Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daghistani Péter

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég végre hivatalosan is elrajtolt a YouTube kifejezetten játékszeretőknek készített aloldala, a YouTube Gaming, mely még bizonyos korlátozások árán, de már itthon is használható. A gaming.youtube.com címen elérhető honlapon megtalálhatjátok a kedvenc magyar és nemzetközi…..
Az online videózás népszerűsége évek óta növekszik, a trendek pedig azt mutatják, hogy ez a növekedés még hosszú ideig folytatódik. A vállalatok is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az online videózásra, mely egyre komolyabb szerepet kap a marketingstratégiájukban. Lehet szó…..
A BuzzFeed sikerességét vizsgáló első blogunkban egy általánosabb képet adtunk a sikerükről, ma pedig bemutatjuk, hogy szakmai szempontból milyen stratégiával érték el ezeket a sikereket. A…..
A BuzzFeed YouTube csatornái óriási népszerűségnek örvendenek, míg a hasonló hazai médiumok nem igazán tudnak ilyesféle sikereket felmutatni az online videózás terén. Mai…..
Bizonyára sokan láttátok már nézőként, hogy egy-egy videónál igen sokáig csak az látszik a nézettségnél, hogy 301+ fő tekintette meg az adott tartalmat, a beragadt számláló pedig…..
A Google több remek szolgáltatást is biztosít a internetezők számára, hiszen elég csak a Gmail-re vagy magára a YouTube-ra gondolni, azonban ők is emberek, így nem minden szolgáltatásuk nyeri el a…..
Manapság a fogyasztói társadalomban óriási szerepe van a márkáknak, a vállalatok pedig jól tudják, hogy márkaépítés nélkül sokkal rögösebb az a bizonyos út. A YouTube már évek óta egy kiváló felület a márkakommunikáció számára, a Top 100-as lista résztvevői pedig a…..
2010 óta minden évben megrendezésre kerül az online videózás egyik legfontosabb eseménye, melyet közösségünk csak VidCon néven ismer. Idén hatodik alkalommal gyűltek össze a résztvevők és a meghívottak, hogy a legújabb trendekről, a siker kulcsáról és a YouTube új…..
Idén ismét megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb YouTube Tehetségkutató versenye, a Ki Mit Tube! A tavalyi sikerek után július 22-én, azaz a mai napon útjára indul a második Ki Mit Tube tehetségkutató verseny, mely ismerős arcokkal és ismerős márkákkal kívánja újra…..
Manapság nem csak az egy vállalkozás célja, hogy sikeres legyen, hanem az is része a vállalati stratégiának, hogy ez a sikeresség hosszú távon is megmaradjon. A másik oldalról viszont abban a korban élünk, amelyben egy-egy sikeres üzleti modell vagy ötlet egy kicsit átformálva…..
Napjaink legnépszerűbb videómegosztó oldala soha nem állt meg a fejlődésben és folyamatosan várja, majd pedig értékeli a felhasználók visszajelzéseit. A tartalomgyártók számos módon tehetik közzé kívánságaikat a YouTube fejlődési irányával kapcsolatban egy idő után pedig…..
Az okostelefonok, monitorok és televíziók kapcsán manapság a felbontás növekedése jelenti az egyik legnagyobb innovációt a néhány évvel korábbi modellekhez képest, ha pedig a képernyők felbontása növekszik, akkor értelemszerűen a rajtuk fogyasztott tartalmakét is növelik a…..
Azzal mindenki tisztában van, hogy a YouTube elsősorban egy videós platform, mégis rengeteg zenei tartalom található meg rajta. Ezek között vannak hivatalos videóklippek és egyéb zenei tartalomra kiélezett videók is, a lényeg pedig az, hogy a zene világa óriási forgalmat generál a…..
Folytatásához érkezett a Star Network saját készítésű interjúsorozata, melyben Magyarország meghatározó YouTuberei állnak kamera elé azért, hogy a megismerhessétek munkásságukat és a lehető legtöbbet megtudjatok róluk. A sorozat második részében Béla és Pista, azaz…..
Az online streamek évről évre egyre népszerűbbek, egy ideje pedig már külön platformok is vannak ilyen célokra, melyek közül az Amazon által birtokolt Twitch az egyik legnépszerűbb. Sokan azonban még mindig a YouTube-ot tartják a piac meghatározó szereplőjének, a Google pedig…..
Nagy örömmel jelentjük be nektek, hogy útjára indítottuk a Star Network saját készítésű interjúsorozatát, melyben Magyarország meghatározó YouTuberei állnak kamera elé azért, hogy a megismerhessétek munkásságukat és a lehető legtöbbet megtudjatok róluk. Első vendégünk a…..
Mint minden Google szolgáltatás, úgy a YouTube is folyamatosan fejlődik, ám ezeket a fejlődéseket nem mindig nyomják látványosan a felhasználók képébe. Nemrég azonban egy igen látványos fejlesztés vált elérhetővé tesztüzem szintjén, mely magát a lejátszófelületet érinti.…..
Manapság egyre nagyobb piacot hódítanak meg maguknak a technológiai ipar résztvevői és sokszor olyan újdonságok hozzák lázba a piacot, melyekről néhány éve még semmit sem tudtunk, így azt sem, hogy egyáltalán szükségünk van rájuk. A fejlődés pedig nem csak a termékeket…..