Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bencze Botond

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CoffeeBreak Farger Kávézó 2017.05.03 20:50:00
Akár fogathatták volna itt is a Jóbarátokat.. A tegnapi jó időt kihasználva nyakunkba vettük a várost,hogy jobbnál-jobb kávézók után kutassunk.Túránk közben botlottunk ebbe a méltatlanul népszerűtlen helybe,ami gyönyörű fővárosunk szívében,a Parlamenttől alig pár perc sétára a Szabadság téren…..
Bencze Botond 2017.05.08 13:33:01
CoffeeBreak Sarki Fűszeres!!! 2017.05.07 18:46:34
Most pedig jöjjenek az igazán nagy kedvencek! A következő néhány posztunkban kedvenc helyeinket osztjuk meg Veletek, amiket mindenképp ki kell próbálnotok! Az első, így nem is lehet más, mint Újlipótváros egyik csodahelye a Sarki fűszeres! Nyugodt környezet, kedves felszolgálok, barátságos…..
Mi az, ami szinte minden ember fején átszalad a "streetfood" szó hallatán? Hát persze, hogy a hamburger! Mi mással is kezdhetnénk a csalássorozatunkat, ha nem egy brutális hamburgerezéssel?  A mai nap folyamán ellátogattunk a Deák Ferenc téri Bamba Marha Burgerbe, ami méltán híres a fenomenális…..
Síncsere és felújítás az M3-as metrón. képforrás:mno.hu Az M3-as metró helyett pótlóbusz jár az Árpád híd M és Újpest-Központ M között a májusi és a júniusi hétvégéken vágányfelújítás miatt.  Folytatódik az M3-as metró vonalán a síncsereprogram, ezért…..
Jegy vásárlás. (Link) A Wu-Tang Clan egy New York-i hiphopegyüttes, amely kilenc tagból áll. A tagok között vannak többszörös platinalemezzel rendelkező szóló művészek, producerek, Grammy-díjasok, televíziós és filmsztárok,forgatókönyvírók, termékszóvivők,…..
Bővebb információk a hivatalos oldalon. (Link) Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvényét, a Sziget Fesztivált valószínűleg bemutatni már senkinek nem kell, viszont egy cikket mindenképp megérdemel a Sziget-MEEX közös programja. Idén már…..
A programok időrendi sorrendje. (Link) Az Akvárium Klub hihetetlen vonzerejét a programok és a több száz fő befogadására képes terasz egyaránt eredményezi.A link a szórakozóhely hivatalos oldalára kalauzol. A májusi programterv is megmutatja, hogy mennyire sokszínű is az…..
8 fantasztikus hely, ahonnan pazar kilátás nyílik Budapestre. (Link) A Corvintető bejáratától a teraszig vezető lépcsők megtétele soha nem felesleges. A körút urbánus forgataga csodálatra méltó lehet kezünkben a kedvenc italunkkal.Ha egy társaságban budapesti…..
Soron következő programok Május hónaptól! (Link) Európa legnagyobb, egész nyáron nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelyén szívesen látnak minden kedves látogatót. Kiemelkedő koncertjeivel nem sok szabadtéri szórakozóhely veszi fel a versenyt. Május hónapban a…..