Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!

0 bejegyzést írt és 359 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell ahhoz szilveszternek lennie, hogy az ember vicces (vagy inkább szomorú?) híreket olvasson. Nem is győztük őket összeszedni, pedig ezek csak az utóbbi egy hét hírei. ..
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.12.31 13:46:52
@Comte de Gippaud: "Számomra meg az volt döbbenetes, hogy a szocik 3 ciklust is le tudtak nyomni."

Hogy még jobban megdöbbenj pubi: azok, akik a komcsikat 2010-ig rendre hatalomba szavazták, most ugyanazok szavazzák a fideszkomcsijaidat hatalomba.
A szar ugyanaz maradt, csak most más segget talált magának amihez ragadni akar.
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.12.31 13:54:02
@6.Lenin: "honfitársamnak miért van szüksége arra, hogy a másikat, mert esetleg más véleménye van, minősíthetetlen hangnemben próbálja alázni, belekeverve a vétlen hozzátartozókat is."

Kérdezd meg erről a fidesz maffiát meg a hálózatát: a közmédiát, a sleppnek elprivatizált médiát, a plakát késztítő maffiát és íghy tovább. Majd azok felvilágosítnak téged, hogy ez azért kell, hogy a fideszes bunkó népség erre harapjon rá azzal a pöttömnyi eszével, ne pedig az országos lefedetts´égü fideszes lopásokra.
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.12.31 13:57:38
@Nagyorrú Barbi: "Szedjétek össze magatokat büdös bolsik! Egy '18-as vesztes választás utánra is kell energia! Tartalékoljátok erőtöket, meg a nyamvadt,alul iskolázott szókincseteket a magyarázkodásra, és a gyalázkodásra. Ehhez értetek. Sajnos csak ehhez..."

Az a szép benned csökött agyú gatyamagyarjában, hogy a bolsikra akarod azt a sötét, isklázatlan magyarparaszt jellemett ráhúzni, amit most éppen te mutattál be.

Ennyi eszetek van nektek, nemzeti fos zabálóknak.
Orbán Viktor egy zseni! Lassan itt van a 2018-as év, a Választások éve. Ilyenkor felbolydul a politikai élet. Még azok is véleményt formálnak, akik a korábbi években egy pillanatig sem foglalkoztak a hazai politikával. És mindenki érzékeli, hogy az élet ma Magyarországon rosszabb. Nem gazdaságilag,…..
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.12.28 16:03:54
@Jakab.gipsz:

mi van proli román, te is a ruszki trollgyár alkalamzaottja vagy mint az elmebereg bulgár birka?
Inkább menjél dolgozni te naplopó proli, mert a Blaha téren nem minden nap kapsz majd ingyen ebédet.
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.12.28 16:07:53
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Még piacképes trolként is értened kellene, hogy nem nekünk kell Brüsszel, ha mi kellünk nekik."

Persze te ruszki bérenc dezinformációs troll, ezért menekül minden magyar Nyugatra.
Te csak rohadj tovább az illib bulgár-ruszki nyomortelepeden, a Nyugat tovább röhög rajtatok.
Akik mindegy, hogy milyen vallásúak, zsidó, református, muszlim, vagy buddhista is lehet, mert nem hiszem, hogy Isten bármelyik egyházat is preferálná a többihez képest. De most mégis elmondanám nektek, miért vagyok én pápista, Ferenc pápa fun, katolikus kutya. Pro primo, tehát először: Római…..
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.12.24 13:07:37
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

te mint a Putyin internetes dezinformációs troll tábor tagja tökmindegy egyértelmü hogy a Kremlnek bégetsz. Azok meg apró pénzzel megfizetik hogy hasznos hülye vagy.
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.12.24 14:24:33
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

téged a szentpétervári putyini trollgyyár fizet a folytonos ruszki propaganda terjsztésért, ezt mindenki tudja.
Inkább menj a bolgár erdcőbe fát gyüjteni különben még megfagysz az illib államod gazdasági nyomorában.
Persze Ferenc pápa téged is imádkozik.
Minden eddiginél irritálóbb az a kupleráj, ami az úgynevezett orbánváltó oldalon kialakult. Előjön Botka egy újabb, a többiek számára minden eddiginél kedvezőbb ajánlattal, kap is a pofájába egy minden eddiginél erősebb szarvihart. A Gyurcsány-blogoktól megszoktuk, hogy fél éve csak Botkát ütik…..
- Merkel kilátásba helyezte az uniós kifizetések megvonását, pénzügyminisztere szerint menekültügyben egyelőre próbálkozzanak a tárgyalásos megoldással - Egyre képtelenebb háborút vív a magyar kormányfő Soros György ellen - Juncker terve, hogy az eurót vezesse be Magyarország is, remélhetőleg…..
A mai napon a 888.hu-n és a Magyar Idők online kiadásában, és e sorok írása közben a szebb napokat is megélt Origón a Független Diákparlamentről megjelent nevetséges hazugságcunamiról kiadtunk hivatalos sajtóközleményt, valamint jogi úton veszünk elégtételt az ott leírt rágalmakért (Gyetvai Viktor,…..
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.09.15 09:05:39
@VaradiJanos: @Dorottya Veres:

te soknickü elmebeteg, nálad nem is kell külön bizonyítani, hogy az orbán seggnyalók genetikai hulladékok, a bizonyíték te magad vagy.
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.09.15 09:18:33
@Dorottya Veres:

batyufasz, téged csak az elmegyógyintézetekből vágnak ki rendszeresen, mint reménytelen elmebeteget. Olyankor szoktál visszajönni blogolni, de itt csak tovább szokott romlani az állapotod. Amúgy meg tranzvesztita Terry Black lettél, hogy női nickeken nyomod a lényedet? Mi´ért nem buzibárba jársz ezzel a ferde hajlamoddal?
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.09.15 09:21:48
@Bolshevik:

megjött a 24-ik nicked Dorottya Veres-V´áradi J´ános fideszes melegnickecske`?
Egyetlen – mondvacsinált – terroristát sikerült nagy nehezen felmutatnia idegengyűlölő kampányában a kormányfőnek, most azt is elvették tőle. Itt állunk egy szem terrorista nélkül – pedig állítólag még Brüsszel is támogatta...
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.06.17 12:23:31
@atomic power 1986DucaDuca:

Kösz hogy elismerted hogy Orbán teljesen egészében ellopta a magánnyugdíjpénztár vagyonát ahelyett hogy államadósságot törlesztett volna belőle. Pedig hogy hazudozott a felcsúti tolvaja 2011-ben, hogy mekkora Kánaán lesz itt az államadósság visszafizet´ésben. Persze lett, csak már a fidesz tolvajaid zsebére:

ORBÁN: VILÁGREKORD MÉRTÉKBEN CSÖKKEN AZ ÁLLAMADÓSSSÁG

A magán-nyugdíjpénztári átalakításból származó forrásokkal 1345 milliárd forinttal csökkenti a kabinet az államadósságot - közölte a keddi kormányülés előtt a miniszterelnök az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Orbán Viktor bejelentette azt is, ősszel törvény születhet annak ütemezéséről, hogyan csökken az államadósság mértéke 50 SZÁZALÉK ALÁ.

Kifejtette: a mostani, 1345 milliárdos csökkentés azt jelenti, hogy az államadósság, amely ma az éves nemzeti össztermék 81 százalékán áll, egy lépésben 77 százalékra csökken. A kormányfő szerint ez "világrekord".

A 2012. január 1-jétől hatályos alaptörvény kimondja - idézte -, hogy a mindenkori éves nemzeti össztermék 50 SZÁZALÉK ALÁ KELL VINNI AZ ÁLLAMADÓSSÁGOT. Ennek ütemezéséről ősszel törvényt fognak alkotni, amelyet a következő években a kormányoknak be kell majd tartaniuk - jelentette be.
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.06.17 14:51:49
@atomic power 1986DucaDuca:

Tehát akkor még egyszer elismered, most már számokkal is, hogy Orbán lenyúlta a manyup vagyont. Az Orbán által beharangozott adósságcsökkentési célokból semmi nem lett, pedig még évi 1000 milliárdos megszorítást is tett a manyup vagyon lelopására. Ehhez képest ott jár, hogy a beígért évi átlag 4%-os adósságcsökkentésből be tud mutatni évi átlag 0,4%-ot.

A 2018-ra tervezett 50% alatti adósságrátából (amit még Alkotmányba is akart foglalni Orbán 2010-ben), lesz majd 73%.

Hát ennél fényesebben már tényleg nem lehet bizonyítani a tolvajkormányzás tényét!

Tehetségtelenek és tolvajok = Fidesz
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.06.17 14:56:17
@ben2:

hülye vagy mint minden behiszterizált fidesz birka. Miben merül ki Ahmed H terrorcselekménye? Hogy a kő mellé nem dobott egy fradi z´ászlót? Hát baszod, akkor a 2006-os rendőrdobáló magyar csürhe is mind terrorista volt.
Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. március 9. Hangos sajtószemle...
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.03.09 14:35:23
@zsindexes C I A spicli:

Szarosz Gyuri bácsi legelső magyarellenes LIBSI ÜGYNÖKE LOPBÁN VIKI volt. Ma is kezében tartja Soros Lopb´ánt hiszen ő pénzelte be őt és az egész fideszes hazaáruló bandát a parlamentbe. Lopbán még ma is tejel Sorosnak ezért.

A másik vonalon Putyin mozgatja Lopb´ánt, hiszen nála vannak az összes ügynök iratok, amelyk televannak eddig nem ismert Lopbán besúgó dokumentumokkal. Ezért a hazaáruló Lopbán feltétel nélküli csicskája lett Putyinnak, a parancsára akarja kivezetni Magyarországot az EU-ból.

Szargy´ártó pesze tudja, hogy az EU bomlasztása hülyeség akkor amikor mindenki más összezár, mert ez túl feltünő. Nem baj, vár egy napot, aztán holnap újrakezdik a migránsozással, a Merkel megbukottal, meg hogy az EU 50-szer annyi pénzt vitt ki az országból, mint amennyit behozottal.

Aztán 2018-ban ha a Fidesz nem lesz a börtönbe vágva, akkor ezek tényleg kivezetik majd az országot az EU-ból.
Amikor már a nemzetközi sajtó is arról ír, amiről a B1 blog beszámolt, ti. hogy magyar rendőrök rugdossák, kézzel és botokkal ütik a határsértőket, valamint kutyákat engednek rájuk, a magyar kormány demonstratívan kiállt a bánásmód mellett...
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.03.08 17:21:02
@zsindexes CIA csicska:

Szarosz Gyuri bácsi legelső magyarellenes LIBSI ÜGYNÖKE LOPBÁN VIKI volt. Ma is kezében tartja Soros Lopb´ánt hiszen ő pénzelte be őt és az egész fideszes hazaáruló bandát a parlamentbe. Lopbán még ma is tejel Sorosnak ezért.

A másik vonalon Putyin mozgatja Lopb´ánt, hiszen nála vannak az összes ügynök iratok, amelyk televannak eddig nem ismert Lopbán besúgó dokumentumokkal. Ezért a hazaáruló Lopbán feltétel nélküli csicskája lett Putyinnak, a parancsára akarja kivezetni Magyarországot az EU-ból.
Az Európai Bizottság hétfőn bejelentette, hogy a Paks II.-nél elfogadják az állami támogatást három kötelezettség teljesítése esetén. Budapestnek az engedélyhez többek között azt kellett bizonyítania, hogy állami támogatás nélkül Paks II. ki tudja-e termelni a saját árát,…..
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.03.08 14:19:23
@röf:

te meg azonnal Paks ellen fogsz röfögni te fideszdisznó, amikor orbán gazdidat valahol 2018 táján a börtönbe fogják szállítani, a paksi bizniszt meg kikerül az orbán maffia kezéből, aztán a haszon mások kezében fog kikötni.

Akkor majd itt fogsz röfögni, hogy állítsák le ezt a megalomániás, 1000 millárd forintok haveri zsebbe való eltüntetésére kitalált beruházást.
Két havi börtön és 1,5 millió forintnyi bírság – ez jár a hibás vagyonnyilatkozatért. Persze nem Magyarországon, hanem Franciaországban. Az LMP most Magyarországon is szigorítana a törvényen – ezzel elvben nyitott kapukat dönget, hisz a Fidesz is ezt tenné. Persze csak olyankor, amikor politikai…..
Egyre lazábban kezeli a számok szigorú világát a magyar miniszterelnök, ami annak a jele, hogy nem igazán veszi komolyan az állampolgárait. Miután többször bebizonyosodott, hogy komoly beruházások esetében is blöfföltek, amikor megbecsülték a költségeket, nem kell csodálkozni azon, hogy most már a…..
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.03.07 17:07:06
@conchita wurst:

Orbán diktátorod 2018-ban maximum csak az 1/3-ot fogja hozni, és a Momentum BÖRTÖNBE VÁGJA a fideszes fajtátokat. Az összeset. Csak Moszkva felé menekülhettek majd. Vagy Szaúd Arábiába. De arról meg azt s tudja a primitív fideszes fajtátok, hogy melyik kontinensen van.
Az ember gyermeke című filmben a menekülteket rács mögé zárják, embertelen körülmények között tartják őket és a végén visszatoloncolják őket a reménytelenségbe. A Fidesz a belpolitikai haszonszerzés vágyában égve két lábbal tapos embertársaink jogain és játszik sorsokkal...
Úgy tűnik, keményen osztja egymást az szocialisták miniszterelnök-jelöltje és a Demokratikus Koalíció elnöke, de a pengeváltás mögött jól kitapintható taktikai megfontolások húzódhatnak meg. Botka László érdeke ugyanis az, hogy lerugdossa magáról Gyurcsány Ferencet, ám a DK számára sem feltétlenül…..
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.03.06 12:55:22
@midnight coder: " A gyakorlat azonban az, hogy az EU gondosan ügyel arra, hogy ezekből a pénzekből még véletlenül se fejlődhessen ki olyan gazdaság, ami a régi tagországok számára konkurenciát jelenthetne. "

Ti illibbant fidesz bolondok, ti tényleg a diliházból írkáltok ide? Persze, azért tolja be az EU a befizetések 3-4 -szeresét Magyarországba, hogy ez az ország még csak véletlenül se fejlődhessen fel. Azért jön a Mercedes meg az Audi, meg a többi több 10 ezer külföldi cég, hogy ez az ország nehogy már felfejlődhessen. Te jó ég, nem is csodálkozom, hogy ennyi hülyével ami ebben az országban van, csak a Gyurcsány meg Orbán tud kezdeni valamit, de senki más, aki a nyugat-európai életszínvonalra akarná közelíteni az országot.
- Megnézted már ma a postaládát, Zoli fiam? - Egész nap ott álltam mellette, mert a posta - tudod - megbízhatatlan, mióta a méltóságos leveledet hordja szét a korosodóknak. Megjegyzem, kár volt ezzel terhelni őket, amikor Te is levelet vársz! Bizony, nagy oddsszal lehetett arra fogadni, hogy…..
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.12.29 22:25:29
@Sexual Harassment Panda: "Gondolj bele, egy gyakorlatilag teljesen almafabéta reteknek -aki semmilyen hasznot nem fog hozni a befogadóországnak-, az a havi oár 100 euró segílyke olyan összeg, amekkorát soha az életében egy összegben nem látott."

Arra a sok 100 ezer analfabéta, az integrációra képtelen Londonban mosogató magyar retkekre gondolsz talán?
Kiszelly Zoltán – van-e ki e nevet nem ismeri – újabb liberális-gyalázásra adta a fejét. Nekiment mindazoknak, akik ételt gyűjtenek, osztanak a rászorulóknak,  pedig, ezek a liberálisnak mondottak adott esetben még neki is adnak egy tállal! – mert ezt diktálja emberségük. Nem árt tisztában lenni…..
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.12.28 22:54:36
@maxval bircaman BircaHang szerk:

aztán mégis odaállsz hogy legalább egyszer a hónapban meleg ételhez jusson a bulgár nypomortelepen éhező gyomrod.
Nem is álltak sorba emberek a Blaha Lujza téren ételért, mert Magyarországon nincsenek is szegények a kormánypropaganda szerint...
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.12.28 22:44:48
@maxval bircaman BircaHang szerk:

höhö te közismert ruszki ügynök, hiszen te is ott álltál a sorban. Bulgáriából utaztál fel az ingynekajáért, különben a putyini hazádban ebben a hónapban nem jutottál volna meleg ételhez.
Földi Lászlót folyamatosan „szakértőként” aposztrofálja a közmédia, pedig már többször bebizonyosodott, hogy hülyeségeket beszél. Amikor éppen nincs semmi különösebb üzennivalója a Fidesznek, akkor beküldik a „szakértőjüket”, aki minden adásban leszögezi: Európát megtámadták a menekültek.  ..
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.12.28 17:07:11
@erőtlen emberi erőforrás: @Zsuzsi25: @kheiron: @aleksz róz:

mi van betanított fidióta majmok, csak tán nem eltitkolta előletek Takonyárpi a december végi felmérést, miszerint:

1. A németek döntő többsége szerint semmi kapcsolat nincs a migráció és a berlini terrortámadás között

2. Merkel illetve a CDU népszerüsége újra 38%, ami csak 1% pontal marad el a tavaly januári csúcs 39%-tól.

Hát ez van ti Európa ellen szabadságharcot folytató, de azért Európáért húde aggódó fidióta tudathasadásos majmok, janu´ár 1-jétvl új internet harcos útmtatót kell kérni Simonka-Habony elvtársaktól, mert az eddigi böffeneteiket az Európai tények félkézből lesöpörték.
Túlságosan nem kell képben lenni a médiával ahhoz, hogy még a leghétköznapibb ember is lássa, mennyire nívótlan, amit a TV2 tudósítás és híradás címen művel, erre szinten minden héten van valami durva példa a hajléktalan riporttól Juhász Péter karaktergyilkossági kísérletén át egészen Terry Black és…..
Akkor most az oroszozás az új zsidózás? Különben is, mit kell úgy pattogni az oroszokon, amikor az amerikaiak legalább akkora és legalább annyi háborús bűnt követtek el?..
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.12.24 23:52:58
@maxval bircaman BircaHang szerk: "A kisemberek tehát - politikai állásponttól függetlenül - felismerték: Oroszország az elnyomottak támasza."

Az olyan kisagyú éhenkórász lúzerek mint te felismerték, hogy Putyin napi 4 eurót fizet az internetes ruszki seggnyaló propaganda harcosoknak. Mondjuk ez még Bulgáriában is csak az éhenhaláshoz elég, de neked ruszki ügynöknek ennél több nem is kell az életben.
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.12.24 23:54:01
@Jakab.gipsz: "SSGyuri csupasz majma hazudsz!"

te mocskos hazaáruló libsi, hogy nerészeled te szidni Orbánt meg az egész Fideszt??????
Miután Orbánék kormányzás helyett elmalmoztak pár hónapig ezzel a menekültesdivel, kiderült, hogy hiába minden idők legdrágább és legparáztatóbb magyar reklámkampánya, az istenadta nép inkább kiszaladna a telekre még a hidegfront előtt füvet nyírni. Ezért ahogy jönnek sorban a buktát előrevetítő…..
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.10.02 18:18:34
@Pop40: "Hanem majd 5-10 év múlva, mire kellő számban bejönnek, nekiállnak szaporodni is, és közben rájönnek, hogy Európában sincs kolbászból a kerítés az analfabéta arab kecskepásztoroknak - így integrálódás helyett radikalizálódnak majd."

Nicsak, megjött a magyar Noszradamusz is! Szegénykém, de szarul viseled, hogy a magadfajta, mindenre beszopatható hülyéből nincsen már 50% sem.

Azon már gondolkoztál azzal a 10-15-ös IQ-dal, hogy most a Brexit után amikor UK haza fogja paterolni a sokmilliós konyhai mosogató analfabéta magyar, lengyel migránst 1-2 év múlva, akkor azok radikalizálódni fognak?
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.10.02 20:19:55
@Pöff:

szerencsétlen hülye, orbán diktátorod pont most bukott egy hatalmasat, orral a szarba, a nép nem zabálta be a ti mocskos primitív fideszes fajtád gyülölködéseiteket! Ez itt mégiscsak túlnyomóan Európa és nem orbanisztán!

A legközelebbi népszavazás már arról fog szólni, hogy a fideszes tolvakjbandádnak a börtönben lesz a helye. Te meg addig még jobban meg fogsz bolondulni. vagy majd visszakúszol a szocikhoz, ahonnan jöttél kis komcsikám.
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.09.14 20:29:34
@sírjatok:

mi van Blogger Gézu, orbán gazdi újra aktivált téged ezekben a nehéz időkben, kell neki minden levitézlett troll? Annyira kevés hüséges hasznos hülyéje maradt neki, hogy már neked is megkegyelmezett a fideszmaffia lejáratása miatt, újra állást kaptál a fidesz troll brigádban?
A magyar miniszterelnök legalább annyira szeret kerítést, mint kisvasutat építeni. Mindkettő idejétmúlt vállalkozás, ám jelen helyzetben jó ötletnek tűnik határzárral és játékvasúttal nosztalgiát ébreszteni az emberekben. Orbán Viktor legutóbbi bejelentése nem ért váratlanul bennünket, ugyanis több…..
Itt a vég, Ertsey Katalin is elesett. A volt LMP-s politikus a sokadik a sorban, aki nem tudott ellenállni a kormánypárt hívó szavának. Míg az egykori fideszes potentátok közül többen harcos ellenzékivé válnak, addig saját pártjukban háttérbe szorított ellenzékiek csapnak fel diplomatának,…..
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.08.28 01:17:17
@atpijkamo116: "Gyanítom, hogy a fidesz rendszere is csak pár évvel fogja túlélni orbánt."

nem, nem Lopbán sorsa pont az lesz mint kádáré: az addig hüen szavazó proli társadalom honnan-honnan nem, de leszámolást követel a tolvaj pártelnökre. Ekkor Lopbán agya még annál is jobban elborul a félelemtől, mint ahogy már most van el van borulva.

Az udvari tolvajnépek pedig nem tudják hogy merre meneküljenek, valszeg mindegyik Moszkva fele fogja venni az irányt.
Putyin majd nekik is építnei fog egy Pasa parkot, meg adna nekik egy futsal termet.
Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.08.28 01:23:50
@laci_52: "Orbán jól csinálja"

Igen, mindaddig amíg a lopbáni nemzethalál potitika legnagyobb vesztes tömege a kétharmadnyi fidesz birkatábor, addig szurkolok neki hogy továbbra is így csinálja. Mert megérdemlik ezek a suttyók, hogy szopjanak tovább.