Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eHOG

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre eljött a várva várt pillanat, a blog egyik legégetőbb kérdése kerül megválaszolásra: Mi lett a PAX szekrénnyel?..
Csak azért mert felújítunk, ne feledkezzünk meg az ikonikus alkotóelemeiről a klasszikus angol házaknak. Igen, itt a kerítés is egyen darab. Csakúgy mint otthon a drótkerítés, itt a deszkapalánk az elmaradhatatlan kelléke a házaknak...
Már gyerekkoromban lehetett hallani az intelligens otthonokról, persze akkor még igen futurisztikus formában. Bár az IT és épületgépészeti fejlesztő cégeknek már akkor is voltak ilyesféle megoldásai, a horror árak, a professzionális számítógépes háttér és a bonyolult kábelezés miatt ezt akkoriban…..
Ez a kép szépen bemutatja azt, amit a tegnapi posztban hosszasan fejtegettem. 1) Egy olyan embert, akinek a megjelenése/viselkedése megsért egy normát, de amúgy másra nézve ártalmatlan, bántanak. 2) Az ember, akit ártatlanul bántottak, rosszul érzi magát, és saját magát…..
Stimmelésnek (stimming) azt nevezzük, amikor az autizmussal vagy Asperger-szindrómával élő ember valamilyen ismétlődő ingernek teszi ki magát. Legismertebb fajtái a hintázás (rokkolás) és a repkedés, de kevésbé feltűnő formái is előfordulhatnak – olyanok, mint a fel-alá…..
Subba Való Világ: Windows 2011.02.26 21:50:00
eHOG 2011.02.27 21:21:26
@djlacee: Ez bizony XP. Egyértelműen látszik a JPG ikonokból, és a ZIP ikonból is.

Szánalmas, rendetlen asztal.
Alapvetően visszarendeződésnek tekinthetjük a Facebook tegnap kitolt új felületeit. Akik még emlékeznek, korábban pont ilyen leosztásban (live feed, news feed) lehetett nézegetni az ismerősökkel kapcsolatos híreket. Aztán - idén márciusban - megkaptuk azt a felületet, ahol…..
A Google frissítette utcaszintű panorámakép-adatbázisát. Mostantól 11 kanadai várost és Prágát (valamint néhány kisebb cseh várost) is bejárhatjuk a Google Maps segítségével.A cseh frissüléssel most így néz ki az európai lefedettség: Az észak-amerikai szórásba ma a…..
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
              A divat mondja meg hogy ki vagy!           Hiányos burkolat?..
eHOG 2008.08.01 18:56:49