Regisztráció Blogot indítok
Adatok
razzia (törölt)

1 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba Blogajánló: Panelblog 2009.11.23 09:00:00
Na, ez az a blog, ami Magyarország egyötödének tuti bejön, ugyanis ennyien laknak ma panelben, de azoknak is ajánlom, akik nem részesültek még ebben az áldásban. ..
razzia (törölt) 2009.11.23 09:08:28
razzia (törölt) 2009.11.23 09:50:04
Egy hölgy tollából ered a következő kis szösszenet, ami a tipikus férfi társkereső hibákat veszi sorra. Személyes élményei átsütnek szavain, nem kezdő onlány! Érdemes minden pasinak átolvasni és elkerülni a következő sablonokat:Tanulmányt lehetne írni erről a…..
Amíg a végzettségem alatti helyeken próbálkoztam, éppen pénzhiány miatt, sok megaláztatásban volt részem, mindenki úgy állt hozzá, úgyis lelécelek, amint a diplomámhoz illő állást találok. Meg eleve mindenki, aki ilyen helyeken próbálkozott, többnyire örült még a…..
Ne feledjétek, indul a "megmérettetés", azaz vasárnap kiválasztjuk a Hét Dolgozóját. Jó munkát Mindenkinek! Egy olyan problémáról szeretnék Nektek mesélni,amelyről eddig nem nagyon volt még szó a blogon. Pályakezdő frissdiplomás vagyok,ha eddig 100 jelentkezést nem…..
razzia (törölt) 2009.10.13 09:33:28
@Strici: Az a baj, hogy ilyen besértődött emberek ítélkeznek felettünk. Lehet, hogy olyan szempontokat néznek, amiket a jövőbeni munkaadó nem fog. Nem tartom emberi munkának a hr-"bohózatot". Én is álláskereső vagyok, de azt tartom, hogy a hr a munkavállalást erősen korlátozza.
razzia (törölt) 2009.10.13 09:52:17
@buenalány: Figyuzz, mindenki dolgozni AKAR. Ellenben a hozzászólásod erős kontrasztban áll a tartalmával.
razzia (törölt) 2009.10.13 10:12:03
@buenalány: A lényeg lemaradt:

1. A frissdiplomásokat fikázod, közben te is az leszel.
2. A "nagyképűséget" fikázod, közben neked van "nagy arcod".
3. A "valami kurvajót" fikázod, közben itt nekem 20 milliókkal dobálózol.

Álljunk már meg: akkor te is a célcsoportba tartozol, nem? Neked kellene inkább önkontrollt gyakorolnod. Ennyit jött le a "hozzászólásodból".
Repes a kitinpáncélunk: a magyar fogyasztók veszélyeztetett kisebbségi csoportjai közül a városi gyalogosok végre abbhagyták a punnyadást, és akcióba lépnek. Pompás nevű szervezetük, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportja szerdán délután hatkor a Budaörsi úton…..
razzia (törölt) 2009.09.10 10:26:51
@MoxNox: Ha már így állunk, adjunk már minden gyalogos kezébe egy kresz könyvet. Ja, hogy minek? Van ám egy olyan fejezete, hogy "gyalogosan közlekedve". Ők is a közlekedés részei, nem? Tartsák be a szabályokat.
razzia (törölt) 2009.09.10 10:35:52
@MoxNox: Ha CSAK zöld lámpánál vagy az áthaladás veszélytelenségének meggyőződése után teszi, egyetértek.
Több, mint 2 millió oldalletöltés, több ezres napi látogatottság, több tucat, olykor több száz komment, remek törzsgárda, munkajogi segítség és álláskeresés-analízis (folyamatban) - ez az elmúlt 1 év mérlege. Köszönet Mindenkinek, aki tevékenyen, vagy passzívan segítette…..
razzia (törölt) 2009.09.10 09:12:51
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT.Tisztelt MT blog Szerkesztő!Két éve végeztem, de nem diplomáztam a bölcsészkaron. Mivel a szülői hátterem…..
razzia (törölt) 2009.09.09 18:57:59
@Zoliz: Milyen mérnök? Csak mert közlekedésmérnökit akarok kezdeni jövőre. :)
Geekblog A végső állomás 3D 2009.09.08 14:50:00
Kilenc évvel ezelőtt a filmesek kitalálták a tökéletes sorozatgyilkost. A Nagy Kaszás végtelen számú folytatásban szerepeltethető, nem kell minden rész végén kinyírni, és minden következő elején feltámasztani, és bármilyen bizarr, hihetetlen, túlspilázott módon lecsaphat az…..
razzia (törölt) 2009.09.08 20:53:32
A Penny Market vasárnap este 7 és 9 óra között 580 forintért árulta a trappista sajt kilóját. Látszik, nem ismerik a magyar mentalitást, hogy ha 10 forinttal olcsóbb, akkor akár a saját édesanyjukon is átgázolnának: A nagyatádi boltban közel 100 ember gyűlt össze az akciós…..
Múlt hét csütörtökön volt a blogon egy poszt, amiben olvasónk egy gázolásról írt nekünk. Azóta kiderült, hogy az elütött 22 éves lány sajnos elhunyt. Balázs is belegondolt, mennyire szörnyű végkimenetele lehet az esztelen száguldásnak és a figyelmetlenségnek. Legyen az az…..
 Elgondolkodva eddigi életemen én örökké versenyeztem. Nem vagyok egy versenyző típus, de nem is kérdezte senki akarom e vagy sem, olyan szabadon választott kötelezővé vált.Kisdobosként versenyeztünk ki tud több gesztenyét gyűjteni. Úttörőként a Mókus Örs tagjaként…..
razzia (törölt) 2009.06.07 12:21:25
@tff: Csak megerősíteni tudom, én is MLM-tag voltam. Sajnos ...
A női fanszőrápolásról, és az abba nyírható különféle fazonokról már volt szó itt a blogon, hiszen nem egy cég igyekszik termékeinek effajta igények felkeltésével, illetve felerősítésével piacot teremteni. Eddig azonban "fájóan hiányzott" az itt megtárgyalt…..
Vannak esetek, amikor ijedtség helyett a röhögés jön az emberre némely "szofisztikált" phishing támadás esetén. Nos, a Magyar Külkereskedelmi Bank (MKB) elleni május 14. akció folytatása láthatóan limitált mennyiségű agysejttel és csekélyke magyar nyelvtudással…..
Köztudott dolog, bár az oka ismeretlen, hogy Magyarországon a házhozszállító cégek képtelenek négy órás intervallumnál pontosabban belőni, hogy mikor fognak érkezni az áruval. De Ivett élménye még ehhez képest is megrendítő. Ma, pénteken fél négy és öt közé beszélte meg…..
razzia (törölt) 2009.05.15 19:40:31
@-Gyöngyibaba-: Értelek. Előfordul. Nem minden ember egyforma. Futárból lehet, hogy éppen most olyat kaptál.
razzia (törölt) 2009.05.15 19:55:04
@mxplanet: jó, de ott a kultúra is más, nem mint itt, Abszurdisztánban. :))
razzia (törölt) 2009.05.16 13:45:08
@kopaszállat: B+, öcsém, ne legyél már ennyire tűrhő! Mikor írtam én azt, hogy én is futár lennék? He? Olvasás elégtelen, te vagy a leggyengébb láncszem. Na, szevasz!
Sárdobáló Melegpárok a házban 2009.04.22 07:00:00
Kevés jó hír van ma Magyarországon. Nácik vonulgatnak a várban, erről vitáznak a parlamentben, közben lehet,  hogy a rendőrség megtehette volna, hogy nem is hagyja őket holokausztot tagadni,  válság  is van (kormányzati és gazdasági), szóval nehéz mostanában jó…..
Most kaptuk a hírt, hogy a rengeteg jogsértő tartalom miatt hamarosan betiltják az internetet, úgyhogy addig nézze amíg van! A legnagyobb publikus torrentszájt, a Pirate Bay alapítói első fokon egy év börtönt kaptak " jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való…..
razzia (törölt) 2009.04.17 14:34:34
@fingerbangs: a hozzád hasonlók seggébe dugnám a magnumot, tele tárral! Az ilyen köcsögöket Szibériáig kellene száműzni! Kapja be az ASVA, és vele együtt az összes egysejtű, kőbunka paraszt állat. Már rég nem a kőkorszakban élünk.
Végre itt a húsvét reggel,Minden legény korán felkel.Vödröt, korsót kútba merít,Leönti a lányok fejit.Szabad-e locsolni? Én HR-es vagyok, jelenleg akasztják a hóhért, mert munkát keresek. Az elmúlt 5 hétben legalább húsz konkrét állásra jelentkeztem, csak és kizárólag…..
Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánunk! Sziasztok!  Látom mindenki mennyit nyüglődik az álláskereséssel és én is szaporítom ezek számát.  Már azt nem is említem, hogy mennyi helyre pályáztam, inkább arról írnék, hogy miért van az, hogy ha van interjú és…..
razzia (törölt) 2009.04.11 18:55:07
razzia (törölt) 2009.04.11 19:20:10
@davidz;: én adó szakirányon tanulok, én láttam belülről az apeh-ot is, akkor nyilatkozz ilyen intenzíven, ha ár láttál céget belülről ..... és rájöttem, hogy ne akarok apeh-os lenni .....
Modorosblog Az állásinterjú 2009.03.28 18:18:00
-Üdvözlöm, kedves Szilvia, köszönjük, hogy eljött. Röviden bemutatom a hölgyeket a német piacról: Szedlacsek Miranda és Vonhinten Helga, mindketten csoportvezetők, Krizsán Ramóna a HR-ről, én pedig Mischling Krisztina vagyok, a német kintlevőség-kezelő részleg vezetője.Az…..
razzia (törölt) 2009.03.29 12:22:43
@Asszem: eddig csak csajokkal futottam össze, azért emeltem ki, hogy CSAJSZI ... :)
razzia (törölt) 2009.03.29 15:31:14
@noirp: máglyahalál = tisztítótűz, nem? ;-)
Eredetileg csak a pendrive-jogdíj ügyről akartam véleményt alkotni, de nem mehetek el szó nélkül az Artisjus - általam ismert - első igazán nagy genyósága mellett sem. Így egy kicsit hosszú lett ez az írás, de legalább van mit belinkelni amikor válaszolni kellene a kínzó…..
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
razzia (törölt) 2009.01.31 00:24:31
@Garison: igen, ez tény.
A pasik szemetek.A kép innenKedves Szakítós!Valamint kedves Kommentelők! Már egy ideje magamban tartom az egyik legszánalmasabb szakítós-szöveget, amivel néhány éve örvendeztetett meg az egyik exem.Nem szeretnék hosszas elemzésekbe, meg felesleges részletekbe bocsátkozni,…..
Hétfő van és egész nap rohangálnom kell (önkrományzat, megbeszélések, stb.), alig várom... Gyorsan be is fejezem ezt a kis bevezetőt, lássuk inkább Napocska levelét. Kedves Despota! Először is gratulálni szeretnék az oldalhoz. Nagyon tanulságos és ugyanakkor…..
MÁV-figyelő Vasutas! Gondolkodj! 2009.01.09 11:04:00
A privatizáció fogalma Az állami vagy közösségi tulajdonban (szövetkezeti) lévő javak magánszemélyeknek, vagy gazdasági társaságoknak történő, teljes vagy részleges értékesítése, amelynek bevétele az államot, illetve az állam által kijelölt szervezetet illeti. Menetét…..