Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IldikóMila

19 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új frizurán gondolkodsz? Elmúltál 40 és ez ügyben inspirációk után kutatsz a neten? Elmondom mit találhatsz!..
Több embertől is hallottam mostanában, sőt még a kedvenc reggeli rádióműsoromban is szóba került a 40. születésnap dilemmája. A misztikus, lehangoló, szörnyűséges dátum. Avagy a fordulópont, a „B oldal kezdete”, az önmagunkkal való elszámolás kora. Van, akit már maga a tény elszomorít: „40…..
IldikóMila 2017.05.18 13:16:01
@aszfaltparaszt:
Igen, ebben teljesen igazad van.
Sokan (több éves sportolói múlttal a hátuk mögött, akár profik is) ilyenkor döntenek úgy, hogy más, kevésbé állóképesség-igényes műfajra váltanak.
Azt hiszem, akinek egyszer már életmódjává válik a mozgás, az edzés (legyen az bármi is), az nem igazán tud később sem anélkül élni.
Ugye?
  Természetes, hogy amikor egészségesnek érezzük magunkat nem megyünk orvoshoz. Miért tennénk? Hiszen nincs semmi panaszunk. Tesszük a dolgunkat, rohanunk, dolgozunk, étkezünk, alszunk, stresszelünk. Testünk pedig kiszolgál minket. A kevesebb pihenés, a nem megfelelő táplálkozás, az idegeskedés,…..
Fiatalabb kinézet botox, ráncfelvarrás és szilikon nélkül? Igen! 10 divat tipp következik, melyek segítségével sokkal fiatalabbnak tűnhetsz! A mondás szerint mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát. Ez kétségtelen. De ez lenne minden? Dehogy! Menjünk ennél tovább! Annyi idős vagy, amennyinek…..
IldikóMila 2017.01.26 17:46:51
@Pink Petsch:
Igen! Tökéletes meglátás!
Lényeg, hogy legyenek színek!:) Bárhol, mindenki saját ízlése és adottságai szerint.

Nekem tetszik az a kabát, bár ott a táska, és annak színe a lényeg:)
IldikóMila 2017.01.27 15:07:27
@szepipiktor:
Kedves Szepipiktor!
Köszönöm a kérdést, igen remekül :)
És Ön? Örülök, hogy ismét olvashattam a véleményét! Még csak az értesítő emailt láttam az érkezett hozzászólásról , a névből már tudtam, hogy kedves, de negatív kritika jön :)

Hátulról kezdeném a válaszokat, jó?

„Az a bajom, hogy Ön rendszeres ír lelki eredetű gondokról, ez a egyenruhás ötlet nem illik a folyamatokba! Ha ilyen egyszerű lenne, akkor nem lenne körülöttünk ennyi sérült 35-45 körüli nő...”

Mert nem csak az van köztünk!

Mint minden körosztályban a 40 felettiek közt is van vidám, elvált, nem elvált, szomorú, életvidám, szingli, magányos, szerelmes, vékony, nem vékony és így tovább…Minden féle(!) nő és férfi.
Ezért nem igaz az, hogy minden 35-45 körüli nő lelki sérült.
Így tehát az Ön által felsorolt 3 kategória sem fedi le az összes korunkbéli női kategóriát!

A blognak pedig épp az a célja, hogy mindenről és mindenkinek adjon valamit, találjon olyan témát, ami érdekli. Leginkább persze a 40 felettieknek, de az már csak hab a tortán, ha más korosztály is szívesen olvassa.
Ha problémája van, arról, ha nincs, akkor egyéb dolgokról. Például az öltözködésről.
IldikóMila 2017.01.27 17:54:06
@Pink Petsch:
Igen, érdekes egy kabát! Igaz, nekem a csúcs 54 kg volt életemben (közvetlenül szülés előtt), egyébként 50 fölé sosem megy. (pedig küzdök érte), de még így sem biztos, hogy jó lenne.
Ahhoz sajna még magasnak is kéne lenni. Nem elég a 164 centi. nálam inkább ezzel lenne gond.

Azok a pulcsis-láncos szettek elméletileg külön vannak. (Pinteresten úgy írták), egyben nem ugyanaz, az tény! Viszont a színek nagyon jók!
  Az ez egyik érdekes dolog a Facebook-on, hogy amint belépsz, 5 percen belül biztosan találsz valami hatalmas bölcsességet az üzenőfalon. Az emberek egyszerűen szeretik az ilyesmit, megosztják, idézik, lájkolják. ..
IldikóMila 2016.10.06 11:53:33
@szepipiktor:
Kedves (és kedvenc) Kritikusom:)
Köszönet a részletes hozzászólásért!

"Miért hozza állandóan azt fel, hogy az egészségesek nem találnak párt?"
- mert van aki talál, és van, aki nem. Aki talál, annak természetesen e téma nem inge, nem veszi magára. Aki nem, az meg keresi az okokat, hogy miért nem? Vagy mit kellene másképp csinálnia? Nos, ezekről írni elgondolkodtatóbb.

"De a posztjában is megtalálható egy orbitális ostobaság!"
-az nem saját gondolat (mint azt az idézőjel jelzi is. Facebook-on talált, ahogy írtam is rögtön a poszt elején.
A véleményem erről rögtön a következő mondatban olvasható!
(azaz: nem, nem csak a férfi lehet az, aki még nem áll készen!)

A jelenségek pedig, mint már előző posztjaimnál írtam, az ismerőseim, barátaim, környezetem megtapasztalásaiból származnak.
Magam nem vagyok párkereső, sok éve nem, és reményeim szerint már nem is leszek.
IldikóMila 2016.11.22 17:38:10
@csipke777:
Pontosan így van!
IldikóMila 2016.11.22 18:29:40
@csipke777:
Bőven :)
Már sok-sok éve vagyunk együtt, ilyesmi mostanában személyesen nem érint.
Az, hogy mit akarnak a nők, az az élet egyik megfejthetetlen rejtélye. A férfiak szerint. Pedig a nőket nem is olyan nehéz megérteni, annyira nem is bonyolult sem a gondolkodásuk, sem a viselkedésük, sem a reakcióik bizonyos szituációkban...
IldikóMila 2016.11.06 18:36:30
@kleinmeister:

Szex és nyugalom? :)

Áh, csak vicceltem!
Erről is írnék szívesen, de drága férfi ismerőseim (mint a férfiak általában) nem olyan közlékenyek, beszélgetősek, mint a hölgyek.
De nem adom fel, kiderítem mit gondolnak. És megtoldom azzal, ami a saját véleményem!

Közlékeny férfiak ne fogjátok vissza magatokat!:)
Ildikomail.blog@gmail.com
IldikóMila 2016.11.22 11:12:15
@csipke777:
Írtam a férfi oldalról is :) Olvastad már? :)
Negyven lettem Féltékeny emberek? 2016.11.20 14:23:31
  Előző posztomban azt a kérdést boncolgattam, hogy milyen lehet az ideális nő, mire vágynak a férfiak a kapcsolataikban? Az írás egyik pontja szerint jó, ha a hölgyek bizonyos mértékben féltékenyek párjukra, ezzel éreztetik a férfival, hogy fontos számukra, nem szeretnék elveszíteni, azaz féltik…..
IldikóMila 2016.11.22 11:04:34
@csipke777:
Igaz.
Nem is ez volt a cél. Csak az egyik téma hozta a másikat.
IldikóMila 2016.11.22 11:07:44
@Burgermeister:
Pedig igaz.
Nem is lehetne igazi mese, mert nincs happy end. A főhős szingli, a túl sok munka, hajtás, és gyerek mellet futó kalandoknál többre nincs ideje.
Legutóbbi posztom arról szólt, hogy mit akarnak a nők, mire is vágynak valójában a kapcsolataikban. A kérdést megválaszolására több forrás és vélemény állt rendelkezésemre, mivel magam is nő vagyok, mindamellett amolyan „jó hallgatóság” típus. Gyakran előfordul, hogy hosszabb beszélgetésekbe…..
IldikóMila 2016.11.17 19:18:01
@lorantka:

Köszi, hogy leírtad! Igaz a 2 pont teljesen!

"...A lista nagyja korrektül megállja a helyét."
Ezt is jó olvasni!

A kiegészítések pedig kétségtelenül megállják a helyüket!
Köszönet érte! :)
IldikóMila 2016.11.17 22:15:45
@karikaV43:
Pedig meg vagyok győződve róla, hogy nő vagyok:)))

Egyébként jól ki lehet ismerni a férfiak elvárásait, ha kellő figyelemmel élünk velük, mellettük.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy mondjuk én minden elvárásnak maximálisan megfelelnék. Még van olyan, amin dolgozhatok. :)
IldikóMila 2016.11.18 08:56:21
@kneissl:
Zseniális hozzászólások!!
Köszönet érte!

"...Azért a feleségük szexuális passzivitására panaszkodó kollegák jelentős része valószínűleg azt sem bánná, ha "nagyon" megsajnálnád őket sanyarú sorsukban.
:-)"

:)))) lehet benne valami!
  A nemrég megismert pasi szinte tökéletes. Tudod, hogy te is nagyon tetszel neki, úgy tűnik, komoly szándékai vannak veled a jövőt illetően. Vonzónak találod, remek társaság, kedves is, mégsem vagy biztos benne, hogy jó ötlet lenne a kapcsolat elmélyítése. A férfi ugyanis elvált és gyereke is van.…..
IldikóMila 2016.10.23 19:53:50
@szepipiktor:
Kedves Szepipktor!:)

"Szép volt, Ildikó!
Minden pont igaz."

Köszönöm szépen!

"Ha az alsó, dőlt betűs rész magára vonatkozik, akkor azért felmerül, hogy 10 éve, harmincasként ezeket vajon miért nem ismerte a "törvényeket"..?"

Hááát...lehet, hogy én sem úgy születtem, hogy minden szituációt a legjobban tudjak lereagálni?
IldikóMila 2016.10.23 19:54:29
@D2:
Ez pontosan így van!
35-40 éves korára mindenki megtapasztalja magán az öregedés jeleit. Ez sajnos tény. És elkerülhetetlen. Megjelennek az utált ősz hajszálak,aprócska ráncok az arcon, könnyebben felszaladnak a kilók is. Hogy lehet mégis, hogy egyeseknél ez igen szembetűnő, míg mások olyanok, mintha rajtuk nem is…..
IldikóMila 2016.10.16 20:41:11
@Hortenz:
Valószínűleg azért, amiért 14 évesen meg mindent megtettünk, hogy 24-nek tűnjünk. :)
Ez, amolyan női dolog. De teljesen normális.
IldikóMila 2016.10.16 21:15:59
@Nick Reevers:
Igen, örülök annak is, ha valakinek nem tetszik, amit írok.
Szeretek megosztó lenni. :)
IldikóMila 2016.10.17 12:54:46
@szepipiktor:
"...miért hirdetik magukról az ideális képet, miért az ápoltság, a tíz évnyi megfiatalodás a cél és nem az emberi értékek képviselése?"

A fiatalabb kinézet és a pozitív belső értékek nem zárják ki egymást.
A jobb megjelenés alapvető női igény és ha hiszi, ha nem, a nők néha sokkal jobban észreveszik egymáson a külső változásokat, mint egy férfi egy nőn.
  Sokan álmodoznak az ideális társról. Akinél minden stimmel, aki úgy tökéletes, ahogy van. 40 éves kor felett sok férfi számára az a bizonyos tökéletes társ csakis mutatós, csinos nő lehet. Ez érthető is. Ki ne álmodozna egy dekoratív partnerről? Legyen kedves, vidám, szexi! A lényeg azonban nem…..
IldikóMila 2016.10.12 12:29:58
@Terézágyú:
"Teljes mertekben egyetertek. Annyival meg kiegeszitenem, hogy amikor elvaltam, a kedves volt ferjem ugy nezett ki, mint egy lestrapalt 45 (35 volt akkor) eves kocsmaszokeveny, nekem a biro ketszer nezte meg a szemelyim, hogy tenyleg annyi vagyok, mert 26-28nak velt elsore. Szoval sajnalom a sok frusztralt, middle life krizises apukatestu himet, de nem egy 25-35 kozotti pasi mellett elbujhatnak. "

"Az a poszt lényege, hogy "a pasik is rondák, és különben is sokkal szebb és fiatalosabb voltam, mint a pasim!!!!" ????? :)))))"

Szerintem egy jó kis következtetést levonhatunk Lawliet-Ryuuzaki hozzászólásából:

Az sem aranyszabály, hogy a kor előrehaladtával csakis a nők nézhetnek ki rosszabbul. A pasik meg negyven után mind egyből Richard Gere-szerűvé válnak.
Hát, nagyon nem az az általános.:)
IldikóMila 2016.10.12 14:08:15
@Terézágyú:
Hát épp erről van szó!
Lawliet előtt hány komment szól arról, hogy a pasik milyen szuperek, a nők meg "lisztes zsákok"?
Nagyjából 90%.
Most van itt a nők megszólalásának ideje:)))
IldikóMila 2016.10.12 22:10:54
@csakférfi:
"- itt az ideje a nők megszólalásának"

Valóban ezt írtam. Hiszen a női olvasóim véleményei is érdekel a témában, épp úgy, ahogy a férfiaké.

Az általam leírt történet elég régi, mivel, mint írtam : 27 éves voltam akkor.
Nem elváltam, csak vége lett, nem volt a férjem.
Viszont most van férjem, nem vagyok egyedülálló.

"Azt gondolom Te màr innen nem tudsz fordítani."

Már sok évvel ezelőtt fordítottam! :)
Mikor megismertem a mostani páromat. Rá nagyon büszke vagyok, ő is rám, de ez így is van jól.

Szóval nem vagyok sértett. Csak kíváncsi! Arra, hogy mások mit gondolnak bizonyos dolgokról.
Például a fenti témáról.
Ezért írtam.
  Nem, nem egy jól megválasztott öltönyről, óráról vagy hajviseletről lesz szó. Különleges, belső értékekről. Vannak nők, akik a fiatalabb pasikat kedvelik, és vannak, akik az idősebbeket.  Ott van például Madonna, aki a hatvanhoz közeledve is a nála sokkal fiatalabb korosztályban keresgél. És…..
IldikóMila 2016.10.08 20:04:37
@Gour:
"Tetszett az írás."
Köszönöm szépen!

"...és ezt a nők is megérzik rajtam."
De meg ám! A kisugárzás!
IldikóMila 2016.10.08 21:51:33
@yenoee:
Csak túl nagy tapsviharra ne számíts! :))
Vajon egy nő életében hányszor mondja ki azt a kérdést, hogy „Mit vegyek fel?” Valamivel talán kevesebbszer, mint ahányszor azt gondolja, hogy „Nincs egy normális rongyom sem!” Pedig a férfiak szerint a nők folyton vásárolnak. Akkor is, ha a párjuk utoljára egy éve vett magának egy nadrágot vagy…..
IldikóMila 2016.09.29 09:08:58
@na4:
Igen, egy ilyen posztot is tervezek.
Már keresem a legjobb alanyokat hozzá :)
Igaz, nem feltétlenül ezekben a ruhákban, hanem a sajátjaikban mutatnék be dekoratív negyvenes, sőt akár ötvenes nőket.
Ismerek többet is!
De ha olyan negyven feletti hölgy olvasóm akad, aki egy jó kis szettben szívesen megmutatná, hogy remek formában van, nyugodtan küldjön magáról fotót!
A "Kapcsolat" alatt található az email címem.
IldikóMila 2016.09.29 09:13:02
@Mitzi von Küche:
Nem. Akár egy jó cipővel is, :)
  Egyre többször hallom, látom, olvasom, hogy a 40, sőt 50 felettiek is úgymond „gondolnak egy nagyot” és elindulnak egy, az addigi életüktől teljesen eltérő irányba...
IldikóMila 2016.09.29 10:07:42
@Irbisz:
Csak olyanokat, ahol tényleg szükséges. (pl. hangnem, kifejezések nem megfelelősége)
Szerencsére eddig a számuk még az 5-öt sem érte el.
IldikóMila 2016.09.29 13:43:02
@Terézágyú:
Meglehet:)
Sajnos az a pár moderált tényleg nem illet volna a többiek értelmes és érdekes hozzászólásai közé.
Itt a Wellington módra készített bélszín unokatestvére: ropogós leveles tésztába csomagolt hal valami zölddel övezve. Roppant finom és mutatós, ehhez képest egyszerűen elkészíthető. Első ízben próbálkoztam a lazaccal ilyen módon, de nem utoljára. Legelőször egy kiolvasztott csomag rostos spenótot…..
Van egy mondat, melyet több, idézeteket felvonultató oldalon is megtalálhatunk: „A nők addig nem lesznek egyenlők a férfiakkal, amíg nem tudnak az utcán végigsétálni kövéren és kopaszon azt gondolva, hogy csodálatosak, és mindenki kívánja őket!” De, hogy is tartja a mondás? Minden viccnek…..
IldikóMila 2016.09.26 08:57:45
@elemes:
Köszönöm szépen! :)

Igen, ez is igaz! :)
IldikóMila 2016.09.26 12:02:15
@szepipiktor:
Kedves Szepipiktor,

Nagyon kedvelem a kritikáit! Komolyan, ez most nem irónia.
Bár, ugye, nem mindig értek egyet Önnel.
Természetesen fentebb említett dolgok nem kizárólag az én véleményemet tükrözik, hanem több, kortárs hölggyel való beszélgetéseim eredményei.

A felsorolt pontokban a kifejezetten szélsőséges esetekről írtam, mint ahogy előző posztjaim hozzászólásaiban is igen sokszor szó esett a szélsőségesen túlsúlyos, ápolatlan és rossz kedvű (depresszív ill. neurotikus) nőkről.

Nem minden nő ilyen 40 felett.
Ahogyan a férfiak nagy része is mondhatja a felsoroltakra, hogy "ez alap".

Alapjában véve a kopasz férfiakkal semmi gond sincs, nem is ez volt a mondat lényege, hanem a második fele.
A "mackós" formával sincs gond. Igen, vannak nők, elég sokan, akik az Ön által említett "100 kiló alatt nincs férfi!" mondattal tökéletesen egyet értenek.

A lényeg mindössze annyi, hogy nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is van mire odafigyelni. Bizonyos kor után kicsit jobban.
IldikóMila 2016.09.27 11:18:32
@Terézágyú:

"Valójában a legtöbb negyvenes nőnek fontos a testiség. A pasiknak is, de ők viszont - ha megtehetik - húszéves csajokat szednek fel, akikkel jól lehet testiskedni..."

:)))))
  A magabiztos, értékes, csinos, de egyedülálló negyvenesek nincsenek elveszve! Ha már túl vagy a „hol találok párt?” kérdésen, azaz baráti körben, ismerősök által, vagy akár az internet segítségével  szeretnél ismerkedni, akkor merül fel több kérdés is: Milyen pasikat lehet megismerni 40 felett?…..
IldikóMila 2016.09.15 18:21:47
@szepipiktor:

Hű, ezeket a gondolatokat tényleg jó olvasni!
Szerintem a tovább fejlesztett verzió, tehát a könyve, tényleg jó lesz!:)

"A posztjaiból is az jön át, hogy látja a gondokat, de lépni nem lép ellenük, hanem felhozza a problémákat és számos nőtársával siránkoznak."
"Szerintem a poszt megírásának időtartama is elég egy-egy normális lépéshez.
Higgye el, interneten még nem talált nő jó párt magának!"

Én "remek hallgatóság" típus vagyok, magam a 40-es nők csoportjába tartozom, a szinglik közé nem, hiszen van férjem.
Igaz, ha egyedülálló lennék, akkor sem lennék siránkozó fajta.
IldikóMila 2016.09.15 18:34:44
@Hülye aki elolvassa!:
Nem maradt ki:)
Az utolsó előtti pont végén vannak ők is.
IldikóMila 2016.09.15 19:33:40
@Espada Rodelero:
Köszönöm szépen!!:)

"A legtöbb olvasód azonban a másik kategória lesz, ám mégis a csinos negyvenesnek fogja nevezni magát."

Ez is kicsit a cél! Ha ő maga szépnek látja magát, az már fél siker. Nő az önbizalom, mer elindulni, így előbb-utóbb sikerrel jár és talál valakit magának.
Egy magához való párt.
Mert ugye nem csak a jó testű, szép. tökéletes emberek keresnek kapcsolatot.
  A 40. születésnap. Szép kerek szám.  De melyik nőnek ne lenne ott a fejében a mondat, mikor közeleg a nagy dátum: „Te jó ég, negyven??„ Van, aki kimondja, van, aki nem. Legtöbben azt hiszik, hogy ezzel a dátummal egy olyan korszak veszi kezdetét, ahol csak újabb problémákkal, bajokkal kell…..
IldikóMila 2016.09.12 15:58:36
@Hortenz:
Teljesen egyetértek veled! :)
IldikóMila 2016.09.12 16:42:15
@Szerda Úr:
Kedves Szerda Úr!

Nagyon jó kommentet írtál, tetszik!
Igen, tényleg meg vagyok elégedve önmagammal.
Persze nálam sem volt ez mindig így. Régen sokat aggódtam mindenféle butaság miatt. Jól áll rajtam a ruha? Jól festettem ki magam? Elég szép vagyok? Elég okos/képzett/tapasztalt/megfelelő vagyok a munkára, amire jelentkezni szeretnék?
Naná, hogy általában "nem" volt rá a válaszom önmagamnak.
A húszas éveimben leginkább.

Ma már tudom, hogy a lakáson kívüli világ nem egy kifutó.
Elég, ha "jól nézek ki", nem kell tökéletesnek lennem. Igényesnek kell lenni, az a fontos.
És okos vagyok. Pont.

Menjünk tovább...

Ha egy nő negyven felett jön rá, hogy szar ez, szar az, akkor miért akarna görcsösen megfelelni? És kinek?
Attól a rossz férj nem lesz álompasi, a jó munka meg szuper állás.
Szerintem, ha ezeket negyven felett realizálja valaki, akkor azt vagy a nagy beletörődés követi, vagy egy hatalmas változtatás.

Stylist és divat: lehet, hogy nem épp tökéletes, amit magukra vesznek. A lényeg azonban ott van, hogy már ennyi idősen nem igazán keresik a nők a stílusukat.
Előnyösebb vagy kevésbé az, de megvan a saját ízlésük.
Kevés olyan negyvenes nő akad, aki még most próbálgatja mi áll neki jól.

A következő ponthoz annyit: jól teszi!

Akik nem kérnek a segítségből: ők bizonyára azok, akik fiatalabb korukban nem tudtak, nem akartak, vagy nem voltak rákényszerülve, hogy mindent maguk oldjanak meg. Nincs is azzal baj, ha később, de megtanulják.
Ők maguknak bizonyítanak.

Igen, olyan is van, hogy az igaz barátok száma nulla.
Nekem 2 van.
Az általad írt "barátságok" nem barátságok. Egy barátság nem felületes.
Ezek inkább kapcsolatoknak vagy ismerősöknek nevezhetők.

A ráncok? De, szeretjük őket, meg elfogadjuk.
Kenegetjük? Hát persze! A mi szeretetünk is véges...
Ezek meg csak egyre többen vannak! :)

Az 5%-kal sajnos egyet kell értenem.
De sosem késő másképp látni a világot.
És ha ezzel az írással/bloggal csak egyetlen egy valakinek csak kicsit is megváltozik a véleménye önmagáról, a koráról, a világról pozitív irányba, akkor már megérte!
IldikóMila 2016.09.13 16:01:49
@notC:
Köszönöm szépen!
A zárójeles megjegyzés nagy igazság!:)
De mitől lesz elavult?
  Minden generációnak megvan a bűvös száma. Régebben a 30 volt az. Nagyanyáink idejében, ha egy lány 30 éves koráig nem ment férjhez, akkor már furcsán néztek rá, különcnek számított. Később ez a szám kitolódott 35-re, manapság pedig a 40-es nők, férfiak azok, akik, ha még egyszer sem voltak…..
IldikóMila 2016.09.09 16:20:17
@szepipiktor:
"Mert az a férfi, aki 40 évesen eredetileg agglegény, az nem alkalmas férjnek-apának"

Vagy: a felsorolt típusok közül beletartozik az egyikbe.
A cikk épp ezt az előítéletet hivatott cáfolni.

Amúgy a többi meglátásod tetszik! igaz.
  Egy újabb klasszikus téma negyvenes nőtársaim körében. A hajunk minősége és mennyisége is változik a korral. Sajnos nem pozitív irányba.. A hosszú haj már nem olyan szép kevesebb mennyiséggel. A frizura laposabb, nehezen kezelhető lesz. Eredeti színét is megváltoztatjuk az egyre több ősz szál…..
IldikóMila 2016.09.07 10:17:09
@Szerintem ...:

A konty, csat, copf megoldás is nagyon igényes tud lenni!
Igazad van.

A "karfiol frizurára" gondolsz?
Jajj, csak azt ne!
Öregít. Az én meglátásom szerint.
IldikóMila 2016.09.07 10:37:17
@pangea:
Az 1. (ebben nem vagyok biztos), 2., 4., 7., 8., 10.-es számúak szerintem negyvenesek.
Vagy legalábbis annyinak látszanak.

A többiek tényleg inkább 50-esek. De az 50-esek is negyven felettiek azért még... :)
Húszas éveim elején volt egy munkahelyem, amit nagyon szerettem. Három negyven feletti kolléganőm volt, sokat tanultam tőlük, sok dolgot mondtak, amin csodálkoztam és sok mindent, ami számomra teljesen érthetetlen volt. Számtalan mondatuk ma is él a fejemben...
Az egyik leggyakoribb mozgatórugó a társkeresőknél abban, hogy megtalálják új párjukat az, hogy az majd boldoggá teszi őket. A társkereső oldalakat böngészve tűnt fel, hogy az adatlapok 15-20%-án megjelenik a segélykiáltás, hogy rossz egyedül, boldogságra vágyik, és azért…..
Ma egy olyan nassolnivalót hoztam, ami mindennel együtt max. 15 perc alatt készen van, nagyon finom, és 1 adagban nincs több 2,5 gramm szénhidrátnál! Ugye jól hangzik? Nagyon szeretem a natúr kókuszchipset, sokféleképpen használható fel, de magában enni is jó! Hogy miért szeretem még? Mert pl. a…..
IldikóMila 2015.05.07 17:37:45
Közkívánatra érkezik a hétvégi facebookos bejegyzés receptje, nem csak Thermomix használóknak. A recept annyira egyszerű, hogy bárki el tudja készíteni. A begyúrt gnocchi akár le is fagyasztható, fogyasztás előtt csak forró vízben ki kell főzni. Pármai sonkás édesburgonya…..
IldikóMila 2015.05.07 17:20:23