Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baggio.77

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai vádlottaink, a koncerttahók az anyatejjel szívták magukba, hogy miként zúzzák szét mások zenei élményét. Legtöbben az ingyenes koncertek keltetőgépeiben fogannak, de a már kifejlett egyedek is az ilyen események alkalmával mutatják meg magukat teljes pompájukban. Ebből is…..
Elérkezett az a pillanat, amikor minden levegővételtől csorog a hátamon a víz, ezért önmagam és az olvasók hűtésére következzen egy kisebb válogatás a fellelhető legőrültebb és legviccesebb jégkockakészítők közül, árakkal és rendelési lehetőséggel a hajtás után.…..
Belsőség A kekszesdoboz alja 2009.04.13 23:23:00
Van a konyhaszekrényben egy kekszesdoboz, amit nagyobb bevásárlások után mindig feltöltünk. És elég sokféle keksz lakott már benne. Mivel az én reszortom, néha hónapokig gyűlik az alján a törmelék. És mivel a doboz jól zár, ezek a törmelékek nem szikkadnak meg, egészen…..
Hát így, 12 lépésben.Via Gizmodo..
Pocakos nő, véradó férfi, érzéketlen, de kényszeresen tegeződő multi, mi kell még? A véradás miatt őszi légyként konzumáló András és terhes felesége egy leértékelt íróasztal formájában vették hátukra a konzumkeresztet. Egy információs tábla eltérő értelmezése miatt…..
A sűrű elnézéskéréseket mindenki gondolja ide... Már egy hónapja folytathatnám virtuális irományomat, igazából semmilyen nyomós oka nem volt annak, hogy ne írjak ide. Mindig csak fogadkozom, de ha egyszer elkezdek úgy isten igazából írni, az nem lesz rövid... Azért nem…..