rendben van.
Marvel Paraszt 2015.05.17 20:40:28
@Repce Manó: akkor ez magyarázza az enyhén billegő, ballonkabátos nézőket
A Terminator Genisys hétvégén megjelent, SPOILERES – az elolvasomra kattintás a továbbiakért csak saját felelősségre! – karakterposztereit elnézve még mindig fokozhatók az abbéli aggályok,…..
Marvel Paraszt 2015.05.13 10:35:02
@Gunner: tehát már a Salvation előtt is megfordult valakinek a beteg elméjében ez a tévésorozatba illő fordulat. amúgy olvastam egy korai T3 forgatókönyvváltozatot, hát azért sem hullajtottam könnyeket.

@LasDen: nem, bár inkább arra lennék kíváncsi Emilia Clarkenak hogy tetszik. én beérem a "false advertising" jelzővel, révén nem látom hogy a csaj terhes lenne a képen, ami indokolna némi emlőnövekedést. de talán a film majd majd megmagyarázza, hogy az ott valójában a T-X, aki szándékosan megnövelte a dekoltázsát, hogy ezzel segítse elő Kyle Reese hajlandóságát a megtermékenyítésre...de ha ő robot, akkor hogy lehet terhes? jaaa igen, a Cyborg 3 -The Recycler (1994) már ezt megválaszolta. :D
Marvel Paraszt 2015.05.14 09:37:02
SPOILER (vagy nem)

@doggfather: a megtermékenyíthető robottól már csak egy lépés a megtermékenyítő robot...lásd. Battlestar Galactica, Cyborg 3 - The Recycler (1994)

viszont így Kyle Reese (Jay 'Lapaj" Courtney) legalább nem szaporodik. :D
Amikor az ember nyugodtan hátradőlne abban a hitben, hogy Hollywood már kihányta magából az év legbénább marketingmegoldásait az új Terminátor kapcsán, akkor jön ez, és nehezen találunk szavakat. Most komolyan, ez mi volt, de legalábbis hogy gondolták? A válaszokat mindenki…..
Elkészült a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala első magyar szinkronos előzetese, ami az InterCom jóvoltából az IGN Hungary oldalán debütált, és most itt is bemutatkozik. Mivel ugyanekkor a film nemzetközi fronton a Batwing következő promóciós rajzaival támad, a mai nap…..
Marvel Paraszt 2015.05.13 15:13:45
@Atkakukac1989: @LasDen: Uraiiim! :D mondjatok már légyszi' olyan Marvel filmet aminek a végén nem oldották meg az adott konfliktust és úgy éreztétek hogy a dramaturgia hiányolt egy fajta lezárást.
Marvel Paraszt 2015.05.13 17:20:52
@LasDen: amit te említesz azok mellékszálak, amiknek itt a jövőben még lesz szerepük, míg egy hagyományos film esetén ugyanezek a mellékszálak funkciójukat betöltése után eltűnnek.

ha Ultron csak a film utolsó negyedét kitöltő végső összecsapás katalizátora lenne már akkor sem beszélhetnénk arról, hogy csendesen farvizelt, de az afrikai összecsapást és a koreai hajszát is az ő figurája provokálta. ha kiveszed a filmből, akkor talán az ikrek egyszer majd átsuhannak a bevándorlásiakon, megtalálják a Bosszúállókat New Yorkban, ahol Tony azon fog keseregni, hogy három nap alatt semmit sem tudott kezdeni Loki pálcájával. Ez is egy film lehetett volna, igen.
Úgy tűnik, a Mad Max a trailerek után a kulisszák mögé betekintő kisfilmekkel áraszt el bennünket a hazai premierig hátrelévő időben, a múltkori, interjúkkal megtámogatott kedvcsinálók sora ugyanis folytatódik. Ezúttal Furiosa (Charlize Theron) és Nux (Nicholas Hoult), illetve a…..
Nic Pizzolatto nyilatkozata szerint A törvény nevében folytatásának alapötlete mindenhol falakba ütközött, hiszen "az USA-nak nincsen titkos, okkult históriája, csak gonosztevő férfiak és nők vannak",…..
 - SPOILERMENTES -* Tony Stark képtelen átugrani a saját árnyékát, amikor a többi Bosszúálló tudta nélkül ráveszi Bruce Bannert, hogy földönkívüli technológiával kísérletezve mesterséges intelligenciát hozzanak létre. Az Ultron békefenntartó program ahelyett, hogy üzembe helyezésével végre…..
aeon flux folytatódik? 2015.05.09 10:31:00
Az ABC tegnapi finomkodása után az NBC már keményebb kézzel lendítette a kaszát, lecsapva az About a Boy, a Marry Me, a One Big Happy és a State of Affairs fejét, de a DC-s univerzumépítés sem hatotta meg őket, repült a Constantine is (nem mintha nem tudtuk volna). A megújítottak…..
Még igazán rá sem kezdett a Bosszúállók: Ultron kora körüli hisztéria, az MCU gépezete olajozottan tovább dübörögve már az Amerika Kapitány 3 pár hét múlva kezdődő forgatását állítja pályára. A rendező vagyis rendezők személye egy ideje ismert, az előző Cap-kalandot,…..
Az Marvel mozgóképes állatkertjének ízeltlábú szekciója plakátfronton folytatja az inváziót az itt megszokott középszerűség jegyében. Az aktuális küldetés célpontja ezúttal az Egyesült Királyság. "Heroes don't get any bigger" - na ez az, a közönség jelentős része is…..