Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szimplán csak valaki

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az érintetlen vadon, és az abban élő törzsek, a kőkorszakban rekedt fura emberek és szokásaik a dokumentum- és természetfilmesek Szent kelyhei, ha valaki ilyenre lel, szinte garantált egy díj, jóhogy a szakmában mindenki szeretné megtalálni a Legutolsó Kannibál Törzset, Ami Még…..
120 ezer izzó világítja meg a London-Heathrow Repülőtér 5-ös terminálját, ami nagyon menő dolog, csakhogy az épület 2008-as átadása óta senki nem cserélt azokat. Azóta 60%-uk kiégett és nagyjából senki sem tudja, hogyan kellene majd kicserélni. Mármint természetesen nem…..
Belsőség Az új japán álomautó 2013.11.21 07:42:23
Arra lennék kíváncsi, hogy mi állt a feladatlapon, amikor kiadták a megbízást a mérnöknek. Egy útépítés elkerítő korlátjáról van szó, ami két egymás fölött futó csőből áll. De hát tartania is kell valaminek, mi legyen az? Piros háromszög, hogy feltűnő legyen?…..
Évente egy koncertre összeáll a Kispál és a Borz. Mindezt egy pécsi sajtótájékoztatón jelentették be kedd kora délután. A 2014-es Fishing On Orfű nulladik napján csinálják meg hivatalosan először a nagy összeborulást Kispál és a Borz Original néven, amikor a zenekar korai,…..
szimplán csak valaki 2013.11.06 16:01:19
@shitgun: Az elméleted csak ott dől meg, hogy Lovasi sosem nevezte és nem is gondolta magát költőnek. A zene meg szubjektív, de szerintem egyedi, könnyen felismerhető a Lovasi énekhangjával egyetemben. Nem véletlen, hogy az Ő hangja nélkül nem működnek a számok sem, így a tribute zenekarok és feldolgozások sem jók.
PTinfo Megvan a szegedi nyertes! 2009.08.28 15:58:00
Budapest után Szeged lesz hazánk második városa, ahol a kor követelményeinek megfelelő, modern, teljes hosszban alacsonypadlós villamosokat találunk, úgy tűnik. Hosszú vajúdás után ugyanis három vidéki villamostenderünk közül sikerült lezárni az elsőt, a Szegeden…..
Subba Cuki csöpp gengszter 2008.03.06 11:44:56
Hölgyek, urak, fogyasszák szeretettel a Gangsta Boyz-Da Boss: Fiatal Gangsta nevű lakossági gangxszxkta hipphopp alkotást. Nemcsak tehetséges, de szimpatikus fiatalok verselnek remek zenei alapokra, amit nyilván ők maguk szereztek. Az Öt utcaiak felköthetik a gatyájukat. ..